На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 906
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте темата ми е много полезна .за първи път се каня да ходя до Одрин .гледах сайта на мигрос ,но не разбрах имат ли брошура .

Кога ще пътуваш?

# 331
Отговорих ти Blush

# 332
  • Стара Загора
При последното ходене си взех мини тиганче, което да събира 1-2 яйца или за бейби палачинки и тази вечер си го пробвах. Идеално е и не залепя, като всички останали съдове с покритие гранит на Karaca. 👌

https://www.krc.com.tr/urun/karaca-dark-silver-mini-tava-14-cm?ref=prime

Бих си взела и мини тенджерката.

https://www.krc.com.tr/urun/karaca-dark-silver-mini-tencere-12-cm

И тази риба тон от Мигрос ми хареса, пак бих взела.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 18:59 от iv4enceto_91

# 333
  • Най-красивата страна
За тестовете
Гледайте да сте изрядни.
Зависи и на какъв служител ще попаднете.
Срокът на теста може да е изтекъл с 1 час примерно може да ви пуснат.
Но имат право и да ви карантинират,Което хич не е приятно.
Ако срока е изтекъл -няколко часа,или половин ден-не ви мърда карантинирането.
Но пък можете да си направите антигенен тест в Одрин.

# 334
Махат дезинфекцията на границата с Турция
*таксата бе 60 лири към Турция и 5 лв в БГ
https://www.monitor.bg/bg/a/view/mahat-dezinfekcijata-na-granica … -s-turcija-299812
Тази новина изключително ме радва. Хем заради разхода, хем заради супер неприятната случка при последното ни прибиране преди седмица.
Портмонето ми с БГ парички съм го забравила в куфара - щото в Турция имам друго с техните лири. На границата мъжа ми има 10 лв - и ги дава на жената. Тя ги взема, връща ресто - и изведнъж ДРАМА - около 2 мм изрязано крайчето на 10-те лева. Държа се изключително арогантно, излезе че искаме да ги пробутаме. Имах турски лири и евро - само че тя не е решила да прояви любезност да ми каже, че мога да платя и с друга валута. Та ровихме, намерихме български левове, но след емоцията от Турция, след обслужването там - и казахме: "Личи си, че сме в България". Много е жалко, че не се контролира обслужването на служителите.
За сметка на това момчетата митничари бяха изключително любезни и уважителни.
Относно валидността на тестовете - нито на отиване нито на връщане ми провериха щателно валидността. Но се е случвало в предходни пътувания да за изключително взискателни. Така че съвет дали да рискувате не мога да дам. Разхлабват мерките и може да минете между капките, но .... си претеглете риска за евентуална карантина.

# 335
Някой купувал и е стъклени кутии за съхранение и ако да - от къде? В Мигрос, Караджа дали ще има?

# 336
Нас последно ни таксуваха 60 лири за дезинфекция, без въобще да ни пръскат автомобила. Имаше една пръскалка само и тя беше в другия коридор.

# 337
  • Mostly in my mind
Аз съм изумена, че след толкова години премахват и златния гьол. Не е за вярване. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 338
  • Берлин
Ние имаме турски сим-карти към Водафон от поне 3-4 години. Ходим в Тр 2-3 пъти годишно /на почивка,не на шопинг/. Зареждаме за около 80-90 лири на карта и стигат за седмица доволно. Веднъж досега платихме някакъв данък 30-40 лири. Много сме доволни
Снимах, означава "стартов пакет"

# 339
Някой купувал и е стъклени кутии за съхранение и ако да - от къде? В Мигрос, Караджа дали ще има?
Аз си купих стъклени кутии с пластмасов капак преди 2 години от А-101,а преди около месец взех от Карфур. Моите са правоъгълни на Пашабахче. Стъклото е дебело,но ги мия в съдомиялна и капаците се нацепват след определен период. Иначе съм ги срещала и в Мигрос. От там си взех кръгла, но капака е с друго качество. Плътна и дебела пластмаса, с едни такива щракащи елементи. Четвърта година не е мръднал.

# 340
Знаете ли дали маските и hes  кода в Турция отпадат?

# 341
# 342
  • Пловдив
А от кога ще отпадат таксите? Не видях да пише в статията...
Ивче, мини тенджерката е направо като бижу. И на мен ми трябва такова малко тиганче,че моето се е захабило, ще си взема задължително!

# 343
Благодаря, Плами. Ние пътуваме към Капитан Андреево. Засега няма движение, да видим как ще е там.

# 344
  • Mostly in my mind
Благодаря, Плами. Ние пътуваме към Капитан Андреево. Засега няма движение, да видим как ще е там.
Пише после и цената на горивото. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт