Великобритания - тема [91] Пролетно - Пролетно Лятна Нековидна

• 34 293
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Хепи, и на мен ми дай разходки по цял ден или да лежа на шезлонга в двора на слънце😁

Бу, ако имаш ФБ питай по групите за градинари и алотмънти. Чудни съвети дават.
За разсада е рано да се изкарва още.

# 556
  • До хладилника, който обичам
Да, знам, че е рано, ама аз съм готова... ще го местя в оранжерия.

# 557
Аз да се похваля, за първипът от 4г насам, че и повече,съм сама вкъщи 😂. Днес трябваше да съм на работа, но чистя отпуска и всички са на някъде. Поне времето е хубаво днес. И най- накрая ще изчистя банята 😂😂

# 558
Честито, Ронка, отдавна съм забравила какво е чувството, все някое от децата е тук..имаше моменти в миналото, когато и аз бях сама у дома. Enjoy, че времето минава супер бързо, когато си сам. 😁

# 559
  • Bristol
Ronka, наслаждавай се! Спомням си моите като бяха малки, с години не бях оставала сама.
За първи път като пътувах със самолет сама, такъв кеф беше! Никой не те дърпа за нищо, поръчам си кафе и не бързам да го пия, защото някой може да го бутне. Чувам плач от други деца и ми е кеф, че не са моите Simple Smile

Готови ли сте да въртите часовниците в неделя? Отделно, да не забравите и че е денят на майката 😁 Аз го ползвах като извинение и си купих подаръци, колоездачни очила и калници за колело. Казах на децата да са релакс, само да се подреди и изчисти къщата е достатъчно Wink Ако ми купят цветя или най-добре орхидея, ще е перфектно. Но да съгласуват с баща си орхидеята, че той изпада в ужас всеки път, като внеса поредното растение в саксия в къщи...

# 560
  • някъде в орбита...
Браво, Ронка, приятно Flowers Hibiscus

Хич не се готвя за неделята. Ежедневието ми ме смила в момента, та ще отбелязваме поводи като се офрантисаме Grin

# 561
Честито благовещение!
В неделя ще се срием от тълпите и суматохата.

Ронкакакво чистене?! 😱Я се поглези малко! Аз си мечтая за ден сама у нас. Ако съм на твое място, вадя шезлонга в двора и се пльосвам на припек да слушам някоя книжка.

Мериграм да не ги обичам тези орхидеи. Добре, че скоро никой не ми е подарявал.

Обаче пазарувам на поразия за мен и децата за идните топли дни. Кредитната ми карта плаче вече. Викаш да ги пиша подаръци за деня на майката, а? 🤭

# 562
  • Bristol
Pampers, добро извинение е. Аз и едни бански гледам, но така съм се освинила, че се чудя, дали заслужавам нов бански Simple Smile
И аз не им бях фен на орхидеите, но приятелка ми подари миналата година. Почти я уморих, но друга приятелка ме светна как да я гледам и от тогава толкова добре върви, прецъфтя и пак цъфти. Купих и специална стъклена саксия и пръчката е стъклена с декорация птичка. Малко бижу стана. Това е стара снимка, сега е цъфнала.
Скрит текст:
Сега искам и една мини орхидея, те по-нежни ми се виждат. За £8 имаше в ASDA.

# 563
Чудно пиленце😍

Аз много обичам цветя. С изключение на две - нарциси и орхидеи. Парадоксалното е, че колкото и да се опитвам да ги уморя, те цъфтят на поразия без да спират😂Разгеле, хванаха някаква буба и тя ги умори та от 2г съм "орхидея free".

За банския - новата форма заслужава нова визия😋Вземай го!

# 564
  • на малък остров в океана
Ох, аз пък много харесвам орхидеи, но взех че ги уморих моите.
Не знам защо реших, че им е време да ги пресадя. Взех им по-големи саксии и специална пръст за орхидеи. Речено сторено, пресадих ги и те след няколко дни почнаха да вехнат.
И сега съм орхидея free и аз. Но тайно се надявам в неделя да ми подарят нова.

# 565
  • Манчестър
Зачудих се за какъв ден на майката говорих и загрях.

Аз си грабнах лаптопа и работя от БГ, тук такъв ден няма..😀
Времето е идеално, отхвърлям работа и после из улиците…

Не искам да се прибирам.

# 566
  • До хладилника, който обичам
Готвя се за втория ден на майката, аз празнувам всичко наред, ако някъде е на друг ден, кажете и него да отбележа Grinning
Поръчала съм си цветя и бонбони, от нищо нямам нужда и всичко, което ми трябва, сама си купувам. Утре работя, взех си допълнителна смяна, а в неделя сме на разходка в Йорк и по реката с лодка. Надявам се времето да е с нас Grinning

# 567
  • Bristol
Честит ден на майката! Хубаво да си изкарате, по-малко домашна работа и повече лично време Ви пожелавам 🤗 💕 🌸

Вижте какво получих от Густо, пропуснала съм тази новина. Временно няма да има free range eggs произвеждани тук.
"As you might already know, there’s an avian flu outbreak in the UK at the moment. The Food Standards Agency says it poses a very low safety risk for people, but as a precaution farmers temporarily have to keep all free-range hens in barns. This is to protect their welfare and stop the spread by keeping farmed hens away from wild birds."

# 568
  • Великобритания
това за фрии ренджа е от скоро , ама ние взимаме само органик така или иначе .. дано и тях не ги спрат , че моя мъж живее на яйца .. голям консуматор е той

# 569
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит ден на майката и от мен Simple Smile
Аз за съжаление ще домакинствам, че вчера беше партито на детето и почти цял ден бяхме навън.
От сутринта обаче получих много подаръци а ММ ще прави барбекю.
Птичия грип мисля започна още януари, защото тук в  единия природен център тогава започнаха да пускат съобщения да не се доближаваме до птици, да не се хранят или ако има мъртва птица да не се пипа, имаше ограничения за разходките на кучета.

Общи условия

Активация на акаунт