Плевен - 160

• 73 138
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Вече сме понеделник сутрин и при нас водата, все още е мътна и с кафяв оттенък. Говорим за района между Орион и бул.Христо Ботев. Явно ние ще сме от последните до които ще дойде "прословутата" вода от новия водоизточник. Чудя се дали да не подам жалба до " В и К" и да си търся правата. Щом толкова време има проблем и ние, като ползватели на услугата сме потърпевши, но същевременно ще трябва да си я заплатим на регулярна цена, все пак трябва да има някакви ценови отстъпки.

При нас на "Дружба" се избистри водата след 20.00 часа. Измих се добре тялото, но нямах време да изпера. Тази сутрин като станах и пуснах крана на чешмата в банята, и за мой ужас, пак беше кафява вода. Наистина вече ми писна. Не мога де си измия, нито зъби, нито лице, нито тяло и интимни части, нито да изпера. Така си стоят дрехите ми в пералнята натъпкани още в Събота. Събра ми се доста бельо и не мога да го изпера. Изглежда, че ще ходя без бельо, защото почти не ми остана чисто бельо. И таз вечер ли няма да мога да се измия пак и пак ще легна мръсна в леглото?

Обадих се на ВиК към 14,00 часа и ми казаха, че след 1-2 дни ще се оправи водата. Питах го дали може да се къпе и пере с тази вода. Той отговори, че по-добре да не се къпе и пере с тази вода, защото е инфектирана. Обяснението му беше, че заради поройните дъждове, Черен Осъм е завлякла много кал в коритото си и затова тече по чешмите ни такава вода. Не може да се оправи. Трябва да се чака да се избистри реката.

# 181
Аз съм в района на Хр.Ботев( паметника) и при нас положението е" тука има, тука нема". Тръгне бистра вода, и хоп, след един час всякакви нюанси на кафявото.
Тези пречиствателни станции функционират ли въобще?

# 182
Здравейте,  търся ключар за смяна на брава на място. Този който е зад Прокредит банк ( с/у у-ще Цветан Спасов) вече не си вдига телефона, след като един път се бях свързала с него.

# 183
Здравейте,  търся ключар за смяна на брава на място. Този който е зад Прокредит банк ( с/у у-ще Цветан Спасов) вече не си вдига телефона, след като един път се бях свързала с него.

Ние сме ползвали услугите на ключаря в Практикер. Дойде на място.
Също и в уличката за Водно стопанство( бившата Ла пиаца) има ключар, който работи на терен.

# 184
# 185
Здравейте, може ли да ми препоръчате много добър пулмолог в Плевен. Става въпрос за възрастна жена, която от години е диагностицирана с астма, но не й помагат лекарствата, изписвани от досегашните пулмолози. Непрекъснато е със секрети от носа, дави се, кашля и така целогодишно. Ходила е на всякакви специалисти, включително уши нос и гърло.

# 186
Аз съм доволна от Астма центъра - https://www.astma-center.com/
Под Стоматологията се намира.
Бях при една млада лекарка, не виждам името в графика, но и виждам, че някои са си сменили фамилиите. Не мога да препоръчам конкретен доктор, но мисля че всичките са добри.
Имайте предвид, че много се чака за преглед, дори със записан час.

# 187
Доцент Явор Иванов- Астма център.
Може да си запазите час по телефона.

# 188
Здравейте! Не съм от града,но бях на преглед при д-р Александър Любенов. Оказа се,че следва да се подложа на лапароскопска операция.  Някой посещавал ли е по този повод лекаря или евентуално да ми препоръчате друг лекар за тази операция? Благодаря!

# 189
  • Велико Търново
Здравейте от мен! И аз с питане за лекар, отново 🙄 Мнение за добър съдов хирург? Идвахме пролетта с ММ в Сърце и мозък, не помня името на лекаря, уж по препоръка. Прегледът беше не повече от 10 мин, дори не му направи изследвания, директно му каза септември на операция. Става въпрос за разширени вени. Благодаря!

# 190
От кой магазин в Плевен мога да купя памучно одеало на добра цена.
Като пример ще дам магазина за спално бельо до " Канапе" , там по- тънкото одеало е 72.00 лв., а по-плътното е 92.00 лв.
Виждали ли сте в другите магазини на каква цена са?

# 191
Проверете в jusk за цена не знаю

# 192
Момичета, как се казва лабораторията, която е  срещу Оръжна болница?

# 193
Цибалаб мисля че се казваше. А отзад където беше медицински център Екзакта медика е Рамус.

# 194
Цибалаб мисля че се казваше. А отзад където беше медицински център Екзакта медика е Рамус.

Благодаря , Боби!🌺

Общи условия

Активация на акаунт