Кои жени задържат мъжете?

• 22 552
  • 661
  •   1
Отговори
# 195
Не съм сигурна, че жените им знаят. По-скоро не. Може даже и да пишат в бгмама как мъж който кръпка е боклук и биха го зарязали на мига Wink

# 196
Просто е по- лесно да си затвориш очите , отколкото да се окажеш разчитаща само на себе си. Подобни типажи дори се самонавиват , че всичко е ок тръбейки , колко са си наред.

# 197
  • София
Обяснението защо успяват да кръшкат са ясни. Интересният въпрос е двойнствената им природа. Според преобладаващите мнения тук ако един мъж кръшка значи не уважава жена си, не я обича, не става за семейство, лъжец, подлец, мунчо е... А в същото време тези някак не са така в моите очи, много си държат на семействата, грижат се за тях...

Имала съм сравнително преки наблюдения върху двама такива. Младички, добре-изглеждащи.

Единият отвратителен характер, трудно търпим. Споделял е неща, които говорят доста притеснително за отношението към жена му. Уж се криеше, ама в същото време явно му правеше кеф да й пуска въдички и намеци, за да я гледа как се дразни. Уж на шега, ама то истина. И тя лудваше. Отделно не се беше спрял да й изневерява и по време на бременности, раждания и т.н.

За другия по-малко знам за семейните му отношения, уж пич и като цяло уважително говори за жена си, като изключим многократните изказвания, че му е писнала (в смисъл, доскучала, безинтересна). Обаче изневерите многобройни и постоянни.

Обаче отстрани и двамата си гледат семействата, осигурили са им жилища, занимават се с децата. Обаче като позадълбаеш... А иначе и двете жени хубави, поддържани, с професии... Може да са решили, че ще направят такъв компромис, не знам. Ама си е компромис и пробойни много, особено като се загледа човек.

# 198
  • София
Обяснението защо успяват да кръшкат са ясни. Интересният въпрос е двойнствената им природа. Според преобладаващите мнения тук ако един мъж кръшка значи не уважава жена си, не я обича, не става за семейство, лъжец, подлец, мунчо е... А в същото време тези някак не са така в моите очи, много си държат на семействата, грижат се за тях...
Ако вярваш на всичко, което се пише тук....Laughing
Неслучайно мъжете казват, че нещо им е през .....Кънчо, т.е. несъществено.
За мен основна причина - защото вдигат "от 0 до 100" много по-бързо и безусловно от жените. Easy come, easy go, дет' се вика
Чувала съм жена да казва "за мен сексът има много голямо значение" и в началото след развода си се държеше точно като мъж - всяка седмица с различен.

# 199
Хич не ми се връзва "много се грижа за семейството си, ама си лягам с еднодневки помежду другото". Значи все пак лишава семейството си от грижа и внимание, за да има време да търси, сваля, такова еднодневката. Или се клонира, може би... Аз не бих била спокойна даже и от здравословна гледна точка, може да ми лепне нещо. Пък и не вярвам, че жените им не знаели. Знаят, ама по някакви си причини ги устройва.

# 200
Както казва Д-р Хаус "Всички лъжат"
Мога да кажа, че се задържаме взаимно със съпруга ми почти 30 г. Млади се взехме. Гледаме в една посока за важните за нас неща и балансираме между различностите на единия, и другия. Не ровя и не търся той какви ги върши, защото сигурно ще намеря.

# 201
  • София
Хич не ми се връзва "много се грижа за семейството си, ама си лягам с еднодневки помежду другото". Значи все пак лишава семейството си от грижа и внимание, за да има време да търси, сваля, такова еднодневката. Или се клонира, може би... Аз не бих била спокойна даже и от здравословна гледна точка, може да ми лепне нещо. Пък и не вярвам, че жените им не знаели. Знаят, ама по някакви си причини ги устройва.
Като висне вкъщи пред тв, голяма грижа. Нерядко жените го намират и свалят, така че остава само третото. А за третото съществуват т.нар. стаи за почивка в доста хотели, та да не закъснее и секунда след работа.
Аз също познавах един такъв, хем готин по моите ( и не само) стандарти, хем просто....не е мъж за една жена. Умен и способен в областта си, готви страхотно (макар и половината да е за фукня), едно дете с куп жилища... Че и на моите години, как да не си паднеш по него. Но тъй като не ме възприемаше като свалка, си говореше с мен като с мъж и скоро спря да ме привлича. Всъщност от него разбрах за стаите за почивка.

