Кои жени задържат мъжете?

• 22 479
  • 661
  •   1
Отговори
# 375
Все пак отчетете факта, че не всеки, който не подарява диамантени пръстени и вечери в ресторанта на Айфеловата кула, не иска да го направи. Не всеки мъж има финансовата възможност.
Тоест очакванията трябва да са съразмерно на доходите на конкретния господин. Simple Smile

# 376
Мусковадоо,
И смятай, аз преди него не съм имала нормална връзка с мъж, (изобщо аз и до ден днешен много трудно създавам връзки с хората, просто не се привързвам). Аз само си въртях бройки, повърхностно и без ангажименти, но не влизах в задълбочени отношения. И то не защото не исках, напротив, а защото аз не мога, просто не знам как, страхувам се от провал и затова не влизах. Та на моят мъж му беше много трудно с мен, щото аз бойкотирах всеки опит за сближаване в началото. Мина доста време докато изобщо допусна аз в моята глава идеята да се свържа с някой си. Нашата връзка се дължи на него.
Аз затова казвам, че единствено любовта има значение, нищо друго. Просто за мен няма друго обяснение, освен необяснимото.
(Не сме вечеряли на Айфеловата кула. Чак толкоз не може да си позволи. Вечеряхме в малко улично ресторантче).

# 377
  • София
Красотата обаче винаги помага. Close

Повече за привличането отколкото за задържането.

# 378
Красотата помага дотолкова, че красивите жени имат голям избор от мъже и по-рядко се "залепят" за някой, по-скоро са свикнали на тях да им се лепят всякакви. И знаят, че ако случайно останат без мъж, после ще имат опашка от кандидати и затова са по-независими, демек няма го синдрома "ама кой друг ще ме вземе", защото са наясно, че много други биха ги "взели". Затова нямат нужда да "задържат" мъжете, а мъжете трябва да се стараят да "задържат" тях. Красотата помага много във всяко отношение, каквото и да си говорим.

# 379
  • София
Да, абсолютно е така. Но с кофти характер, най-вероятно ще задържиш мъже, които или поставят красотата на първо място, или са толкова благодарни, че красива им е обърнала внимание, че не биха я оставили за нищо на света. Иначе като избор и шансове, няма база за сравнение. Красотата отваря всякакви врати.

# 380
  • София
Затова нямат нужда да "задържат" мъжете, а мъжете трябва да се стараят да "задържат" тях. Красотата помага много във всяко отношение, каквото и да си говорим.
Точно така. И когато някоя такава жена се заоплаква как мъжете  се плашели от нея и нейната самостоятелност, ми се вижда лигавене и превземка. Защото със сигурност тя пък изобщо не страда от липса на кандидати. Подтекстът поне за мен е, че високите й изисквания й не са покрити на 101%, а....примерно на 90%.

# 381
  • София
Ами то си е страшничко да не можеш да покриеш нечии изисквания Satisfied Друга тема, когато изискванията не съответстват на покритието, или пък са изразени по груб и арогантен начин.

# 382
Аз пък съм чувала от мъже, че най-красивите жени са за бройкане, но не за семейство. Това защото красотата обикновено вървяла с високомерие, с чувство, че оказват благоволение в секса и никакво старание в леглото, много претенции и какво там още не помня. И като се замисля в кръга от познати мъже около мен май никой не е женен за кифла (супер красавица), макар да са имали такива гаджета.

# 383
  • София
Аз пък съм чувала от мъже, че най-красивите жени са за бройкане, но не за семейство. Това защото красотата обикновено вървяла с високомерие, с чувство, че оказват благоволение в секса и никакво старание в леглото, много претенции и какво там още не помня. И като се замисля в кръга от познати мъже около мен май никой не е женен за кифла (супер красавица), макар да са имали такива гаджета.
Това ми се струва, че важи и за харесваните мъже, с уговорката, че сякаш мъжете се влияят повече от физическата красота.
Но сигурно е така, малко хора са толкова съвестни, че да не се качат на нечия глава, щом им се позволява, независимо мъж или жена.

# 384
Ми да, естествено, че няма да се женя за някой плейбой, за колкото и желан да минава.  Но плейбоите поне се стараят в леглото, защото за тях това е въпрос на его.

# 385
Ааа чеки малко, аз не говорех за ония "красиви" кифли тип чалга певица. Съвсем друго визирам под красива жена.

# 386
Ааа чеки малко, аз не говорех за ония "красиви" кифли тип чалга певица. Съвсем друго визирам под красива жена.

Не говорим за никои конкретно, защото красотата е субективна. принципното твърдение беше, че не се женят за най-красивите, а вече коя за кого е красива не се наемам да съдя.

# 387
  • Out of the Mix
По-добре да не се говори за доходи и пари, кой колко взимал, защото винаги се започва със сметкаджийство, и сравнения кой какво, както и с другите, привидно. Никой не е знаел и не знае какво имам/нямам, така съм си спестявал много излишни емоции и ми е добре.
Правил съм и експерименти, никога не е завършвало добре.
Също когато се казва "не мога", или "не искам", не значи "нямам".

Мога и да мога да си позволя вечеря където и да било, но да не искам, да преценя, че това са грешно дадени пари на вятъра. Това не пречи да правя сметки за по-важни неща, и да инвестирам парите там, въпреки потенциални цупни и сърденки, че видиш ли Марийка и Иванчо се снимали във Фейса от Малдивите.

Приветствам и искам независими жени - работете, развивайте се, осигурявайте се. Аз ще подкрепям и помагам, когато с каквото мога и преценя.
Не да ми виси на главата за червило и превръзки, образно казано.
По този начин бихте могли да срещнете/отсеете мъжете, които са като вас и искат/търсят истински отношения по любов и споделен по-добър живот.

Отношението е най-важно, но в повечето случаи няма ли физическо привличане, особено между двама млади, че дори и на средна възраст сексуални индивиди, няма как да има връка. За кифли не говорим, те не стават за сериозни отношения. Днес едно, утре друго, бръмбари само в главите им бръмчат.
Но всеки търси различно в живота, който си е негов и си носи последствията.

# 388
Мислеше, че мъжете дават, щото на жените им се полга по право?
Звучиш ми като женомразец, Дренчи.

Съжалявам, че ти звуча така. Всъщност - най-обикновена женица, да не мислиш кой знай какво, едно оръжие имам, пак с О му е името. Физики, химии, визии - загубена работа, само дразнител.
Simple Smile

# 389
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мусковадоо,
И смятай, аз преди него не съм имала нормална връзка с мъж, (изобщо аз и до ден днешен много трудно създавам връзки с хората, просто не се привързвам). Аз само си въртях бройки, повърхностно и без ангажименти, но не влизах в задълбочени отношения. И то не защото не исках, напротив, а защото аз не мога, просто не знам как, страхувам се от провал и затова не влизах. Та на моят мъж му беше много трудно с мен, щото аз бойкотирах всеки опит за сближаване в началото. Мина доста време докато изобщо допусна аз в моята глава идеята да се свържа с някой си. Нашата връзка се дължи на него.
Аз затова казвам, че единствено любовта има значение, нищо друго. Просто за мен няма друго обяснение, освен необяснимото.
(Не сме вечеряли на Айфеловата кула. Чак толкоз не може да си позволи. Вечеряхме в малко улично ресторантче).

Стана ми интересно, има пари за диамантен пръстен, а няма за вечеря на Айфеловата кула?

Общи условия

Активация на акаунт