Великобритания - тема [91] Пролетно - Пролетно Лятна Нековидна

• 34 290
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Doret, електротехник ще трябва да извикате, няма друг начин. Ние сменяхме и електрическото табло, но не е задължително, разбира се. Аз съм доволна от индукционния котлон - бързо и лесно се готви на него и най-вече, много по-лесен е за почистване в сравнение с газовия. Успех с ремонта! Аз след опита с кухнята, поне още няколко години няма да имам желание да ‘ремонтирам’ 😂, най-много на пребоядисване на някоя стая да се навия 😁.

# 586
  • ENGLAND
Кухнята е най-голямото нещо за ремонт, живот и здраве ще е последен. Аз обичам да ремонтирам, почти всички стаи са ремонтирани, като се нанесохме и сега, остава само нашата спалня. Но там няма засега. Проблем ми е времето, аз почивам уикедндите, мъжа ми понякога, трудно се засичаме двамата, а някои работи искат мъжка сила.
Отрязаха едно огромно дърво в края на градината, сега мъжо се бори с пъна и корените, създадохме си работа.

# 587
  • Bristol
Аз току-що поръчах тестове от сайта на NHS.
Мерси и аз поръчах! Сега остава да не е било глитч в системата и да ги доставят 😁

# 588
Бързо оздравяване на всички!

# 589
  • nowhere
Бързо оздравяване на всички болни! В класа на дъщеря ми имаше болни от ковид родители и си водеха детето на училище.

Doret, в нашата кухня абсолютно всичко е NEFF,  и съм много доволна. С газови котлони съм и се чистят лесно.

Ние миналата седмица изкарахме норовируса с повръщане, беше много неприятно.

Другата седмица се прибираме в България. Нямам търпение.

Хубава седмица, момичета!

# 590
Охх, норовирусът, един по един го минахме, децата първо, после и аз. Мина за ден, но наистина си като парцал от умора, хапваш нещо и след минути си в тоалетната. Малкият сега е с температура и кашлица от събота, и не спада тази тепмература, чудя се да му правя ли тест, ще са нужни похвати от сумото...

# 591
  • До хладилника, който обичам
Кокошките са затворени отдавна, но сега яйцата вече не са фрий рейндж, защото след еди какво си време, през което кокошките не излизат свободно, вече нямат право да ги продават като такива. Та реално отдавна ядем яйца от нещастни кокошки, просто чак сега се казва официално.
Разходката в Йорк беше чудесна, харесваме града. Ако цените на имотите бяха по-поносими, щяхме да се замислим да се преместим Simple Smile
Doret, и аз гледам да си направя втора тоалетна, не да я махам. Един стомашен вирус и става ясно колко ни трябва втора тоалетна Laughing
Как сте след смяната на времето? Моят вътрешен часовник съответства, както и този на децата ми до определена възраст, ние с малкото дете от няколко седмици вече ставаме по-рано, та това ми намества чакрите и ми намалява недоволството да се будя в 5 сутринта (вече 6). След седмица пролет пак се задава студено мрачно време.

# 592
  • Манчестър
Бързо оздравяване на всички болни! В класа на дъщеря ми имаше болни от ковид родители и си водеха детето на училище.

Doret, в нашата кухня абсолютно всичко е NEFF,  и съм много доволна. С газови котлони съм и се чистят лесно.

Ние миналата седмица изкарахме норовируса с повръщане, беше много неприятно.

Другата седмица се прибираме в България. Нямам търпение.

Хубава седмица, момичета!

В моята кухня е NEFF ( фурна, индукционен котлон и микровълнова) , много съм доволна. Не са най-бюджетните като цена,  но не купуваш такива неща всеки ден. Пералня и сушилня са Самсунг и сега ще си взема миялна Самсунг.

# 593
Болните бързо да оздравяват!

Ужасен е този стомашния. Уикенда 14 деца от класа на сина се тръшнаха. Дано вземат мерки и направят хубаво почистване на класната им стая, макар да е устойчива на повечето препарати тая гад. На тръни съм него кога ще го хване. 😔

Нямаме проблем със смяната на времето в наща къща, за щастие. Иначе казват нужна е седмица за свикване.

Бу, и на мен ми харесва Йорк, но не и за живеене. Няма плаж, скъп е, други големи градове няма наблизо, да се излезе на главен път  отнема поне 20 мин, ако няма трафик.

Къщата срещу нас ще я продават. Бабата живяла там е починала. Надяваме се да дойде семейство с деца, защото сега играят 4-ма вън само. Имаме и едно семейство с бебе и момиченце, което сега навърши 2г, но те не се присъединяват още.

Ave, много е хубаво това, че можеш да работиш от вкъщи и да сменяш home office - а, когато си решиш. Дано времето в Бг е хубаво като тук!
То при нас уикенда беше лято. Аз с дрехи съм обзавела децата, но откъм обувки бях неподготвена. Големият извади омалялите му чехли от миналото лято и се ядваше, но дребното никакви нямаше. Накрая хукна боса😂

# 594
  • някъде в орбита...
...това ми намества чакрите и ми намалява недоволството да се будя в 5 сутринта (вече 6).
Същото Grin Как пък такива деца ми се паднаха, все около 5 ставаха. Айде, голямото се офрантиса като стана на 5г, и вече става около 7ч, ама бебето е все още на този режим. Ей ше им се не знае и вътрешния часовник, ние с баща им все спяхме до към 10-11ч, как пък едно не се падна такова Laughing

# 595
InaV, моето на мен прилича Grinning аз без проблем ставам сравнително рано (ако съм наспана), но да съм будна в ПЕТ е прекалено.

# 596
Не сте сами, на малкият му спрях кърменето и почна да се буди в 5..преди поспиваше до 7. Миналата седмица стана в 4.40, направо бях като сянка цял ден. Ако стане в 6, го броя за хубав ден. Сестра му беше същата, започна да спи по цяла нощ и да се буди по-късно чак като стана на 4г..Още година и половина ранно ставане ме очаква, ако следва модела на сестра си Simple Smile)

# 597
  • Bristol
Като станат тинейджъри, ги събуждайте вие в 5ам 😁 Аз така будех моите, ако се успиват и аз съм станала. Шумно влизам в стаята и викам, "хайде, слънцето е изгряло. Да отварям ли клепачите или сте будни вече?"
Синът нахлуваше в стаята с думите за слънцето, а щерката идваше в леглото и ми отваряше клепачите, за да провери 😁

# 598
LaughingLaughingОх, Мери Laughing
Малкото е много възпитано, просто стои тихо, леко се върти и въздиша - аз обаче спя толкова леко, че това ми стига и хоп, съм будна. А други сутрини аз се събуждам първа, супер, сега ще пия кафе на спокойствие - къде ти. 5 до 10 минути по-късно е звъннала вътрешната аларма на детето и по бебефона се почват викове "Мамо! Мамо!" и отива ми на кино сутрешното спокойствие.

# 599
  • някъде в орбита...
Кафе на спокойствие съм пила само в офиса. Мениджърката ми, след като се върнах на работа от първото майчинство, я беше страх да ми говори до като не си изпия кафето, изглеждала съм явно като проскубан бухал Grin И така си ми остана - първото, дето правя в офиса като вляза, е да стартирам компа, и да отида за кафе, което да си изпия топло-топло, на спокойствие, при късмет и с някоя шоколадова бисквита Satisfied

Merry, вкъщи съня е свещен! Няма начин просто да го причиня на някого това Grin

Общи условия

Активация на акаунт