Пишещи фурии във вихъра на НЕМСКАТА тема (228)

• 19 129
  • 778
  •   1
Отговори
# 585
Pipi_, много щастие в брака ви да имате! Взаимност, подкрепа и радост. Flowers Four Leaf Clover
Днес добре ли мина, беше писала, че е важен ден за теб, мислех те.

# 586
Катеричка, добре беше, благодаря ти! Heart Decoration
Много се притеснявах, но всичко мина добре.

# 587
Пипи, и от мен много здраве, уважение и подкрепа!И аз по-рано исках да питам, но не посмях. 🙃

Наздраве и от мен! https://media4.giphy.com/media/HloNK1z39EkEQcreIo/200w.gif?cid=8 … 200w.gif&ct=g

# 588
  • Германия
Пипи, наздраве и да се обичате и подкрепяте все така!

# 589
Pipi_ и от мен. Утре е задушница . Варите ли жито.

# 590
Благодаря на всички за поздравите, дай боже!
Белла, жито не варя, но винаги правя някакъв сладкиш и раздавам на приятели.
В неделя са 40 дни откакто почина с брат ми. Ще направя баница и ще отидем на църква, тук бълграската църква работи само в неделя.
Иначе, свещичка паля всяка събота за мама, тате и батко.

# 591
  • Немция
Пипи, честити ви години заедно! Здраве и разбирателство ви пожелавам!
Останали са хубави емоции за тази вечер! Heart Eyes
(Тъжно за брат ти. Живот ли е да го опишеш...)

Белла, утре няма да варя жито, само на конкретни дати при помени.
Харесвам на вкус житото, което се приготвя за помен.

# 592
Пипи, натъжи ме.
Аз си говоря на ум почти постоянно с близките ми починали и всяка вечер им казвам "Лека нощ". Не паля свещи, не варя жито и не ми трябват религиозни обичаи за да ги помня. А и те не ги одобраваха.

# 593
Пипи, следващата наздравица е специално за вас и вашият празник.  Бъдете много щастливи в семейния живот, остарявайки заедно! Чин-чин! От пиещият ураган... тъй де - пишещ.

# 594
...
и аз . но обикновенно става голямо количество и тогава вече започва да се върти и не се изяжда. В София никога не оставаше, тук обаче няма обичай да се раздава.

# 595
  • München, Deutschland
Пипи, живи и здрави бъдете, много се обичайте и имайте още много години заедно! Heart

Поздрав с една песен (досега я търсих, та се забавих с пожеланието 😃), на която текстът подхожда точно за такъв повод.

Cain's Offering - I Will Build You A Rome

https://youtu.be/VECI3keYKug

Надявам се да харесвате пауър метъл. Hug

Пепеляш, да ви е сладко на вас, чудесна напитка сте си избрали за петък вечер. 😃

# 596
  • Немция
...
и аз . но обикновенно става голямо количество и тогава вече започва да се върти и не се изяжда. В София никога не оставаше, тук обаче няма обичай да се раздава.
Белла, правя малки количества.

# 597
Никога не съм варила жито, нямам този навик, а тук това е почти неприложимо. За помен съм раздавала сладости , брецели..

# 598

Супер!🥰
Аз поздравявам с тази песен. Доскоро от всякакви италиански изпълнители харесвах само Ерос и Цукеро. Ерос само защото го гледах два пъти на живо и имам сантимент. Но тази група я обичам повече от всички италианци накуп, а за конкретната песен да не говорим. Онзиден я бях надула в колата и един смел германец в паркинг закачливо ми показа дяволски рогца. 😁

https://youtu.be/Qdkt3I5-FG4

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 00:30 от Анонимен

# 599
  • Немция
Никога не съм варила жито, нямам този навик, а тук това е почти неприложимо. За помен съм раздавала сладости , брецели..
Защо неприложимо?
Купувам жито от турския магазин(на Алнатура става жилаво).
Не раздавам, правя го само за нас вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт