Кои жени задържат мъжете?

• 22 392
  • 661
  •   1
Отговори
# 105
Мъж не можеш да задържиш нито с брак, нито с деца… с нищо. Мъжът бива задържан ако той сам поиска!
Тук въпросът ти е как да го “ накараш” да поиска да остане с теб. Няма ясна формула.
Да, да, даа. Именно това имах предвид. Много ясно, че не разчитам на садизми и магии.
Като цяло винаги съм търсела вината у себе си и едва ли не съм се чудила какво не ми е наред. А всъщност не е далеч от акъла, че съм попаднала на неподходящ (не неправилен, както споменаха по нагоре някъде). И да късмет също.
По скоро питането ми е общо, но все пак вмъкнах и малко информация за себе си. Чета книги, анализирам, наблюдавам и се опитвам да стигам до някакъв извод за нещата от живота, но лошото е че няма закономерности.

# 106
Заети да задържат мен, изобщо не се сещат за глупости Mr. Green
Права е. Ако е зает той да ревнува и да се бори за жената, няма да се оглежда настрани. Мъжете не могат да вършат две неща едновременно. Joy

# 107
Заети да задържат мен, изобщо не се сещат за глупости Mr. Green
Права е. Ако е зает той да ревнува и да се бори за жената, няма да се оглежда настрани. Мъжете не могат да вършат две неща едновременно. Joy

До време е тази игра, после става интересното кои двойки оцеляват.
Споделям мнението на happydoc. Ако мъжът ти те обича - не кръшка.
Иначе всички не сме ослепели след брака, въпросът е да не се преминава границата.
Споделям и мнението "Голям залък хапни, голяма дума не казвай", така че не се наемам да разадвам формули.

# 108
  • София
Някои игри са доживот Wink

# 109
Ако ще трябва цял живот игри да играя, не е моето. Наиграла съм се. Или всичко, безусловно, или нищо.

# 110
  • София
Затова хората сме различни.
Игра не значи роля, значи закачка.

Пък за безусловната любов го дъвкахме вече, нито мога, нито искам да ме обичат така.

# 111
Нищо е по- сигурно, за всичко и безусловно понякога трябва да си малко сляп, малко глух.
И за да съм по темата - задържат тези ,които знаят какво е "огън "( дали игра или топлина...)и баланс, но нещо което си е тръгнало е безмислено да спираш.

# 112
Както жената не иска да отглежда бебе, освен своите ,така и  мъжът.
Трябва му партньор, на когото да разчита. Няма да държи чадъра  цял живот,  трябва да може да ходи  и в дъжд и в пек Без да го чака.
Мит е за безпомощната жена, върви до време, като налегне животът,  в някои моменти трябва  и три, и четири ръце. Не може само с двете  да се държи семейството.
Да знае кога да замълчи и кога да настъпи здраво.

# 113
С игри и манипулации мъж не се задържа.
Винаги съм била себе си, в най- реалната версия....на злото и доброто Ми....Винаги са ме ценяли , често в миналото. ,доста мъже и не устояха на бурята.. Но, такъв е живота.

# 114
Некоректно е зададен въпроса - защо се слага цялата отговорност върху жената? Това значи, че ако мъжът си тръгне или връзката се разпадне, по дифолт жената не е била достатъчно умна/слаба/секси/предизвикателна т.н. А връзката е между двама души и няма как цялата тежест да се стовари на едни рамене.

Кои връзки просъществуват във времето - вече е по-коректен въпрос и пак има хиляди интерпретации.

# 115
Те връзките може и да просъществуват, но ако това става във вярност е за предпочитане. Това ѝ бяха размишленията на авторката.

# 116
Интересните. И тези, които имат много опции. Мъжете не обичат да им е скучно. И не обичат да имат нещо, което никой друг не иска.

# 117
  • Сф
Интересните. И тези, които имат много опции. Мъжете не обичат да им е скучно. И не обичат да имат нещо, което никой друг не иска.
Ма те интересните са все навън! В семейството е скука и рутина .

# 118
  • София
- Защо спиш с приятелките й?
- За да не си помисли, че съм с нея само за секса.

# 119
  • Далечният изток
А да му стана личен аниматор?! Скучно му било...

Общи условия

Активация на акаунт