Плевен - 160

• 73 145
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Да позна ли? При д-р Харизанова сте ходили, нали? Аз съм ходила при поне 6-7 ендокринолози и нищо. Препоръчат ми някого, а като отида, пак нищо. Все пак може би Авис Медика е за предпочитане...и аз не знам

# 241
Не бих препоръчала д-р Харизонава. Не бях доволна от нея и доста грубо и арогантно се отнесе с мен.

# 242
Д-р Генова, в Панталеймон.

# 243
Много се чудех дали да пиша. От години ходя на лекар информативно, за да ми види жлезата и да пусне хормона, толкова. Сама си пускам изследвания, четох много, питах много, накрая видях кое е добре за мен и следвам това което ме кара да се чувствам добре. Трябва да се пусне пълен пакет на хормони, щом сте и с инсулинова там е още по-стриктно всичко. Освен ТСХ в норма, която за вас е ОК(за мен е между 1,5-2), трябва фТ3 и ФТ4 да са в оптимални състояние.
Ако ви се чете ми пишете на лично ще ви добавя в една група във ФБ.
Успех!

# 244
Не бих препоръчала д-р Харизонава. Не бях доволна от нея и доста грубо и арогантно се отнесе с мен.
Понеже и моето впечатление е такова, затова предположих, че за нея става въпрос. Не я препоръчвам. Мен ме овика и беше много груба. Това бяха почти директни обиди. Да не говорим, че не можа да разчете изследванията, защото бяха в друга мерна единица. Каза, че не знае?! И защо съм била отишла в тази лаборатория. Пълен потрес.
Така ми се иска да можех да препоръчам ендокринолог, но уви. От Генова също не съм доволна. Звучеше много некомпетентно и не ми помогна с нищо.

# 245
  • у нас
Потърсите д-р Силвия Ганева в ДКЦ 1 , работи и в университетската болница

# 246
Потърсите д-р Силвия Ганева в ДКЦ 1 , работи и в университетската болница
Аз не съм ходила при нея, но имам препоръки от медицинско лице, че ако ми се наложи преглед при ендокринолог да отида при д-р Силвия Ганева-Тодорова.
Ходила съм при д-р Генов в Авис медика преди доста години, пак по препоръка на медицинско лице.

# 247
  • у нас
Лекува мен и съм мед. лице. Препоръката е лична . Разкашна, и като специалист и като човек

# 248
Понеже и моето впечатление е такова, затова предположих, че за нея става въпрос. Не я препоръчвам. Мен ме овика и беше много груба. Това бяха почти директни обиди. Да не говорим, че не можа да разчете изследванията, защото бяха в друга мерна единица. Каза, че не знае?! И защо съм била отишла в тази лаборатория. Пълен потрес.
Така ми се иска да можех да препоръчам ендокринолог, но уви. От Генова също не съм доволна. Звучеше много некомпетентно и не ми помогна с нищо.

Друг лекар като нея никой не ме беше обиждал! Направо след излизането от кабинета й - два пъти трябваше да я посетя, беше смазано самочувствието ми и се почувствах по-низша от тревата! Трябваше ми доста време да се оправя от тези нейни обиди! Трябваше да я запиша и да я осъдя! Дори предположих, че тя щеше да ми обърне повече внимание, защото майка ми беше гледала детето й в детска ясла! Дори го споменах и това и че майка ми й пращеше поздрави. Виждам, че аз не съм била единичен случай! Нека повече хора като нас да се озовават на помощ на хора, които търсят специалисти, за да ги предпазваме, или нас да ни предпазят!

Не знам дали в Плевен има добър ендокринолог. Ще следя темата .

Да не спамя по темата, като пусна още един коментар по темата. Къде мога да купя лабораторен термометър за измерване на вода - от -10 градуса до +200 градуса - примерно?

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 16:24 от Jennifer_w

# 249
Здравейте, можете ли да ми препоръчате евтин копирен център в града?

# 250
Здравейте, можете ли да ми препоръчате евтин копирен център в града?
Срещу училище Цветан Спасов, до светофара има една малка будка. Наложи ми се спешно да копирам нещо, въпреки че имам принтер и ми се сториха добре цените. Иначе в началото на главната, Борса Балев, май са си вдигнали доста цените. Проверете все пак. Сетих се, че за голямо количество съм давала учебници в печатница Нима.

# 251
Искам да попитам за изпитана фирма/техници за демонтирани и монтиране на климатик от които сте доволни. Благодаря предварително!

# 252
здравейте,
виждали ли сте някъде да се продава оризон?
дали има в големите хранителни, при ядките не съм ги виждала ... или поне не съм обръщала внимание
обаче сега ми щукна да купувам ... Simple Smile

# 253
  • у нас
Магазина над университета “на Боби” редовно има и си взимам-цветен. В Гугъл мапс “магазин Боби и излиза локацията

# 254
Аз съм си взимала от Лайф и Фантазия. Обожавам го 😃

Общи условия

Активация на акаунт