Великобритания - тема [91] Пролетно - Пролетно Лятна Нековидна

• 34 298
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • ENGLAND
Илейн, надявам се утре да мога да се обадя, днес не успях.
Бу, аз точно това си мислех, упражнения за мускулите. Ако намериш нещо пусни линк, моля.

# 541
Миа и Илейн, весел празник!

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 22:56 от G&B

# 542
Илейн, честит рожден ден на София, да е жива и здрава и само поводи за радост да ви носи. 🎂🥳 Кога пораснаха тези деца😊. Миа, весел празник и на вас Simple Smile

# 543
  • На острова
Благодаря, момичета! Илейн, да е жива и здрава твоята дъщеря също! Щастливи и защитени да са 🌸🌟🌸

Много добре мина партито, всички деца дойдоха, без едно, че се разболяло, ама то така или иначе бяха 10 деца + 1 екстра. Тичаха в клубчето, дивяха, родителите пиеха кафенце, можеха да ги наблюдават, защото е малко мястото. Но аз както винаги си се притеснявах, казвала съм и друг път, че обичам да организирам, но много стрес с тия партита.

Родителите ми също дойдоха за рд и сега сме пълна къща.

# 544
Здрави да са рождениците!
Миа, радвам се, че партито е минало добре.

# 545
  • UK
Миа, честит празник на дъщеричката ти, да расте здрава и много щастлива!

Илейн, честит рожден ден на София!

Памперс, ти как си? Имаш ли още болка?

# 546
Илейн, Мия, честит рожден ден на момиченцата ви. Да са здрави и да се радват на щастливо и мирно детство!

# 547
  • nowhere
Pampers, падала ли си скоро? Имаш ли затруднения в дишането от болката? Стискам палци да мине скоро.

Илейн и Миа, Честит Рожден Ден на дечицата ви! Пожелавам им да са здрави и да имат щастливо и безгрижно детство!

Моята голяма дъщеря стана на 4 в събота. Партито мина страхотно. Имаше двайсетина деца, отиграха си до насита. Запознахме се с родителите. Всички бяха много мили и сякаш зажаднели за общуване след двете години изолация. На другия ден пък ни гостува родата и още се възстановяваме от толкова празнуване. И за капак малката от два дни повръща, явно е лепнала нещо на партито.

Времето тук продължава да бъде страхотно. Хубав ден на всички! 🌹

# 548
Blue, честита рожденичка и на теб!

Green, продължава да боли. Освен болката нямам никакви други смущения и промени, което е странното. Не съм падала, не съм се удряла, дори от месеци не съм спортувала. Ей така се появи в петък сутрин от нищото. Ако не натискам мястото е много лека. Но при натиск бая боли. До петък кръвните трабва да са готови, да видим ще покажат ли нещо.

Чудно е времето. Извадих гуменките вече. На децата пролетно-летния гардероб е зареден.

# 549
Blue Dress, честит рожден ден на дъщеричката ти. Да оздравява бързо и да се радвате на новите запознанства.

Памперс
, ако хапваш люто и пикантно, вероятно ще е жлъчка. Ако вече не си го направила, виж кои храни трябва да се избягват при възпалена жлъчка.

# 550
Блу, нищо дори много леко пикантно не ям.

Щях да почвам спорт и диета, но докато не се разбере това чудо какво е нищо не променям, за да не го влоша.

# 551
Памперс, пожелавам ти бързо да минава и най-вече да се разбере какво е.
И при нас е топличко, но духа вятър и не е толкова топло както на други места в Англия. Незнам за гуменките, аз извадих сандалите 😂. Малко като англичаните, с яке и сандали, но ми писна вече от дебели обивки 😂😂

# 552
Ронка, благодаря!
Като каза сандали, поръчах едни на визия удобни за преходи от намаленията на Pavers. Утре ще мина да ги взема и нямам търпение да ги пробвам.

При мен в офиса е много студено и дори в жегата съм с жилетка и затворени обувки. Но пък днес извадих една пола и обувки с токчета, та се чувствам една идея по-добре.

# 553
  • Leeds, UK
Pampers, дано да отмине бързо. 🙏
При нас го дават 18 градуса днес. Няма да се работи, ще се почива активно😁
Моят мъж отиде за риба. Добре, че тук не се носи вкъщи, че ми беше писнало в БГ да чистя и раздавам. И котката бягаше вече като види риба.
Той така си почива, аз по друг начин. На мен ми дай разходка, книга или филм.

# 554
  • До хладилника, който обичам
И аз съм петимна за отворени обувки и сандали. Вчера в обедната почивка направих добра разходка на слънце, днес планирам пак, но времето ме бойкотира нещо, слънцето се крие зад плътни облаци.
Готова съм с разсади за домати и тиквички, ама май малко подраних, много е рано да се сеят, освен под найлон, с което пък не ми се занимава. Тиквички в саксия или grow bag някой да е гледал? Изглежда екзотична опция, почти не намерих мнения, а ще ми е по-удобно да са в широка саксия, отколкото в земята.

Общи условия

Активация на акаунт