Плевен - 160

• 73 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте идвам с питаме от къде мога да закупя балони с хелий, обаче ме ми трябва голямо количество.. Ще съм много благодарна за насоки. И също така малка торта освен в Неделя друга сладкарница дали може да препоръчате?

# 256
Сладкарница "Хензел и Гретел" и "Романтика", купували сме и от двете, тортите им са хубави.
Балони с хелий може да ви напълнят в "Джунджурийката" при комплекс Димитър Благоев, до Топ тейбъл,
а също и в другата срещу входа на РДВР.

# 257
Малки торти има в сладкарница "Карамел"( зад блок Кооператор) .

# 258
Също хубави са тортите и в сладкарница "Нарцис" до гарата. Има и малки. През последната година все оттам се купуват торти за рождени дни.

# 259
Много благодаря,  а за балоните с хелий дали знаете място което е около гарата или по старата главна, не съм от града и местата които сте посочили нищо не мо говорят и не мога да ги открия в гугъл мапс

# 260
Джунджурийката на Благоев е точно до хотел Ростов на центъра. А другата джунджурийка е до полицията, до Втора поликлиника.

# 261
Много благодаря! Наистина ми помогнахте! 🥰🥰🥰

# 262
Откъде мога да си намеря такъв коледен календар или подобен?

# 263
В Кик ми се мернаха подобни коледни календари. И в лидъл, дори да ги няма във брошурата може да има изостанали

# 264

Това е от днес, от Лидл до Технополис

# 265
Здравейте, дами! Откъде мога да купя оригинални маркви парфюми на по-ниски цени? Тези в "Лили" трайни ли са, имате ли наблюдения? Или може би от мола?

# 266
  • у нас
Физически магазини ДМ и Лили, евентуално нещо може дя се намери в две малки магазинчета пред хотел Ростов и до него (бившото кино). За трайността -зависи от парфюма,кожа и т.н. Иначе оригинални и на прилична цена има в интернет, на не всички сайтове. Има тема в “Красива мама”

# 267
Здравейте, от коя оптика сте доволни, за дете става на въпрос? Да се извършват прегледи  и след това се изготвят и очила.

# 268
Според мен лекарят е важен, а след това оптиката. За дете препоръчвам д-р Кривошийска. Има кабинет на ул. Георги Кочев, работи и със Здравната каса.

# 269
До колко съм запозната специално за дете преглежда д-р Илчева във Свети Пантелеймон. Работи със здравната каса

Общи условия

Активация на акаунт