Кои жени задържат мъжете?

• 22 589
  • 661
  •   1
Отговори
# 120
  • Paris, France
И аз оставям партньорите ми свободни, но свободен означава точно това - да е свободен. Не ме бърка ходи ли или ке ходи с друга. И аз играя с открити карти. Някои от гаджетата ми си ходеха, а други не. До човек е и няма общо с характера на жената.
Невена, а ти как реагираш когато разбереш, че мъжът/гажето/тамкакъвтое прави и с други каквото с теб? И има ли значение дали си първа цигулка, но той свири и на втора цигулка, или си втората цигулка? Или ако са равностойни връзки с различни жени.

Ми никак не реагирам. Писах, че не ме бърка. Първа цигулка, втора - Не знам. Ако мъжът ми харесва физически и с него ми е интересно, то времето, прекарано с него ми стига и престига, дори и да е веднъж месечно. Честно казано, на повечето не им бях виждала другите жени и не ме интересуваше как сме поставени и равно ли е. Важно ми беше да получавам това, от което имам нужда. Не си вра носа в чужди връзки.

Само веднъж засякох на улицата гадже, което се разхождаше, прегърнал друга. Нищо не казах. Той се усмихна и ме поздрави. Отговорих на поздрава и си продължих по пътя. Вечерта излизахме двамата и прекарахме нощта заедно. След две седмици донесе багажа ми, който седеше в неговия апартамент и каза, че съм прекрасен човек, но той вече не го вижда. Супер. Същата вечер срещнах нов 😻. Не съжалявам изобщо, защото много го харесвах физически, начесах си крастата и си изживях страстта.

# 121
За да не му е скучно, намирайте му постоянно някаква работа и няма да има време да мисли за глупости.

# 122
Ами истина е, че някои жени са скучни. Не изглеждат добре, не говорят за интересни и вълнуващи неща, нямат хобита, не блестят с интелект или не се развиват особено умствено. С какво може да задържат един качествен мъж? С нищо.

Външният вид е най-важен. Всичко останало е бонус.

# 123
За да не му е скучно, намирайте му постоянно някаква работа и няма да има време да мисли за глупости.

това беше тактиката на мъжа ми, работа ,да не мисля за глупости, работи ви казвам. Грохнала ,че заспивам права, за нищо не мисля, само да се добера до леглото.

# 124
  • Далечният изток
Ами истина е, че някои жени са скучни. Не изглеждат добре, не говорят за интересни и вълнуващи неща, нямат хобита, не блестят с интелект или не се развиват особено умствено. С какво може да задържат един качествен мъж? С нищо.

Външният вид е най-важен. Всичко останало е бонус.
Това всичкото една жена ли е?
Викаш красавици скучни няма.
Грозна и скучна в комплект...

# 125
Има и много скучни красавици. Но тях все някой ги иска.

# 126
  • Далечният изток
Красавици като описаните от теб също има, освен скучни, и неподдържани, и глупави, и неамбициозни.
Или едната красота стига... Ама тя и красотата е до време. После кво правим?

# 127
Доста често стига. И не им дреме, че е глупава, нали е хубава. Оправят я и чао.
Е, ако се е представила добре, може да повторят, потретят и т.н. за известно време.

# 128
Изобщо не съм съгласна, че красотата е до време. Дори не знам защо се използва. Освен, може би, за успокоение. Аз познавам жени на всякакви възрасти, които са красиви. Познавам добре облечени, боядисани и красиви жени на 60г. и занемарени жени на 30 години.

# 129
Абе, красотата си е младост.

# 130
  • Далечният изток
Тоест и само с красота не можем ги задържим.

# 131
  • Сф
Королева, Королева и красавиците са омръзнали на някой. Това от мъж приказки..

# 132
Тоест и само с красота не можем ги задържим.
Ами, ако можеше пластичните хирурзи щяха отдавна да са фалирали.😉

# 133
Интересните. И тези, които имат много опции. Мъжете не обичат да им е скучно.
Реалността го опровергава 😁Както всъщност и всички твърдения които се отнасят до точно един тип хора, особено като включим хората с фетиши.

# 134
  • Paris, France
Красотата е до време, но красива на 20 и 30г има шанс да остарее красиво или поне прилично, а грозната на 20 и 30г обикновено става още по-грозна с времето. А и никой не мисли за след 20г като се влюбва.

Ясно е, че красотата е в очите на този, който я вижда и не е достатъчна и даже необходима за да задържи партньор. И мъжете на манекенките спят с други жени, даже повече от мъжете на грозниците, защото имат повече пари, статут и са по-високи и мъжествени от неуспелите си събратя.

Мъжът е програмиран да търси секс.

Общи условия

Активация на акаунт