Пишещи фурии във вихъра на НЕМСКАТА тема (228)

• 18 891
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Зиги, ти под формата Нутела ли се застъпи за мира? Smile

Аз съм толкова злобен, агресивен и интригантстващ, а ти от мен очакваш за мира да се застъпвам? Мнье. Всеки има своя истина. Моята война със себе си съм я приключил отдавна. Чуждите не ме вълнуват, колкото и нелицеприятно да звучи. Нихилистично си живея щастливо и в нас кеш брой винаги е имало. Аз съм от старата школа - 2 сейфа имам, мънички-сладички от оби. Един в спалнята и един в хоум офиса. Заредил съм си ги и по всяко време съм готов да гушна евраците, котарака и 1-2 бутилки уискЕ и шампейн и да си бия камшика, дет' се вика.

Иначе, дарихме семейно, да не останем назад. Християнки големи са в моето семейство всички жени, то няма как и въздух да поемеш, докато не се включиш в квото и да са решили, че заслужава внимание.

# 691
Виждаме. Седмичния пазар ни кове едни 20-30% нагоре без промяна в потреблението.
И евтините пакетирани храни позачезнали, евтините мазнини и те. Кат изчезне пак маята, ще ги призная хамстерите.

Клиентите ни са се оплаквали по касите, че цените са "изключително" високи и са ругали горките касиерки.
Заплатите ни също не мърдат де.

# 692
11490 👀
Три дена мълчание и гледайте що народ ни следи 😂😂

# 693
Откакто почнахме да пием ни следят с повишен интерес.🤓🥂

# 694
Откакто почнахме да пием ни следят с повишен интерес.🤓🥂

Демек откакто започнахте да си признавате, че пийвате? Аз човек, дето не пие, не познавам. Дори тези, които не пият - пият. Joy

# 695
То ми писна да редактирам цифрака. 11519😂😂

Аз се чудя що ме обливат топли вълни!😂😂

# 696
То ми писна да редактирам цифрака. 11519😂😂

Аз се чудя що ме обливат топли вълни?! 😂😂

Буди Германеца. Ще има програма, дет' се вика. Догодина - кръстник ида, мога и да диджейсвам, готвя, сервирам-отсервирам, да поддържам хигиена на вецетата... Скъпо няма да ви взема, ще донеса и форумната групичка на пиещите... тъй, де - пишещите.

# 697
  • Берлин
Абе...да си кажем иктината-Зиги ни посъбуди (да не кажа "официализира" пиенето ни) и ей на - ударихме рейтинг 😂

# 698
Добре де ,тези 11547 👀 що не пляскат по един бутон "полезно"поне!Да знаем живи души ли са, мъртви списъци ли?!? Все обичайните заподозрени! 😂

Бела, ти поне да вземеш да кажеш къде си,че явно тия два въпроса няма да ме оставят да заспя?!😂😂

# 699
Нещо не си разбрала, Борти. Това число показва колко пъти е посетена темата. Колко са "на линия" към настоящият момент - четат темата, е зелената точка.

# 700
Добре! Благодаря Зигу. 😇

. Скъпо няма да ви взема, ще донеса и форумната групичка на пиещите... тъй, де - пишещите.

И това си го мислех 🤩😍

# 701
Borty аз съм във ваканция, а при нас това обикн. означава на On the Road again https://www.youtube.com/watch?v=dBN86y30Ufc  . Търсим в момента някакъв специален лебед по езера ридове и блаа. От целия списък който имахме само един лебед остана.
а за останалото е , че аз сменям няколко ел. устрпйства с различни клавиатури или пък с някакви коригиращи програми и се получават смешки Simple Smile
Zigi това за личната и чуждите войни много добре си го написал и напълно съвпада с моята настройка.

# 702
Бухнахме за Великден Гардазее, да видим каква ще е хавата до тогава.

Честита Баба Марта на всички! Здрави, усмихнати и щастливи бъдете Heart Exl

# 703
Честита баба Марта.

Аз се събудих болен, следмалко ще ходя да правя тест. Rolling Eyes баш на настинка си прилича, но все пак, да не лежа на тая кълка.

Пипи, приятно изкарване. Разкажи, де! Пиещите можем и да дойдем, да досаждаме. Пишещите... все ни бъркам какви сме.

# 704
Честита Баба Марта!

Аз снощи си пих тайно и ако продължават тези новини ще трябва да купувам вино на едро, че не можем да си насмогнем.
Стресирах се и от повишения интерес в България към таблетки йод, разгледах има ли около нас някакви бункери и като видях, че всичко е вече приват и с други функции, си сипах още една чаша.

Всички болни бързо да оздравяват!

Общи условия

Активация на акаунт