Кои жени задържат мъжете?

• 22 400
  • 661
  •   1
Отговори
# 480
Мале, мале, добре, че отдавна ме "взеха" на младини и без да мога да готвя..То сега много са се увеличили изискванията.. чак и мусака Stuck Out Tongue Winking Eye

# 481
  • София
Абе между мусаката и секса... този, който би избрал мусаката, не бих му се доверила за секса Joy

# 482
Абе между мусаката и секса... този, който би избрал мусаката, не бих му се доверила за секса Joy
Що трябва да избира? И двете трябват Simple Smile

# 483
  • София
Така съм съгласна Satisfied

# 484
Баланс е нужен - като свършиш едното започваш другото...после повтаряш.
Как беше 🤔три пъти на ден за форма.

# 485

Няма нужда, то се избира жената, не мусаката.

# 486
  • Далечният изток
Как беше тоя лаф - Търсят хубава да била, умна да била, секс да прави... и като я намерят - "Какво ще ядем?"

# 487
Абе имаше един лаф: Любовта топлела, ама дървата са си дърва.

Че и тука: жените и секса са си хубаво нещо, ама мусаката си е мусака Smirk

# 488
Така е,  мъжете си търсят и уюта, не само секса.
Да му е сготвено,  подредено, децата огледани, и  пари да изкарва жената, секса да е разнообразен и задоволяващ.
Такива жени търсят  мъжете.

# 489
Т.е. жени с не по- малко от 7 професии😉

# 490
  • Далечният изток
Претенции да искаш...
То не че и нашите са малко де. Simple Smile

# 491
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Т.е. жени с не по- малко от 7 професии😉
Ха ха, определено.
Преди години, с мъжа ми коментираме някакви пози и техники, той "Що да не пробваме", аз "А ти знаеш ли колко им плащат на тия мацки да го правят това?" Grinning

# 492
Аз все се шегувам с моя мъж, ни ти готвя, ни те гладя, за какво ме държиш Laughing

Хайде бе, една мусака да не може да врътне, хич не ми я хвали в леглото. Е да за забавление става, ама за нещо трайно, трудна работа. Все пак както колегата каза, човек винаги огладнява по 3 пъти на ден, а на празен търбух и най добрия любовник няма да се представи добре.
На крива ракета космосът ѝ пречи. Добрият любовник не чака "мама" да го нахрани. Кака ти Памела ги разбира тези неща Simple Smile

# 493
Охх стига с тая мусака.
Тъкмо снощи правих мусака и цял ден си мисля как на обяд ще се прибера и ще ям.. Прибирам се, моя я изял всичката останала Scream Сега ще чакам другата част за извинение, че няма мусака за мен Smiling Imp

# 494
Охх стига с тая мусака.
Тъкмо снощи правих мусака и цял ден си мисля как на обяд ще се прибера и ще ям.. Прибирам се, моя я изял всичката останала Scream Сега ще чакам другата част за извинение, че няма мусака за мен Smiling Imp

Е видиш ли - мусаката си е мусака Smiley

Общи условия

Активация на акаунт