Кои жени задържат мъжете?

• 22 362
  • 661
  •   1
Отговори
# 90
Не е толкова малък шансът, важно е какво приоритизираш. Колкото по-напред е това качество за сметка на други, толкова по-добри са ти шансовете. Ако си си харесала кварталния сваляч, ясно е, че едва ли ще ти се получи. Ако си готова да жертваш малко от тук, малко от там, за някой, който държи на семейните ценности, шансовете ти се увеличават. Като не казвам, че трябва, има бая неща които не бих преглътнала, дори да ми гарантират вярност. Но човек трябва да гледа и реалистично на нещата. Верни мъжете има, верните мъже, които покриват и всичките ни останали критерии, вече са доста по-малко.
Така е. Може да не изневерява, но да е темерут, женомразец, скъперник, скандалджия... Приемаш ли го, само защото ще ти е верен?

Също и колкото да го избираш, не знаеш накъде ще вземе след 20 години. Някои така се променят, та и майка им не може да ги познае. Донякъде нещата са и на късмет, та по-полека с хвалбите колко умно избираме. Ако някой може да даде акъл, ще е някоя жена с 50-60 годишен успешен брак, на която никога не са изневерявали.

# 91
Травмите от детството, мирогледът, характерът ни повлияват на избора и привличат определени типове мъже. Затова много често се оказва, че това, което сме избрали, не е това, на което сме се надявали.

О да, травмите си имат голямо влияние.
Но не винаги.
Майка ми е имала хубави и добри родители, но ето на, не случила на мъж.

# 92
С мъжа ми сме 20 години заедно, чист късмет си е. Нищо не съм разбирала на 20 и все мислех, че не е сериозно, та не ми иде да се тупам в гърдите колко добре съм избрала и колко съм умна.

Но ми се струва и че повече свестни се намират в диапазона 20-30. После ставаме цинични и натрупваме бъгове. Сега покрай Интернет и стана съвсем лесно и просто да кръшкаш, тази достъпност на партньори също е фактор.

# 93
Е, стига, де. Това е повече от безотговорно и нагло. Можеш да създадеш толкова важни и големи неща, но не можеш един секс да удължиш. Ами яко е.
Ми, успех в намирането на този, който ще ослепее, след като те вземе тебе.
Нали идеята е хората да се съберат, щом и двамата го искат. Така излиза,че насила е станало за единия и той си търси развлечения и едва ли не да се отърве от другия. Дами, наистина ли сте ОК с това и го приемате за нормално?

# 94
Изневярата не е най-лошото, което може да се случи, има болести, смърт, зависимости, насилие, крайна бедност. Чудо голямо, че ти е верен, ако е гъз.

# 95
  • София
Пък може и да не ти е верен, и пак да е гъз Joy

# 96
Много е важно мъжът да знае, че може да се справяш и без него /даже и по-добре 😂/.

# 97

Така е. Затова ми е любопитен този фокус върху изневерите и задържането на мъж. Може да изневерява и да се прибира все при теб, пак е задържан... А може да не изневерява и да се молиш някоя да го вземе този репей, но той здраво да се е захванал за опашката ти. 🙀

# 98
И аз се чудя как 20 години сме заедно, като знам че не съм лесна....ма изобщо, но някак с годините се напаснахме....и всички бури, които преминахме и с деца и родители а и между нас, по скоро ни сплотиха. Няма как къща без дим.

# 99
Мъж не можеш да задържиш нито с брак, нито с деца… с нищо. Мъжът бива задържан ако той сам поиска!
Тук въпросът ти е как да го “ накараш” да поиска да остане с теб. Няма ясна формула. Според мен жената, която е достатъчно самостоятелна, не се е вкопчила в партнъора си, има лидерски качества може да впечатли един мъж. Никой не обича хленчещи и несигурни жени.Щастлива ли е жената- семейството върви 😌

# 100

Абе при всички положение си е гъз и точка Joy

# 101
От личен опит ще кажа, че и недоволството и мрънкането не явно причина да те оставят.
Не и до това, зависи мъжът ти колко те цени и обича...май това е разковничето.

# 102
  • Най-красивата страна
За пълноценна връзка са нужни двама.
Никой не може да задържи другия на сила,ако я няма тръпката.
Обич,привързаност,уважение.

При нас се получи ,защото сме от една и съща среда,еднакъв манталитет и ценности и винаги сме гледали в една посока.
Така си го обяснявам.

# 103
  • София
Заети да задържат мен, изобщо не се сещат за глупости Mr. Green

Повече активност, дами. Стресът в ниски дози ги държи във форма.

# 104
Много е важно мъжът да знае, че може да се справяш и без него /даже и по-добре 😂/.

Подкрепям с четири крайника.
 Мъжът ми, който даже не ми е и мъж, сам си определи  ролята на адютант, нямам  забележки.

Общи условия

Активация на акаунт