Плевен - 160

• 73 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Много се извинявам на всички, че пак питам за фризьор, но просто не знам при кого да отида. Щях да отида да се подстрижа и боядисам в GM фризьорски салон при Галя Димитрова, но четох негативни коментари за нея. Също така, когато се обадих да попитам за цените на тези услуги, се държа много грубо и арогантно. Ще съм благодарна, ако ми препоръчате добър фризьор. Ако досаждам с този въпрос, моля извинете ме.

# 271
  • Плевен
Jennifer w, аз ходя на фризьор до първата спирка на Сторгозия, бл. 13, Стела Тодорова, тел 0879171662, старае се, младо момиче, подстригване 10 лв. Аз пък не мога да реша в коя оптика да правя очила ?

# 272
Момичета, кажете от къде да си купя нормално яке/ шуба? Без щампи, надписи, кошмарни ципове.. 🤷🏻♀ Най-вероятно съм старомодна, но тази лъскавица и толкова къси якенца 😃🫣 Вече си мисля да си купя естествена кожа, поне да го нося два-три сезона 🤷🏻♀

# 273
Здравейте. Къде в Плевен има магазин за хубави дамски абитуриентски обувки и чантички?

# 274
Може ли мнения за доц. Д-р Бойко Шентов - детски болести, Детска пневмология
Само в ДКЦ ли преглежда или има и частна практика.
Не съм от Плевен и търся някой добър за консултация, детето кашля от доста време, преди суха, сега от 10 дни влажна кашлица, тук педиатъра казва радвайте се че няма хрипове и не сте на антибиотик, изписва сиропи, хомеопатични, правя инхалации и все същото.

# 275
Здравейте, има ли в Плевен работеща лаборатория в неделя? Благодаря

# 276
Здравейте, има ли в Плевен работеща лаборатория в неделя? Благодаря
Здравейте, няма работеща частна лаборатория. Единствената която работи е тази към спешното отделение.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 20:07 от Ромоли

# 277
Здравейте,

Можете ли да препоръчате добра шивачка (за корекции на дрехи)? Пл. "Македония" <-> училище "Иван Вазов" - в този район би ми било най-удобно.

# 278
Здравейте, някои има ли впечатления от д-р Абаджиев от Сърце и мозък, Плевен?

# 279
  • Велико Търново
Здравейте, момичета,

Влизам при вас с търсене на лекар - кардиолог в Плевен.
Съпругът ми е отскоро работи в града, има здравословен проблем, ходи по лекари, но явно не попада на добър и не му се получва лечението.
Може ли да ми препоръчате добър специалист?
Проблемът със сигурност е за кардиолог.

# 280
  • у нас
Д-р Величко Пенчев св. Параскева

# 281
Д-р Николай Илиев в кабинетите на ул.
" Христо Ясенов", преди половин година беше в " св.Панталеймон"

# 282
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета!
Ще го изпратя при някой от предложените лекари.

# 283
Здравейте, знаете ли дали в Плевен се предлагат процедури с плазма пен или фибро плазма лифтинг пен? Доколкото видях при Хайдудова няма, а и за нея има много противоречиви мнения. При Недушева също не видях.

# 284
  • Някъде там
Здравейте!
Препоръчайте добър мамолог в гр, Плевен за годишни профилактични прегледи.

Общи условия

Активация на акаунт