Благодаря за новата тема, момичета.
Зная, че най-тъмно е преди зазоряване. Нека утрешният ден ни донесе надежда и усмивки.
И миналото няма да се изтрие. Гумичка не помага, триенето на снимки също, сънят е временно решение, мислите се блъскат като птиче в клетка. Не им е лесно, но...Ох, хем ми се иска да бъда крайна, хем вярвам в някакъв край изказан с думи. Остава ми да чакам, да чета и да правя включване. И корабът - майка се е повредил - отникъде нищо.
И винаги се сещам за Едмон Данте /граф Монте Кристо/ - На този свят няма нито щастие, нито нещастие, има само сравняване между едно състояние и друго. Нищо повече. Само който е изпитал безгранична злочестина, може да изпита безгранично щастие. Човек трябва да е пожелал да умре, за да разбере колко хубав е животът. ...цялата човешка мъдрост се включва в тия две думи: Чакай и се надявай!
Тъжно ми е, но вярвам, че нищо не е такова, каквото изглежда.
забравих да ти благодаря за новата 113-та тема! Дано да имаме много поводи за радост в нея!
боли ме, че се оказа права за взаимоотношенията между Ханде и Керем. Знаеш ли, едно не доумявам! Как Ханде успя да прости изневери на Мурат, а на Керем - не - каквото и да е там, заради което се скараха! Освен чашата да е била на ръба и последната капка да се е оказала фатална!
многи ми хареса за раздвоения образ!
точно това си мислих и аз днес! Как може на това хубаво момиче, живота да поднася болка след болка! Тъкмо беше почнала да се усмихва с Керем и сега отново я виждам да се усмихва като клоун, на който сърцето му плаче.
много ми хареса поста ти!

Дано до края на темата имаме повод настроението ни да е по -жизнерадостно. 

Добро ви утро в събота, момичета. Керем даде признаци за присъствие в социалните мрежи.
mi_si, нерде си с доброто утро?

Препоръчани теми