Съгласете се, че няма никаква логика 
В моят случай с БНД беше точно така. Не ме е лъгал, че не ми изневерява, защото никога не съм го питала. Знаех, имах усещане, но нито веднъж не съм ровила в телефона да му чета съобщенията. Не исках да задавам въпроси, чиито отговори нямаше да ми харесат. Това си беше мое решение! Но, когато започна да пие в повече, да ми посяга, да дава безумно големи суми за хазарт, да не се прибира с дни, а когато се прибере да се държи отвратително /случвало се е да му поискам пари, за да купя нещо на детето, а той да извади няколко банкноти и да ги хвърли в лицето ми/ - ето това вече нямаше как да го търпя. Но, както вече писах, ако беше само изневярата, нямаше да се разведа.
Имам близка приятелка, чиито мъж й изневери няколко пъти. Но всичко друго им беше наред. Гледаше я, като писано яйце, грижеше се за нея, тя не работеше, грижеха се добре един за друг и си живееха добре. Тя разбра за една изневяра и го напусна. Сега, 15 години по-късно сама си казва, че това е била най-голямата й грешка. Защото, освен изневерите, всичко друго си им е било наред. И вече 15 години все още е сама. Хваща си разни гаджета за по 1 - 2 години и до там. Сама си остана. И деца няма. И съжалява - всеки път, когато се видим го повтаря. И всеки път казва, че ако можеше да върне времето назад, никога нямаше да го остави.
Та така - всеки сам си решава как живее с човека до него и дали си заслужава да се разведе заради изневяра или още по-зле - за няколко чата и снимки, без дори да е имало физическа изневяра.