Кои жени задържат мъжете?

• 22 487
  • 661
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Тоест и само с красота не можем ги задържим.
Ами, ако можеше пластичните хирурзи щяха отдавна да са фалирали.😉
Тъй де, искат да ме убедят в противното.

Невена, да. Ние мислим, че мъжете търсят жени, а те търсели секс. Това го прочетох някъде скоро.

# 136
Ако идеята ти е да задържиш, все ще намериш начин..
А иначе е просто..Или мъж мързелив и ленив. Или любов и интерес, който поддържате, въпреки битовизмите и несгодите.

# 137
Ама едно е да "задържаш" мъжа, друго е той да ти се е лепнал Wink Задържат тези дето могат да се нагодят към ситуацията, на другите просто не им пука и не предлагат никакви екстри, но резултатът е същият. Така че въобще не зависи какъв тип е жената, важното е да й излезе късмета да намери подходяща половинка, другото са милион най-различни подробности.

# 138
Вместо да се чудите, защо просто не попитате мъжете с които сте - какво ги задържа и защо са точно с вас. Елементарно и просто.
Аз имам обаче един въпрос - когато говорите за "задържан мъж",  за какъв период става дума? Месец, година, десет години... докато смъртта ви раздели. Защото стратегиите ви трябва да са дългосрочни. Хубав секс например е слаба стратегия, временна и много относителна.
Аз ще ви кажа мен какво ме задържа - усещането, че имам някой на когото да разчитам, когато имам нужда. Някой, който ще е най-добрия ми приятел и на когото бих имал пълно доверие. Някой, който никога няма да ме накара да се чудя къде ми е бил акъла. Някой, който няма да ме забие като пирон в кисело мляко пред другите - много грозно впечатление са ми правили реплики "Нали те знам...", "После ще си поговорим...", "Тея ги разправяй на някой друг..." както от жени, така и от мъже. Ако си с някой ще му уважаваш достойнството. И най-важното - не обиждай другия, не го превръщай в емоционална боксова круша.

# 139
Да, каквото и да си говорим само любовта може да задържи двама заедно.
И аз го питах моя защо сме толкова години заедно /14/ и отговора беше "е как.. защото се обичаме.. и кривотиите ни си пасват" Joy

# 140
  • Пловдив
Стига сте говорили за късмет. Аз не съм разчитала на късмета си. Преди да се оженя съм имала други възможности, които просто не ставаха. Аз знаех, че не стават. За забавления, секс, на 20 - много добре си ставаха, но за дълга връзка, брак и деца - не. Никакъв късмет няма тук. Късмет е, че сме живи и горе-долу здрави - това не мога да го прогнозирам. Но дали един мъж е боклук - вижда се. Аз не успявам да преценя от една среща, но така десетина - всичко лъсва.

# 141
  • Морето
"Ние мислим, че мъжете търсят жени, а те търсели секс. Това го прочетох някъде скоро."
Дами тук грешите. Или поне не всички мъже.
Аз търся отношение, разбиране, обич, желание да се виждаме, споделяме. Всеки да измине свойте 10 крачки към другия. Сексът е просто малка част от връзката.
Друг е въпросът, че ако отсъства или е незадоволителен за някой от партньорите е въпрос на време връзката да се разпадне. Затова партньори с различна сексуалност не изкарват много дълго.

# 142
Животът е низ от случайности, но е продукт на нашите избори. Случайността да се срещнете точните хора в точното време и да се изберете взаимно. Това е за мен истината.

# 143
Животът е низ от случайности, но е продукт на нашите избори. Случайността да се срещнете точните хора в точното време и да се изберете взаимно. Това е за мен истината.
Или случайността да срещнеш неточния човек в точното време.
То е случайно и кола да те блъсне или да срещнеш сериен убиец Grinning
Абе свят шарен. Всичко е случайност. Това е.

# 144
Хубавите и нежните задържат най-много разбира се.

# 145
Смятам, че има любов, уважение и диалог запазени с годините, което се дължи на двамата партньори.
Иначе има семейства, в тон с темата "задържани" , с цената на много компромиси, негативи, често съквартиранти, които се подминават без дума да си кажат ( в най-добрия случай)

Работя с хора..Толкова личи в двойките, какви отношения имат. Понякога, слушайки как си говорят ми е идвало аз да се скрия или да избухна..

# 146
Не изчетох  всичките 10 страници постове....  може някой да го е споменал, но съветвам ви да послушате Кобилкина малко. Жената много добре отговаря на такива въпроси и за жалост (или за радост- въпрос на гледна точка) обикновено е права.

# 147
  • София
Въпросът е поставен мега сексистко. Защо пък жените трябва да са еди какви си, за да задържат да не избягат тези красиви елени - мъжете?
Пък след едно известно време и двамата просто не им се занимава с глупости, тъй като си имат друга работа, освен да хойкат.
Добре де, все пак - спокойните и разумни жени имат повече шансове от някои щури, дето не знаят къде ги боли, къде ги сърби.

# 148
Няма значение жени,мъже - никой не може да задържи другия,ако не иска. Няма ли уважение и любов в отношенията - забрави.
Когато се гони интерес вече е друго нещо,варианти много.

# 149
Ще повторя половината тема, но защо жената трябва да задържа някого? Ако трябва и за това да мисля - как да не стъпя накриво - ще ми дойде в повече.
Не ми е важно как да задържа мъж, а какъв е този мъж. С риск да прозвуча малко стил кисело грозде - за толкова години само един мъж се сещам да си е струвал усилието. И то донякъде. Останалите с времето ги виждах, че не стават. Файда да задържиш мъж, който не става.
Имаш ли котка?

Общи условия

Активация на акаунт