На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 889
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • на Мелмак
Малки тенджерки, стомана съм взимала и аз от Карача. С индукция съм, 3 бр бяха около 20 лв. Супер са ми. Стъклени купи има по хр магазини. В мигрос, мисля има най-голям избор.

# 346
Благодаря, Плами. Ние пътуваме към Капитан Андреево. Засега няма движение, да видим как ще е там.
Пише после и цената на горивото. Simple Smile
дизела вчера беше 17.67, бензина малко по-малко

# 347
  • Пловдив
Малка тенджерка си купих преди 2 седмици от Бим за 40 лири, сега я разопаковах да я снимам, не знам за какво ще я ползвам, става да се сварят 3 яйца в нея, но беше толкова симпатична, че не устоях и я взех.

Скрит текст:

# 348
  • на Мелмак
Аз ги използвам за сосове за спагети, правя поне два. И за нещо дребно, моментно.

# 349
Момичета, имам нужда от помощ. Тръгнах да правя Хес кода на една приятелка, че ще пътува. Знам, че пишеше, че вече няма нужда от него, но тя иска да е сигурна. На втора страните уж въвеждам всички данни, но продължава да ми иска адрес и не ме пуска нататък. Въведох адрес на Мигрос, после на един хотел, но нищо. Преди време съм я правила тази процедура, но сега не знам къде греша. Някакви идеи?

# 350
  • у нас
Цените на горивото

https://m.fuelo.net/m/city/228208?lang=bg

# 351
  • Mostly in my mind
тези цени май не са актуални. пише от 02,02,2022

# 352
Къде се намира тази бензиностанция apet

# 353
  • Mostly in my mind
Opet. Това е точно след Тугра супермаркет, малко преди Ераста. Но според мен цената не е актуална.

# 354
  • у нас
Плъзни надолу. Има и от вчера. А най-отгоре са цените днес. Отделно може да се настрои за актуалните цени за различни държави. А директно на страницата са показани за Одрин цените.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 09:56 от Sinara

# 355
Момичета, имам нужда от помощ. Тръгнах да правя Хес кода на една приятелка, че ще пътува. Знам, че пишеше, че вече няма нужда от него, но тя иска да е сигурна. На втора страните уж въвеждам всички данни, но продължава да ми иска адрес и не ме пуска нататък. Въведох адрес на Мигрос, после на един хотел, но нищо. Преди време съм я правила тази процедура, но сега не знам къде греша. Някакви идеи?

Може ли пак да си поставя въпроса, че съм поела ангажимент днес да го направя?

# 356
  • Варна
Ребус и аз имах същия проблем преди няколко дни. Просто изчаках няколко часа и се получи втория път

# 357
Благодаря за съвета. Минаха почти 4 ч. откакто опитах за първи път. Резултатът е същият. След като попълня всички полета, бутонът Add address започва да мина и не ми дава да продължа. Изтривах, въвеждах отново и отново и нищо. А днес трябва да го направя.

# 358
  • Mostly in my mind
Плъзни надолу. Има и от вчера. А най-отгоре са цените днес. Отделно може да се настрои за актуалните цени за различни държави. А директно на страницата са показани за Одрин цените.
благодаря, сега ще пробвам

edit: явно съм кьорова, понеже наистина не виждам. но тук май ги пише https://www.opet.com.tr/akaryakit-fiyatlari/edirne

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 11:44 от Лолита

# 359
за GSM картата моята важеше 2г и я спряха защото не е регистрирана на турски паспорт. Ако не я презаредиш 6м също я спират. Изкарах си нова на името на Турски гражданин и нямам проблеми вече. Отделно от това може да я сложите на апарат който не е закупен от Турция и след 3м блокират апарата--Купехси апарат от Турция и всичко вече е ОК. Данъка е за тяхната телевизия и радио--удържат го от заредената сума пари.
За актуални цени на горивата напишете --fiyat listesi--в гугъл и ще ви излезнат съответно сложете shell/opet/bp---или името на която бензиностанция проверявате. Ние гладаме да сипваме на Шел ---ето им линка
https://www.shell.com.tr/suruculer/shell-yakitlari/akaryakit-pom … is-fiyatlari.html
никога досега не са ми предлагали карти за отстъпка в бензиностанция, но знам че имат. Обикновенно им ги дават когато си закупят нов автомобил от компанията директно.

Общи условия

Активация на акаунт