Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 113)

• 47 510
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Аз не вярвам на приказката за агенцията и мениджърите, които казват как да живееш, с кого да живееш, какво да публикуваш, какво да триеш, кога да се жениш, кога да правиш деца, ама не тази вечер, а утре следобед... и т.н. Керем толкова свободолюбив човек да се върже на такова нещо. Той винаги е казвал, че любовта трябва да се живее свободно, а не скрито...
Не да се криеш като мишка по ъглите и да не смееш да се покажеш с любимия човек все едно те е срам от него. Нима Керем ще продаде любовта за някакъв PR? За мен това е недопустимо, защото ако е така разочарованието в него ще е огромно за мен.
Що се отнася до "феновете" те се превърнаха буквално в лицемери - дълго време отричаха, че връзката им не може да е PR, а сега са готови и на това да повярват само и само да са заедно. Ако това не е лицемерие здраве му кажи.

Чета, че Ханде върнала снимка, после пак я премахнала. За мен това е лапешка работа, не подхожда на акъла на зрял човек, затова предпочитам да мисля, че е някакъв бъг

Микиполи 💯

# 151
  • София
За съжаление, съм съгласна с Мики - според мен са се разделили. Точно кога - те си знаят. Изтриха снимките от личен архив и оставиха само “служебните” им общи - тези от времето на сериала. Тях няма защо да трият. Не вярвам да дават изявления, защото надали им е до това. Явно не им се говори за раздялата и са в правото си. Затова и не бяха активни в последно време. Изчакват нещата да се уталожат, хората да се успокоят и да позабравят. Ще започнат да се появяват поотделно съвсем скоро, но се съмнявам да отговараят на въпроси, свързани с връзката им, с другия и т.н. Замислете се - махнаха общите им лични снимки, махнаха тагове, не се харесват и коментират вече, ами последното интервю на Ханде, където дума за Керем не се спомена? И цялото това мълчание. Свиха се в черупките си, защото раздялата е гадно нещо, дори да е била цивилизована. А и те знаят колко са популярни, харесвани и обичани, и какво ще настане, когато се разбере за раздялата им. Аз също не вярвам в приказките за агенцията и т.н. Има много пукнатини в тази версия, ама сега няма да задълбавам. Пожелавам им да намерят пътя обратно един към друг. Ако ли не - смело напред, най-доброто и за двамата предстои! Simple Smile

# 152
  • Кърджали
Иска им се, не иска им се феновете (тях па кой ги пита) явно Ханде и Керем са разделени. В момента. Тия глупости за агенции, мениджър и, пиари.. Говорим за доказани вече актьори, които минават през един етап от живота си. Не са 19годишни начинаещи ,които тепърва търсят мястото си под слънцето на шоубизнеса.
По същия начин по който сега "феновете" пишат че тази раздяла е пиар акция, защо не приеха идеята,че и любовта им е такава игра? Защо тогава Керем и Ханде да бяха достатъчно умни и категорични, а сега изведнъж да са светли глава пред лошите мениджъри? Не звучи ли малко нелогично?
Каквото и да се е случило между тях, случило се е. Може би грешката беше че изживяваха любовта си под светлината на прожекторите... Или пък "феновете" по-точно една голяма част от тях не успяха да разграничат Серкан Болат от Керем Бюрсин и Еда Йълдъз от Ханде Ерчел, съответно сляха в едно и любовта между Серкан и Еда и тази между Керем и Ханде. Едното може да е приказно и завършило щастливо, но при другото, за добро или зло никой не ти гарантира щастлив финал, още повече че и след щастливия финал може да те чака и един нещастлив истински финал.
Но никой не знае какво ще се случи. Може след седмица, месец, два да решат че искат да дадат още един шанс на любовта си и да опитат отново ( пак ли ще е пиар или мениджърско нареждане?). Може втория опит да се окаже по-щастлив, а може и да не бъде...живота е пред тях, ще поживеят ще видят. Но ако има втори опит им пожелавам да си го изживеят далеч от всякакви прожектори (доколкото е възможно с тяхната професия)

Откак  чета за раздялата им все се сещам за едно стихотворение

Голямата любов

Голямата любов е гръм и буря,
връхлита те, живота ти разтуря,
изпълва те със смисъл нов,
през тебе като огнен смерч минава,

но трайно щастие не дава
голямата любов.

Голямата любов е трепет божи
и до небето да те дигне може -
из тъмни бездни тъмен зов,
съдба е тя, забрава, страст и жажда,

но никога деца не ражда
голямата любов.

Петър Алипиев

По принцип не исках повече да пиша по тази тема, но те,и приказки за мениджъри и мними раздели ...

# 153
  • София
Твърдо не съм съгласна, че Ханде е инфлуенсър. Сестра й Гамзе е такъв. Това е бизнес и се изкарват пари, да. При Ханде обаче не е така, тя не развива профила си като такъв на инфлуенсър и всеки, който разбира от социални мрежи, ще го потвърди. Просто Ханде има много последователи, но на този етап си остава актриса и модел. Wink

Алекс, и аз се заричам да не чопля повече раздялата им и връзката им, но просто не мога да се сдържа, като се пише по темата и се появи “нова информация”… Simple Smile

# 154
Мисля, че прекалено ги възвеличаваме турските звезди, за мен не се различават особено от нашите, примерно Джулиана Гани, Петканови и прочие, просто там моралът уж е на по-високо ниво и не се правят баш на циркаджии като нашите. Единици са тези, които са се съхранили (Фахрие и Бурак, Неслихан и Кадир, Бергюзар и Халит, може и други да има, но не се сещам в момента). Керем също не се е набивал в очите с личния си живот, но напоследък залита на там и за това го разбирам, че се отдръпна от социалните мрежи, докато Ханде не се спира с двусмислени постове и постъпки (извинявам се на феновете и).

