Магазин Sinsay - тема 3

• 51 123
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Лакът е гел база. Пече се в лампа. Нося понякога под обикновен лак без печене, за подсилване на ноктите. Мисля, че всичките им лакове се пекат в лампа. 🙂 Ползвала съм базата им с нюанс (rubber base), добре се държи на нокти, но ми е гъста като консистенция и я слагах на водна баня в топла вода...да се постъпи о разтече малко.😁

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 12:10 от dolce miele

# 616
Hands ThumbsdownHands ThumbsdownHands Thumbsdown
Всичките криви...

А този е хубава материя, но въпреки, че поръчах ХЛ, не се побрах в него. + Копчетата бяха пред разпад, раздърпани.

# 617
Скрит текст:
Взех клин от 5,9 в размер Л. До пъпа ми идва, аз съм 160см и около 63 кг. Малко дълъг ми идва и една идея свободен. За тези пари е идеален.
и аз имам такива за вкъщи и са много меки и удобни, нося М и съм 165см, 50кг

Пуснах 2 поръчки, като пристигнат ще снимам
Кой от двата е този, който е много мек и удобен? Че има два вида от 5.90
Единият basic, а другият highwaist, но и basic изглежда на снимките даже с по-висока талия, този който е highwaist на снимката им е под пъпа?

https://www.sinsay.com/bg/bg/3772f-59m/leginsy-k-si
https://www.sinsay.com/bg/bg/0354m-59m/leginsy-k-si

# 618

Здравейте. Ако някоя от Вас е поръчвала този модел, би ли споделила дали размера си отговаря или е умален/уголемен? Благодаря на отзовалите се!

# 619
Някой да е поръчвал тази рокля?
Скрит текст:
Размерите как са? Става ли за ходене на плаж или вкъщи?
Искам и бели дънки/панталони да си поръчам докато имат безплатна доставка.Знаете ли кои не прозират и от кои сте доволни?

# 620
# 621
  • софия

Здравейте. Ако някоя от Вас е поръчвала този модел, би ли споделила дали размера си отговаря или е умален/уголемен? Благодаря на отзовалите се!

Здравейте, поръчах го на дъщеря ми -134 размер и и пасна точно. Тя  е висока 130-131 см. Мисля, че си отговаря на размера.
Хареса ми като изработка, но все още не е носено.

# 622
Много от детските якета ги има налични в TheMall ( до 140 р-р) , като ми направи много добро впечатление ,че и в магазина са започнали да прилагат намаленията от сайта ( във вторник имаше промоция на -30% на блузи - взех 2 комплекта от 3 и 2 бройки,за общо 15 лв- както и намалението на 2-ра бройка суитчер ,пуловер....). Мисля ,че имаше и табелка за промоциите в четвъртък ,които пускат. До 140 размер има доста неща в магазина , дори и бански и бельо имаше вече.

# 623
Скрит текст:
Взех клин от 5,9 в размер Л. До пъпа ми идва, аз съм 160см и около 63 кг. Малко дълъг ми идва и една идея свободен. За тези пари е идеален.
и аз имам такива за вкъщи и са много меки и удобни, нося М и съм 165см, 50кг

Пуснах 2 поръчки, като пристигнат ще снимам
Кой от двата е този, който е много мек и удобен? Че има два вида от 5.90
Единият basic, а другият highwaist, но и basic изглежда на снимките даже с по-висока талия, този който е highwaist на снимката им е под пъпа?

https://www.sinsay.com/bg/bg/3772f-59m/leginsy-k-si
https://www.sinsay.com/bg/bg/0354m-59m/leginsy-k-si

бейсик е този, който ми е изкл удобен, особено като си с дете напр да играеш на вилата в пясъчника и двора с детето е супер, имам два броя, черен и сив, бих казала че напр нося с обаче тук взех м и така ми е точно, така че може би номер нагоре е нужно

имах огледало от синсей, харесах си го, голямо, но дъщето го счупи, хаха, чакам пак да го намалят и ще взема, за гримиране е удобно, беше розово със стойка

# 624
Поръчах памучно бельо /гащи 😀/, 7 чифта за под 10 лева бяха и не са лоши. Аз поръчах най-евтините възможни да ги ползвам след раждане, да не ме е жал ако се наложи да ги изхвърля.

# 625
Направих поръчка за това елече , но се чудя дали си отговаря на размерите. Някой с отзиви ?

# 626
Здравейте!Може ли някой, който е поръчвал това детско яке, да сподели дали си отговаря на номера и дали е по-плътно или от най-тънките?

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 14:04 от daniela_ivanova92

# 627
Как мога да откажа поръчка, преди да е обработена ?

# 628
Като направих поръчка, преди да натисна на "Детайли", отдолу имаше бутон "Откажи" или "Отмени поръчка"...нещо такова...

# 629
  • Beyond the stars
Здравейте!Може ли някой, който е поръчвал това детско яке, да сподели дали си отговаря на номера и дали е по-плътно или от най-тънките?

Стандартно каптонирано, не е ветровка от най-тънките, няма подплата. Като за сега си е, пролетно.

Общи условия

Активация на акаунт