На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 863
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Момичета много, Ви благодаря!

# 466
  • Димитровград
Само на момичетата ли? Simple Smile

# 467
Само на момичетата ли? Simple Smile

Оп, извинявам се не знаех. Благодаря и на вас!

# 468
Къде има в Одрин магазини за мъжко облекло.По центъра мярнах за рокли. Ще търсим  костюм  за абитуриент,дали има или е рано.
Здравейте, по средата на центъра и надолу, в посока съботния пазар, има няколко магазина само за мъжки костюми. Предполагам и в мол Ераста, също.

# 469
Здравейте!
Магазин за мъжко официално облекло има на главната улица, в дасно, по посока пазара. Името е Daniel Rossi. Малко по-нодолу, почти един срещу друг са, имат още един магазин. Преди две години облякохме нашия абитуриент от там - панталон, спортно сако, риза, обувки, бутонели, с подарък от магазина чорапи и боксерки, всичко това 189 лв.
Колана го купихме от Чорлу.
Ако искате може да видите облечен абитуриента в "Абитуриентски страсти 2020", в края на юни, началото на юли съм публикувала снимка.
Иначе магазини за официални мъжки облекла има в МОЛ Ераста и Марги.
Желая успех на Вас и абитуриента.

# 470
  • Русе
Това си щракнах оня ден от Фейсбук. Магазинът е в Ераста. За 335 лв жената е писала, че са купили костюм, риза, бутонели, папионка и обувки. За 1 час са стеснили ризата и скъсили панталона. И ние ще ходим в края на месеца абитуриент да обличаме. Че е и претенциозен и се съмнявам дали ще намерим какъвто цвят иска.

Друг магазин, който хвалят пак в Мола е Efor

# 471
Привет. Малко инфо от сряда (09.03). На границата се минава лесно и бързо, за около 20-30 мин. Все още има такси дезинфекция и в двете посоки (60 лири и 5 лв). Сертификати се проверяват. На Синия пазар, се наблюдава увелечение на цените на почти всичко. Мандарини, портокали са по 7-10 лири, ябълки също. Ядките държат цени около 140 за шамфъстък и 110 за лешници. В Мигрос стоките на промоция са почти опасани. Олиото е 101 лири 4 литра, маслото 66 лири кг., има прясно мляко UHT за 7 лири и йогурти на добри цени. Далаверата  Simple Smile с горивата почти я няма...бензинът е 20.4 лири, дизелът 22.5, газта 10.5.

# 472
Здравейте,
Тъй като за първи път ще ходя на пазар в Одрин,  моля да споделите къде мога да видя ограниченията за пренасяните стоки.
Доколкото разбирам не са разрешени за внос много от хранителните стоки 🤔

# 473
  • Димитровград
Има информация на първа страница.

# 474
Има информация на първа страница.

Много благодаря 😊

# 475
  • Димитровград
Пътувам често, и винаги доста от нещата в багажника и по седалките са хранителни стоки. Досега не съм имал проблеми, но не прекалявам да купувам по много от един и същи вид. Иначе съм виждал да конфискуват дрехи със защитено лого, когато са много бройки в пакети, явно за търговия. За цигарите мисля е ясно.

# 476
  • Mostly in my mind
Инфото от днес се припокрива с това на топ калитко.  Горивото 22, 23 лири. Не си струва на този етап. Спокойно може да пропуснете. Минахме и в двете посоки за 15-20 мин. На връщане 13.30 бг време бяхме на митница. Пазарихме в Тугра. Олиото държи цена около  4 лв за литър. Не купихме. Картофи -65 ст, портокали -1лв, краставици от късите -3.50 лв, домати -към 2 лв.
Хапнахме на обяд в Айдън на центъра. Ако някой иска wi fi имат. Парола bulgaria, username bulgaria. Simple Smile
Взехме сафрид от пазара за 40 лири килограма.
От Тугра си взех ето този зехтин. Дали е качествен? Някой знае ли?

Минахме и през аптеката. Не знам колко им е увеличението на цените, обаче няма база за сравнение с Бг. Аспирин протект - 90 ст, Нурофен стоп колд - 4.30.

# 477
Точно такъв зехтин имаме в момента вкъщи, но от двулитрова тенекийка. На нас ни харесва, без да съм някакъв капацитет по зехтините де Laughing
Доста са поскъпнали и при тях нещата, но няма как, неизбежно е.
Благодаря за споделеното wi fi!

# 478
Като казахте за wi fi в Айдън на центъра, се сетих, че като вечеряхме там поисках име на мрежата и парола. Подадоха ми едно листче и едва успях да го взема и друг сервитьор дойде и ми го дръпна от ръцете. Поиска ми телефона, той щял да въведе данните. Стана ми много странно. Поисках листчето обратно, но не ми го даде. Той ми въведе каквото трябваше.
Сеге се чудя кому е бил нужен целия този театър.

# 479
  • Варна
Привет. Малко инфо от сряда (09.03). На границата се минава лесно и бързо, за около 20-30 мин. Все още има такси дезинфекция и в двете посоки (60 лири и 5 лв). Сертификати се проверяват. На Синия пазар, се наблюдава увелечение на цените на почти всичко. Мандарини, портокали са по 7-10 лири, ябълки също. Ядките държат цени около 140 за шамфъстък и 110 за лешници. В Мигрос стоките на промоция са почти опасани. Олиото е 101 лири 4 литра, маслото 66 лири кг., има прясно мляко UHT за 7 лири и йогурти на добри цени. Далаверата  Simple Smile с горивата почти я няма...бензинът е 20.4 лири, дизелът 22.5, газта 10.5.
Сертификатите се проверяват само навръщане на нашата граница , нали ? Би ли уточнил ? Нали за Турция вече не са необходими .

Общи условия

Активация на акаунт