излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 761
  • 528
  •   1
Отговори
# 420
Защо да няма логика ?
За някои жени верността не е критерий за любов.
Аз знам, че той обича само мен. Какво значение има едно изпразване някъде ? Дали е ръчно или с помощта на някоя жена каква е разликата ? Той не я обича нея. Само правят секс. И после я забравя.

Denial, в най-чистата му форма.
Не вярвам, че има човек, който реално се чувства спокоен, обичан и щастлив в такива условия. Но вярвам, че има много, които поради липса на смелост да напуснат, ще си повтарят тия глупости до последно.

# 421
  • София
Мая, ама защо смяташ, че неработещите жени се въртят само около прахосмукачката и печката!?
Аз ходя на плуване, уча чужд език, чета книги, излизам с приятелки, всеки ден (когато другите не са у дома) излизам на разходка с кучетата ни или по магазините, всеки ден обядваме със съпруга ми заедно, при нужда помагам за някои неща в кантората, имам време да си изпращам сутрин и да си посрещам вечер децата, преди последната бременност ходех и на тенис. Сега съм се ангажирала със сватбата на най-голямата дъщеря и с годежа на втората. Домакинската ми работа е някакъв незначителен минимум от цялото нещо, а и за домакинството нали има съответни уреди и съпруг!? Пък и с големи деца, половината живеещи извън дома ни, изобщо нямам ангажименти постоянно. Даже сега, покрай бременните хормони, се улавям как мисля, че бебето ще ми развали идилията в началото, докато и после се чудя откъде ми идват тия мисли.
Само дето всичко сме градили двамата рамо до рамо и не чакам някой нещо да ми даде наготово.

# 422
Фрийланс, не са материалните ценности водещо при жените домакини с изневеряващи мъже. Времето, спокойствието, липсата на скандали, увереността, че той е винаги до теб, ако му звъннеш да те закара до мола, ще дойде веднага, ако ще да остави гола жена на легло.
 Етоме, кофти звучи последния ти пост. Може би не само секс неща го притесняват, щом преди е бил опора на семейството, а сега вече не е.

# 423
  • София
Мая, ама защо смяташ, че неработещите жени се въртят само около прахосмукачката и печката!?
Аз ходя на плуване, уча чужд език, чета книги, излизам с приятелки, всеки ден (когато другите не са у дома) излизам на разходка с кучетата ни или по магазините, всеки ден обядваме със съпруга ми заедно, при нужда помагам за някои неща в кантората, имам време да си изпращам сутрин и да си посрещам вечер децата, преди последната бременност ходех и на тенис. Сега съм се ангажирала със сватбата на най-голямата дъщеря и с годежа на втората. Домакинската ми работа е някакъв незначителен минимум от цялото нещо, а и за домакинството нали има съответни уреди и съпруг!? Пък и с големи деца, половината живеещи извън дома ни, изобщо нямам ангажименти постоянно. Даже сега, покрай бременните хормони, се улавям как мисля, че бебето ще ми развали идилията в началото, докато и после се чудя откъде ми идват тия мисли.
Само дето всичко сме градили двамата рамо до рамо и не чакам някой нещо да ми даде наготово.

+ 1 от мен Simple Smile

От както останах вкъщи разбрах колко е хубаво човек да има свободно време и да го изразходва така, както сам си реши. Дали ще седна посред бял ден да гледам някой филм, дали ще изляза на двора да го почистя или да почета някоя книга на хубавото време, дали ще взема кучето и ще отида да се разходя с някоя приятелка /или сама, на тишина/, дали ще обядвам с приятелки в някой хубав ресторант, дали ще отида на аеробика, дали ще отида на фризьор, козметик, маникюрист или да се пошлая по магазините. За мен времето е нещо много ценно, защото то никога не се връща. И се радвам, че мога да го прекарвам така, както на мен ми харесва.
И аз съм минала през периода, в който исках да правя кариера, да се развивам, да работя, да се доказвам.... Но просо в един момент видях, че времето си минава и това най-вероятно няма да ми се случи. Просто така ми се стече живота. Не ми е някаква драма това - при едни става, при други не. Но със сигурност ежедневието ми е много по-интересно сега, отколкото, когато ходех на работа, защото тогава времето не ми стигаше буквално за нищо. И не, не стоя по цял ден пред печката и с прахосмукачката. Но си признавам, че когато работех, мислех, че жените, които си стоят вкъщи само това правят - чистят, гладят, готвят и гледат деца Simple Smile

# 424
Какво му е хубавото да ходиш на работа? Не виждам никакви плюсове.

# 425
На мен са ми странни хора, пристрастени към работата си. Тийнейджърът вкъщи ги определя като" те нямат живот".

# 426

Заплатата не е за подценяване 😄

Иначе хубавото е чувството на удовлетворение от добре свършена работа и напредък в професионално отношение. Говоря за себе си, не се ангажирам за останалите. Аз не познавам хора на моите години, които да не работят. Тоест, ако си остана вкъщи няма да има с кого да изляза за разлика от дамите, които писаха по-рано, че се виждали примерно за обяд с приятелки. Иначе такъв живот и на мен ми звучи страхотно, не мога да си изкривя душата.

# 427
Е, заплатата е ясна. Ама нали обсъждаме хипотеза, че тя не е необходима.

# 428

Имаш социални контакти, акълът ти е зает и получаваш едни пари накрая. Има стрес, но пък когато човек си свърши добре работата и получи някой бонус за това, независимо морален или материален, се чувства добре. Това са моите размисли по въпроса.

# 429
Ами аз лично нямам финансова нужда от заплатата. Мъжът ми може спокойно да ни издържа с детето. Работя заради удовлетворение, удоволствие да се чувствам полезна, личностно развитие и още и още вътрешни потребности на мен като личност. Обожавам си професията, това е. Ако бях милионерка пак в тази сфера щях да инвестирам и създавам безплатни услуги за децата в тази област.

# 430
Моята работа е интересна, разнообразна, свързана с пътувания (което ми харесва). Избрах си професията в шести клас и целенасочено положих усилия да си реализирам мечтата. Днес ми дава стабилност и свобода. Плюсове колкото искаш.

# 431
  • София
Социалните контакти в работата никога не са ми носили удовлетворение. Поне не преди да отворим кантората си.
Моите социални контакти, разнообразието и пътуванията са извън офиса и през всички години работа никога не си бях позволявала да стоя 3 месеца на морето, примерно. Или да разполагам с всеки миг за себе си, без да се надпреварвам с времето.
Умът ми е постоянно зает и то не с глупости.
Като собственик на кантората все си получавам дивиденти и изобщо няма разлика дали ще стоя физически там или не.
И аз бях работохоличка допреди короната. Тя обаче ми даде идеален начален тласък да открия свободата си. Не бих заменила тази свобода за офис и дано не се наложи отново. Вече 3-та година не мога да повярвам колко съм губила преди това.

# 432

Например независимост от друг човек, който по всяко време може да те напусне, започне да тормози, изневерява, спре да уважава, да се разболее, умре...

# 433
Спестени пари нямаш ли?

# 434
Инфлацията може да изяде спестените пари. По принцип говорим.

Общи условия

Активация на акаунт