излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 757
  • 528
  •   1
Отговори
# 450
...
Да, ако остана без него аз ще оцелея чисто материално, но не знам дали ще оцелея емоционално. Може би да, но със сигурност ще ми е много, много тежко.
...

Това е и моето мислене. Емоционално без него сигурно ще ми е мъчително и затова не бих могла да понеса емоционално предателство. Физическо също.
А дали изневярата е емоционално предателство ? Това акт на тялото ли е или на душата ? Секса любов ли е ? Могат ли мъжете да правят секс без любов ? Могат и още как.

# 451
Душата му къде е докато ти изневерява? Мисли си колко те обича, колко си незаменима и прекрасна, докато лежи върху другата жена? :Д
Стига.

# 452
Душата му къде е докато ти изневерява? Мисли си колко те обича, колко си незаменима и прекрасна, докато лежи върху другата жена? :Д
Стига.
Вероятно си мисли за някоя актриса, в по-лошия случай си мисли дали е време да смени гумите на колата, ако е добър любовник, не мисли изобщо. Това когато лежи върху нея, теб и която и да е. Изобщо защо ги вкарваме тези мъже в личните си филми, много по-вероятно е да си мисли колко си мила и те обича по време на закуска през масата, отколкото когато следва основни инстинкти в леглото.

# 453
Изобщо защо ги вкарваме тези мъже в личните си филми
Защото отказвам да гледам на здрави, прави, възрастни индивиди, като на маймуни с 20 айкю, без никаква емоционална дълбочина, и с това да се успокоявам и да ги оправдавам?

# 454
Какво му е хубавото да ходиш на работа? Не виждам никакви плюсове.

Например независимост от друг човек, който по всяко време може да те напусне, започне да тормози, изневерява, спре да уважава, да се разболее, умре...
+1
Няма как човек да го каже по-точно.
Да започнеш да се учиш на дърти години как да работиш е Ужас! Не го пожелавам на никоя!
А дали изневярата е емоционално предателство ? Това акт на тялото ли е или на душата ? Секса любов ли е ? Могат ли мъжете да правят секс без любов ? Могат и още как.
Чисто физически акт. И аз го мога, не само мъжете. Изневярата е емоционално предателство, когато е продължителна и прикрита. Изпратила ти снимка. Ми порадвай и се, па натисни бутона Del накрая!
Толкова ли е сложно? Или ако ти стиска сподели с партньора си! Покажи, че си мъж и имаш топки, а не мишка!

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 18:41 от Ravenna

# 455
Стига.
Да, бе....лежи. Две тела в нежна прегръдка ? Глупости !
Секса без любов е лишен от интимност. Плющи, свършва, става, вдига ципа и се прибира в къщи.Толкова. Може и да не помни какво са си говорили, ако изобщо са си говорили. Най-много едно кафе някъде да са пили. Но, дотам. Повече няма.

# 456
Не че нещо, ама на тоя мъж изясни ли се какво му е престъплението?
- Спал е реално с колежката?
- Виртуален секс?
- Закачлив чат?
- Разменили са снимки?
- Той е поискал снимка?
- Той не е поискал снимка, но не я е изтрил, когато тя го е изненадала?

# 457
Стига.
Секса без любов е лишен от интимност. Плющи, свършва, става, вдига ципа и се прибира в къщи.Толкова. Може и да не помни какво са си говорили, ако изобщо са си говорили. Най-много едно кафе някъде да са пили. Но, дотам. Повече няма.
Вярвай си, че мъжът ти ще е нежен, любящ принц с теб, и робот с друга жена, която просто "плющи".
Ако си в такава ситуация, съжалявам, но такива раздвоения на личността, биха били достойни за диагноза. И понеже няма как всички изневеряващи мъже да са с диагноза, остава варианта наистина да му харесва жената с която спи, да не обича чак толкова жената, с която живее... такива неща.

# 458
Изобщо защо ги вкарваме тези мъже в личните си филми
Защото отказвам да гледам на здрави, прави, възрастни индивиди, като на маймуни с 20 айкю, без никаква емоционална дълбочина, и с това да се успокоявам и да ги оправдавам?
Е, не. Имат си емоционална дълбочина, но в общия случай не я свързват със секс. Това някакви идиоти ли трябва да ги прави? Защото за тях нашето мислене, което издига секса в култ тип "правя го само, ако съм влюбена" е нелогично, но се въздържат да ни наричат маймуни.

# 459
Извинявайте, вие някога секс без любов правили ли сте? Защото тука страшни романтички!

Много ясно, че отива, прави там, каквото прави и после продължава плана за деня.
Сега ме карате да се зачудя какво съм си мислела като съм била с някой, ей така за кефа. Grinning

# 460
  • Най-красивата страна
Мъжът отива,прави секс с друга жена и се връща вкъщи?И без любов да е....
Днес при една,утре при друга....
Ами не,няма как да търпя такова нещо.Не може да се въргаля в чуждо легло и после да дойде в моето.
Първо-защото имам самоуважение
 Второ -защото съм гнуслива
Трето-страх ме е от болести

Да отиде да пие кафе или да обядва с колежка ,клиентка е нормално и нямам нищо против.

# 461
Извинявайте, вие някога секс без любов правили ли сте? Защото тука страшни романтички!

Много ясно, че отива, прави там, каквото прави и после продължава плана за деня.
Сега ме карате да се зачудя какво съм си мислела като съм била с някой, ей така за кефа. Grinning

Това, докато обичаш мъжа си ли?

# 462
Стига.
Вярвай си, че мъжът ти ще е нежен, любящ принц с теб, и робот с друга жена, която просто "плющи".
Ако си в такава ситуация, съжалявам, но такива раздвоения на личността, биха били достойни за диагноза. И понеже няма как всички изневеряващи мъже да са с диагноза, остава варианта наистина да му харесва жената с която спи, да не обича чак толкова жената, с която живее... такива неща.
Ами....иди в темата за родители отглеждащи децата си сами. Там повечето жени са били любовници на женени мъже. Колко от тях са успяли да ги разведат, въпреки че са ги притискали с бремености и деца ?
Аз съм съгласна, че един мъж може да обича много жени, но все пак най-важното е при коя иска да се прибере, да си легне, да се събуди, да ходят на почивка, да си отглеждат децата, ей такива ежедневните нормални неща от живота.
Как така я обича, а не иска да сподели живота си с нея ? Може ли да ми го обясниш ?

# 463
  • София
Кеф без любов не ми е кеф.
Ако някой не ми е засвирил по акордите на душата и не е правил любов с мозъка ми, найш га ще преминем на механичното триене. Никогаш.
За тая работа си има играчки в раздел “възрастни”.

# 464
Скрит текст:
Стига.
Ами....иди в темата за родители отглеждащи децата си сами. Там повечето жени са били любовници на женени мъже. Колко от тях са успяли да ги разведат, въпреки че са ги притискали с бремености и деца ?
Аз съм съгласна, че един мъж може да обича много жени, но все пак най-важното е при коя иска да се прибере, да си легне, да се събуди, да ходят на почивка, да си отглеждат децата, ей такива ежедневните нормални неща от живота.
Как така я обича, а не иска да сподели живота си с нея ? Може ли да ми го обясниш ?

Мога, да. Няма то*ки за такова решение. Защо смяташ, че великата любов, а не липсата на смелост, го е задържала при първото му семейство?
Искат се много големи то*ки, за да зарежеш нещо и да започнеш наново другаде.

Общи условия

Активация на акаунт