# 202
"не е мъж за една жена" и автоматично не си падам.. не съм от близкия изток, че да живея в харем.
И пак крайности - или на дивана пред тв или такова еднодневката... нормални мъже няма ли според вас?

# 203
  • София
Аз точно затова някак успях да го "разхаресам". Но в паралелна вселена
Изневеряващите мъже и жени са нещо съвсем нормално. Изневярата може да не е приятна тема, както и смъртта, но и двете са част от живота.
Искам да кажа, че може да не с еднодневка и пак да не е особено качествен (по моите критерии, де). Може епизодично да кръшка и пак да е стойностен човек. Биологията си е биология.
Ако искам понякога да съм мъж, е за да е всичко това по-лесно и просто.

# 204
Като висне вкъщи пред тв, голяма грижа. Нерядко жените го намират и свалят, така че остава само третото. А за третото съществуват т.нар. стаи за почивка в доста хотели, та да не закъснее и секунда след работа.
Аз също познавах един такъв, хем готин по моите ( и не само) стандарти, хем просто....не е мъж за една жена. Умен и способен в областта си, готви страхотно (макар и половината да е за фукня), едно дете с куп жилища... Че и на моите години, как да не си паднеш по него. Но тъй като не ме възприемаше като свалка, си говореше с мен като с мъж и скоро спря да ме привлича. Всъщност от него разбрах за стаите за почивка.

Няма значение дали кисне пред телевизора, нали си е вкъщи, по някое време ще седнат ще обсъдят нещо, ще излезнат и т.н. Това, че просто на мъжа кръшка, какво толкова като изневерява, нали се грижи за семейството, е глупаво оправдание. Жената като изневери е голям грях и излагация. Не, че нещо, но докато мъжа си хойка жена му се занимава вкъщи със задачи, деца, роднини, нека поне и жената да има право да кръшка.

# 205
нека поне и жената да има право да кръшка.

Ама то никому не е дадено право да кръшка, даже и на мъжете. Който го прави го прав на свой риск и на своя отговорност, знаейки че няма право.

# 206
  • София
Жената като изневери е голям грях и излагация. Не, че нещо, но докато мъжа си хойка жена му се занимава вкъщи със задачи, деца, роднини, нека поне и жената да има право да кръшка.
С две ръце съм ЗА. Знам си правата, не допускам мъжете да ми ги определят.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 15:04 от Cuckoo

# 207
нека поне и жената да има право да кръшка.

Ама то никому не е дадено право да кръшка, даже и на мъжете. Който го прави го прав на свой риск и на своя отговорност, знаейки че няма право.

Вече оставам с друго впечатление, сякаш ще стане нормално мъжът да кръшка, кой знае, още едно, две поколения и ще се приеме за естествено. Но за жената - ужас, курва, деца  има пък какви ги върши...
Но защо жените правят компромис и си затварят очите е предимно заради пари - на никоя не й се почва отначало, децата трябва да учат, как ще го приемат роднините и т.н.

# 208
  • Морето
Не съдете хората който кръшкат и го правят тайно. Те се стремят да не унижават партньорите си. В голяма част от случайте си имат причини за това. Доколко уважителни са зависи от приоритетите и възприятията ни.
С годините хортата се променят и нещата във връзката също.
Аз към момента бих предпочел да съм в отворен брак, само че партньорката няма да е съгласна.

# 209
  • Paris, France
Аз към момента бих предпочел да съм в отворен брак, само че партньорката няма да е съгласна.

А защо не си живееш като ерген? По-лесно ще си намираш еднодневки.

Общи условия

Активация на акаунт