Просто така сме устроени хората. Когато проследяваш зараждането и развитието на нещо, било то и нечия връзка накрая се чувстваш особено.
Бърборанка с розови очила , ще ми трябва малко време, но пък и не всички приказки имат красив край. Бях в тази, хареса ми, но геройте излязоха от приказката. Избраха да продължат, за да се включат в други.
Аз ще се включвам, ще ви чета, ще пиша /когато мога/, защото вие сте реални, макар и под други имена. Прегръщам ви и ви благодаря. И нас ще ни има, и тях ще ги има. Само трябва малко време.
Керем, не забравяй какво си татуирал на ръката си. Чакаме завръщането ти. И не е задължително да е с BMW. Може и така.

но в темата няма да го правя пак. Беше ми дадена възможност да експериментирам със заглавната страница /и то неведнъж/, не без ваша помощ естествено; споделях си всичко така както го усещам без грам притеснения, а общуването с вас определено ме обогати за което съм ви много благодарна...
Всеки път когато има с какво да се включа ще продължа да го правя. Пък дори и да не е толкова често... 
И аз предполагам, че Керем я е изтрил по чуждо настояване, предполагам, че е било нещо от сорта:

), изказвания и на двамата, в които любовта според Ханде е фиксирана в хумора на Керем, а пък той - Ханде харесва и глупавите му шеги. Ааа и едно клипче зад кадър от сериала, в което Ханде седеше нацупено, а Керем я питаше "сега няма ли да си говорим", след което тя широко се засмя. Такива едни факти задействаха у мен някаква червена лампичка на съмнение. Но си казвах, младите сега така живеят и не винаги осъзнават, че са във властта на една скрита, перфидна и съблазняваща власт, внушаваща изкуствена представа за реалността. И марионетките са както многото следящи приказния модел, така и малкото звездни личности, чието поведение е привидно свободно. Едно доказателство е това триене на общи щастливи моменти, което се наблюдава при много от звездите. Нещо като пандемията ...

Та за това ми е интересно.
но все още съм на вълна SCK и снимките от сериала. Не вярвам скоро това да се промени, освен ако Керем има нов проект, който много да ме заинтригува!
Това е.
Препоръчани теми