Великобритания - тема [91] Пролетно - Пролетно Лятна Нековидна

• 34 300
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дорет, ако запазваш за Роси в Хендсфърд с 2 ръце препоръчвам. При нея сме повече от 6 години с ММ и детето е при нея. Със сигурност ще ти каже реално нещата и какво може да направи.

# 526
Леле, Дорет, какви са тези индивиди при вас? 😱Дано тази българка има час скоро!

Тук при нас няма разлика частно-NHS в качеството на услугата, освен че първите предлагат процедури, които вторите не покриват и имат спешни прегледи почивните дни към тръста им.
Но щом имате такъв проблем със зъболекарите, аз също бих препоръчала застраховка. За нас беше £45 на месец за двамата с мъжа ми и покриваше манипулации на всеки до £1000 годишно, 4 спешни прегледа до £200 + всички такси платени по NHS. Но я пуснахме само заради моя проблем, защото знаех, че като се влоши само на частно имаше някакъв шанс за спасение.

# 527
Ние сме по NHS, но нашата зъболекарка до сега спасява успешто положението плюс зъбите на детето, която ке оказа с много тънък емайл на зъбите и е чудо.
Дорет имай предвид, ако си при Роси, че не работи всеки ден, дано успееш да вземеш час.

# 528
  • ENGLAND
Илейн, при нея ще ходя. Още утре се обаждам, надявам се да изтърпя до великденската ваканция за да имам време да отида до нея. Предишната ваканция се обадих, но имаха часове след две седмици, и то в средата на деня.
Илейн, като не съм им пациент ще мога ли да си запазя час за нея?
Няма значение дали на часно или през NHS, по-важно е да и имам доверие. Тукашните са все тая. Моя зъболекар мина само на часно, но му нямам доверие. Октомври такива глупости плещи.

# 529
Дорет за това не знам, аз се записах като пациент когато отидохме да живеем там и нямам опит ако не си пациент как процедират.
Дано имат възможност, обясни им ситуацията и дано запишеш ❤

# 530
  • Bristol
Честита пролет, дами! 🌸

Вчера цял ден из градината шетах, подрязвах храсти, окосих тревата, оплевих. Аз си мислех, че е студено, но охлювите вече са плъзнали, та и гранули насипах.

Днес, разходка от Бристол до Глостър 🚲
В началото не ми тръгна добре. От известно време ми прави проблем колелото. Ту се появи проблема, ту изчезне, много трудно е така да се диагностицира. Днес най-накрая хванах причината, предното колело се беше разхлабило 🤔 Натегнах го и докато се ослушвам и гледам колелото, както въртя педалите, от един завой ми изкочи ван, който яко беше навлязал в нашето платно. Така ме изненада и толкова близо до мен мина, че първоначално помислих, че аз карам в грешното платно. Бая се уплаших. Част от пътя минаваше по пътека по канала, много релаксираща беше атмосферата, добре ми подейства.
Скрит текст:

# 531
  • Варна
Мери само като те четох и ми настръхна косата.

Решила съм да сменям паркета в цялата къща. Чудя се между дървен и ламинат. Някой с отзиви за добър паркет?  Бях се навила на дървен, но четох недобри отзиви и почнах да се отказвам.

# 532
  • Манчестър

Решила съм да сменям паркета в цялата къща. Чудя се между дървен и ламинат. Някой с отзиви за добър паркет?  Бях се навила на дървен, но четох недобри отзиви и почнах да се отказвам.

В какъв смисъл недобри отзиви?
Аз имах дървен под 15 г и го смених само защото ми омръзна цвета. Навсякъде в къщи е дървен под включително стълбите и нямам никакви проблеми.

# 533
  • Варна

В какъв смисъл недобри отзиви?
Аз имах дървен под 15 г и го смених само защото ми омръзна цвета. Навсякъде в къщи е дървен под включително стълбите и нямам никакви проблеми.

Четох, че 30% от плоскостите отивали брак. Нещо не си пасвали парчетата. То може и да зависи от самият паркет. Може ли да споделиш твоят какъв е?

# 534
Ние сме с обикновен ламинат в хола и някакъв промишлен или нещо подобно за коридора. Единствено по цвета сме ги избирали. Тоя в коридора може да се мие по-обилно и няма опасносност да се надуе от вода. В хола си е нормален. Нас мен дървен ми харесва, но тогава цветевете, които имаше бяха в по-тъмната гама и неше над бюджета.

# 535
  • някъде в орбита...
Дорет, егати филма Frowning При нас е като при Pampers общо взето. Стискам палци да ти помогнат бързо Hands Plus1

Merry, Бога ми, това мен ми изправи косата Anguished

Борикс, ние сложихме карбонизиран бамбук навсякъде, включително на стълбите. Единствено банята и кухнята са плочки. Батко са с дърво, също навсякъде. Ако сменям, пак едно от двете ще слагам, вероятно пак бамбук. А относно брак, майстора също има значение, и инструментите, та не е само до материала. Пиши после какво сте избрали Wink

# 536
Като сме на вълна настилки, ще помоля за съвет. Искам бял под, ама чисто бял - без шарки. Виждали ли сте такъв? Гледах ламинат - не намерих такъв. Плочки не искам. Друг вариант да знаете или да сте виждали като опция?

Пффф, източиха ми кръвчицата за добро утро. Добре, че имам шоколад в шкафчето на бюрото.

Мери, радвам се, че си добре! ❤️

Да ви е спорна седмицата!

# 537
  • До хладилника, който обичам
Doret, може и да има някаква истина в това за мускулите и ботокса в челюстта.
Аз обмислям да си сложа, защото много ми трака челюстта и явно скърцам със зъби насън - уж нищо не усещам, но ме болят и са схванати сутрин. Единствено ме спира, че действа само половин година, а не е малко пари. Има и упражнения за отпускане на мускулите и се каня да ги почна.

Като избирах паркет за хола, натурално дърво не ми беше по джоба. Гледах дебелина на ламината, повърхността каква е (да имитира дърво и да е леко грапава), и после цвят и цена. Но дебелината на паркета е на първо място, общо взето.

# 538
  • Bristol
Ние сме с ламинат 12мм. Релефен, много успешно имитира дърво, водоустойчив. Доста скъп беше в сравнение с другия ламинат, но е супер издръжлив. Същия сложихме в кухнята и коридора преди над 6 години, не е мръднал. Озорихме се да го намерим, защото в B&Q вече го нямаха и трябваше директно с производителя да се свържем и поръчаме. Майсторите казаха, че си личи, че не е евтин, много качествено било направено заключване то между дъските. За съжаление, 6 месеца по-късно, този модел тотално са спрели 12мм да произвеждат Sad

# 539
Миа, Честит Рожден Ден на дъщеричката ти ❤ да е здрава и много щастлива!

Дорет дано си успяла да запазиш час.

Мери егати приключението...

Общи условия

Активация на акаунт