Великобритания - тема [91] Пролетно - Пролетно Лятна Нековидна

• 34 274
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Аз май също го изкарах ковида, без много да разбера. Миналата сряда ми беше зле, като супер силна настинка беше, кашлица…и после загубих вкус и обоняние. Още нищо не усещам, тестовете негативни, интересна работа. Добре съм вече, но  много кофти без обоняние Simple Smile Да оздравява малката, дано вие не се разболеете…

# 661
  • Великобритания
при нас е ваканция , само че записахме детето на спортен лагер към местния спортен център. От 9 до 4 следобед , все едно на училище. Вчера беше първия ден , голям кеф , голяма радост, днес сутринта се събуди още в 7 , зор да отива пак
Нон стоп различни спортни активности , който каквото иска да играе , вчера имаха плуване ( по скоро игра с тия нудъли и още надуваеми играчки ) , доджбол ( каквото и да е ) , тенис на маса , баскетбол , кърлинг, федербал и надуваеми пързалки .
Топъл обяд имат , аз само дето и бях приготвила кутия с обяд , изяла беше само плодовете за десерт . Ще я чакам днес да разказва как е било , Много се радвам , че и хареса , щото иначе ако беше останала вкъщи, щяхме да се изпокараме .
И голям студ при нас

# 662
  • Истински се вижда само със сърцето.
При нас ваканцията е от другата седмица.
Моето дете от както се върнаха холидей клубовете и всяка ваканция е на такъв. Спорт, танци, рисуване, много активности, но аз с м я записала от 8.30 до 17. 30 за да мога да ходя нормално на работа.
Веджи да оздравяваш!

# 663
  • Великобритания
през учебно време мойта е на бокс и джиу джицо след часовете , а с събота на плуване
ама то това е за по 1 час
а сега цял ден .. супер за нея , че има ужасно много енергия

# 664
Е по време на училище всяко ходи някое според интересите:) холидей клубовете са друго нещо.

Моята ходи на нетбол и крикет, арт клас и Рейнбоус. Спорта обаче в училище го сменят и ще е на баскетбол другия търм. Няма как да я водим на други спортове след училище,  че ни ни пасва с работното време.
Хубаво е да се занимават с нещо.

# 665
  • До хладилника, който обичам
Моята страшно обичаше да ходи на спортни клубове през ваканцията. Иначе аз гледам да взимам отпуска, от 2 седмици ваканция ще почивам една сега, а една сама се занимава, че вече е голяма, но изобщо не мога да се съревновавам с клубовете - на мен ми иде да се тръшна на дивана и да не мръдна, а децата си искат своето Simple Smile

# 666
А Бу нямам толкова отпуска аз, ще взема 3 седмици през лятото този път аз и по Коледа ще покрия нещо.
Но си права, че в къщи далеч не мога да я занимавам така, както там.

# 667
  • ENGLAND
И аз от другата седмица съм във ваканция. Първа ми братовчедка с внука си ми идват на гости във вторник, сега почвам да подреждам и оправям. Сторич рума е почти завършен, утре ще местим сушилнята там и започвам да пълня. На нас не ни е необходима втора тоалетна, само трима сме, кога се засечем, кога не. А така си отварям повече място в кухнята.
Илейн, моите зъбни проблеми се усложниха, лявата страна  ме боли, а вчера  се отчупи парченце от мъдреца в дясно. Май вече ще минавам само на супи. Но имам час за доктор Чилингирова за 19 април. Надявам се поне малко да облекчи положението ми.

# 668
  • Великобритания
о и аз да се похваля , че след 6 месеца ми дойде реферал писмото за видео и ехограф на сърцето, че да разберем най накрая дали там е проблема , или сагата ще продължи ..

# 669
На Мимито и Дорет пожелавам здраве и скоро да ви оправят проблемите!

И при нас ваканцията е от другата седмица. Мислех да взема отпуск, но с тази прогноза за времето ще са само 1-2 дни, а другите дребният ще е с мен в офиса.
През учебно време нямаме време за извънкласни занимания. На after school е до 6ч вечер и само в понеделник отскоро ходи на лека атлетика до нас. Но ваканциите особено предковидно беше на клубове постоянно. Сега гледам още не са стартирали повечето и изборът е малък, на някои и доста скъп. Но лятото ще му измисля забавления. Много ми се иска и на лагер да го изпратя без нас. Вече има нужната възраст за някои.
Чудя се как още не сте подхванали темата за козунаците🤭

# 670
  • Bristol
Аз шоколадовите яйца не съм купила още 🤪
Доволна съм от дъжда вчера. В неделя окосих тревата и наръсих за мъх, подхранване и семена, дъждът перфектно й се отрази. Пак ще дебна кога го дават по-дъждовно, един район бая е оплешивял и само семена там пак ще пробвам да наръся. Само птиците да не ги изядат Simple Smile

# 671
И ние ръсихме. Дано поникне тревата!

Аз взех плюшени яйца с животно изненада вътре от Сейнсбъри. И едни малки шоко яйчица да напъхам около него. Имам 8 бр дребосъци, които ще видим по празниците и много се вълнувам.

# 672
  • Великобритания
ние решихме да вземем трева на ролки , около 10-ина ще стигнат , колкото и да ръсим , и торове и глупости , нищо не се хваща
та ще пробваме с тези , да видим колко време ще изкарат
Козунаци ..ммм , няма да правя засега , ако мога ще поръчам отнякъде.. ако не , квото има в турския

# 673
Мойто в училище ходи само на клуб по френски, другите неща са отделни. Записала стм я на един ден в училище за go activate, има три дни да ходи на гимнастика и ще наваксва с уроците по пиано. И като цяло ще има какво да прави.

# 674
Попрочетох ви страничка-две. Мило ми стана - пораснали деца, клубчета, градинки... Пазете се всички здрави и да имате хубав Великден!

Общи условия

Активация на акаунт