# 155
О, момичета за наше успокоение какви турски влогърки има , Джулияна пасти да яде Stuck Out Tongue Winking Eye
джуки , ц@ци , неприлични пози ( случайно съм им попадала , наш Онур се беше хванал с една преди време - не,че я показа официално  ) Даже съм се чудела как бащицата Ердодан ги е пропуснал Laughing
А Хандето , си е моделка и актриса , сестра и си е нормална инфлуенсърка , обаче има туркини - ток и жица - Николетки , Златки , Джулианки не могат да ги стигнат по пластики и пошлост Rolling Eyes
Що се отнася до раздялата на Керем и Ханде , аз вече спрях да се чудя .Дано е криза и ако е останала любов , ще се съберат и ще бъдат щастливи . Ако не - пак да са щастливи !

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 13:44 от Phillipine

# 156
  • София
И както винаги ще има вярващи и невярващи.  Аз  съм от първите, докато не го обявят официално. Не вярвам, че има смърт преди да е написан смъртният акт. А вие продължавайте да се самоизмъчвате,

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 14:04 от БлагаВест

# 157
Влизам и внимавайте да не изгорите покрай мен. Satisfied

Да сравняваме Ханде с луди репортери и плеймейтки е много ограничено. Човек, харесван от толкова много хора, с популярност излязла извън пределите на страната си. Популярност заради работата си и актьорството си най-вече. Жена, чужденка при това, която коментираме и ние безизвестните неуморно в български форум. Има нещо повече от едно просто инфлуенсърстване. Въпросните актьори изброени в коментара ви, също го правят. Фахрие и тя рекламира мебели и пелени, но това и за миг не ме е накарало да помисля, да я сложа в графа инфлуенсърстване. Бурак също има десетки постове за марка дрехи. Керем също и няма да му изброявам рекламите. Всички имат добре развити социални мрежи и трябва ли да се ограничават само в актьорство? Всички са със сключени договори предварително и едва ли Ханде, точно за този пост ще получи възнаграждение. Тя най-вероятно вече го е получила, когато е сключила договора си с Nocturne и най-вероятно там е упоменато, че от време на време трябва да пусне някой пост свързан с марката. Такава е практиката и сътрудничеството им е продължително, не е за публикуването на един пост.

При Бурак и Фахрие и останалите актьори, които правят реклами, харесва ли ви? Или е само при Ханде? Thinking

# 158
Нали сме луди ХанКерки...
За сведение на "Не съм от тез, како Сийке..." по Чудомир
Извлечение от Уикипедия "В модерния маркетинг свят инфлуенсърите рекламират продукти и услуги посредством постове в социалните мрежи като Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube и други. Използването на различни методи и подходи за ангажиране на аудиторията могат да варират в широк спектър според нейните характеристики, както и според инструментариума предоставен от съответната комуникационна платформа. [2]

Една прекрасна представителка на инфлуенсърите:sparkling_heart:
Тук са с Кире, белким сложи едно пръстче...

# 159
  • София
Линде,
таз снимчица от сутринта я въртят и няколко от по-сериозните фен профили на Ханде и Керем вече писаха, че не са те. Мъжът действително има прилика с Керем, но при дамата е очевидно, че не е нашето Бамби. Косата е по-къса, гърбът е по-едър. По-скоро прилича на Дилара отколкото на Ханде. Wink

За протокола - почти всички актьори са и модели. Съвсем нормално е. Те са популярни личности и това е допълнителна изява, свързана с допълнителен доход. Защо да не се възползват?! Актьорите у нас са по същия начин - Бойко Кръстанов се умори да срича “Техномаркет”, за Любо Нейков са запазени най-дебилните реклами, за Юли Вергов се избиват рекламодателите и т.н. Wink

# 160
  • София
И една спокойна Ханде след раздялата. Тъкмо има време да си посещава изложби и музеи. И да си прави инфлуенсърството.
Да питам, кой е успял да я снима в изложбената зала. Сигурно някой от нейните милиони фенове. А дали е питал Ханде може ли да я качи после в Туитър.
Просто питам за един приятел, нищо лично.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 14:42 от Не се сърди, човече

# 161
Ако сте наблюдателни достатъчно, ще знаете, че Ханде отдавна осребри добре популярността, която набра. Събитията в личният им живот от последният месец не са трамплин към изкачване на "нови върхове". Хората не са разочаровани от нито един от двамата, иначе щеше да има значителен отлив. Защото както бързо се трупат последователи, така бързо могат и да паднат. Всичко ни е улеснено, на един клик разстояние.

Трябва ли да дам пример с друг актьор или актриса, който се е разделил със севгилито и прави реклами, за да се разберем? Satisfied

Не знам Ханде какви часовници сверява, но е хубаво всички да си го сверяваме от време на време.

# 162
  • София
Защо ми се струва, че някой се опитва да ни изгони от темата.    

# 163
Моя предхаден пост  165, го изтриха...
Не ми пука ... Явно ветеранките са бясни!
Понеже темата е за Керем Бюрсин, а не умалителното Кире или Кирил...
Обичаните от нас Ханде Ерчел и Керем Бюрсин!
С пълното ми уважение към тях!
За сведение, ако не бяха тук пишещите никога нямаше да има тема 113

# 164
  • София
Знаех си! Stuck Out Tongue Winking Eye
Всичко се случва заради "13" в номера на темата. Rolling Eyes
Като я изпишем и отворим нова тема, всичко ще се успокои! Hands MetalHands MetalHands Metal

Общи условия

Активация на акаунт