Плевен - 160

• 73 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
здравейте, моля ако ползвате услугите на фитнес инструктор и сте доволни, кажете кой и къде? целта ми е тренировка с инструктор за да не си увредя повече така или иначе вече увредените части Simple Smile

# 286
  • Плевен
Моля, ако може някой да ми каже, по-рано имаше доктор дерматолог в аптеката до Дом на книгата, сега дали работи там/ сега е аптека So pharmacy, ако не, да знаете друг дерматолог, при когото не е много скъпо / до към 40 лв/ ?

# 287
  • у нас
Моля, ако може някой да ми каже, по-рано имаше доктор дерматолог в аптеката до Дом на книгата, сега дали работи там/ сега е аптека So pharmacy, ако не, да знаете друг дерматолог, при когото не е много скъпо / до към 40 лв/ ?
преди години доц. Вълкова ходеше там, но дали още ходи нямам представя. Иначе цени от 40лв за преглед отдавна няма. Имате вариант да си вземете направление( ако сте здравно осигурена)

# 288
Може да няма цени от 40,00 лв., но като гледам цените в София започват от 50,00 лв. , разликата не е толкова голяма. Качвам 2 линка, да сравните как е в столицата, Плевен ще излезе по-скъп от курортите, бре.
https://dermasofia.com/page.php?IDMenu=838&IDLang=1
https://www.omed.bg/pregled-pri-dermatolog-ot-meditsinski-tsentr … sofiia-p4359.html

# 289
Може да няма цени от 40,00 лв., но като гледам цените в София започват от 50,00 лв. , разликата не е толкова голяма. Качвам 2 линка, да сравните как е в столицата, Плевен ще излезе по-скъп от курортите, бре.
https://dermasofia.com/page.php?IDMenu=838&IDLang=1
https://www.omed.bg/pregled-pri-dermatolog-ot-meditsinski-tsentr … sofiia-p4359.html

Здравейте,
Има частни кабинети има и държавни.
Има и клиника по дерматология към окръжна болница. Препоръчвам ви държавната практика без да навлизам в подробности, може да си вземете направление и да отидете, но не направлението е причината за препоръката ми.

# 290
  • София/Севлиево
Преди време бях питала за детски офталмолог,но тъй и не получих предложение при кого да заведа малкия.Сега имам две препоръки-от педиатърката ни за доктор Кривошийска (но само име ми каза,била ѝ препоръчана от някъде)и от баба ми,която е водила братовчедката (на 12 години) при доктор Лилова.Та коя е по-удачно да посетим с бебе на 1,3 ,което има лек страбизъм(кривогледство)?

# 291
Преди време бях питала за детски офталмолог,но тъй и не получих предложение при кого да заведа малкия.Сега имам две препоръки-от педиатърката ни за доктор Кривошийска (но само име ми каза,била ѝ препоръчана от някъде)и от баба ми,която е водила братовчедката (на 12 години) при доктор Лилова.Та коя е по-удачно да посетим с бебе на 1,3 ,което има лек страбизъм(кривогледство)?

Здравейте, д-р Кривошийска е известна и се слави с добро име. Не съм ходила при нея, но имам добри отзиви от работата и. При нея се чака прекалено много време и това ме е спирало винаги. Лично са ме преглеждали много доктори, но за мен д-р Мартинов във военна болница е най-добрия. Не знам дали преглежда деца.

# 292
Аз съм водила детето няколко пъти при Лилова и съм много доволна. При Кривошийска също сме ходили. Добра е, но там час доста напред във времето дава. Кривошийска май се занимава повече с деца.

# 293
Здравейте, искам да попитам има ли мами чийто деца са им правени зъбките в "св Панталеймон" Плевен при д-р Нинов под пълна анестезия, да кажат как е минало.
Благодаря!

# 294
Къде мога да отида на добър лекар за преглед когато съм болна? Някой частен за възрастни? Не съм доволна от личната напоследък. Благодаря.

# 295
Къде мога да отида на добър лекар за преглед когато съм болна? Някой частен за възрастни? Не съм доволна от личната напоследък. Благодаря.
Какъв специалист търсите?

# 296
Ами предполагам вътрешни болести. За настинки, вируси. Или УНГ, някой кадърен който няма да ме претупа.

# 297
  • у нас
Доц. Иванов астма центъра- вътрешни болести и пулмология . Не знам цената на прегледа, но се съмнявам  и да е всеки ден на кабинет, т.е съвсем възможно е да ви се наложи, на да не може да ви приеме. Като цяло, по-добрия вариант е да си смените  личния лекар
За очен- водила съм каката при Кривошийска и останах доволна, като започна да се чака много при нея я заведох при доц. Иванчева в Окулус ( и аз ходя при нея), но вее и за там се чака. Доволна съм и от двете

# 298
За офталмолог- ние сме доволни от д-р Савова, както за възрастни, така и за деца.

# 299
Здравейте! Не съм от Плевен, но търся информация за арт школа Колорит и по- скоро Майя Ананиева. Обмислям да запиша детето си на онлайн уроци при нея и се чудя дали си заслужава.
Благодаря 🌺

Общи условия

Активация на акаунт