Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 113)

• 47 496
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
    Добро утро на всички! Heart Eyes Лек ден и успешна седмица ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye
    Славена, как е при вас? Heart Eyes Магийка, нагушкай бебчо и баткото от нас! Heart Eyes

от архивите: Sunglasses
    10.10.2019 г.    Televizyon Dünyası @TvDunyasii

Актьорът Керем Бюрсин, който беше обезпокоен от боклука в гората, където беше по време на снимките на марка (H&M), мобилизира целия екип и почисти околната среда.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 09:35 от Dilemi

# 136
    Керем Simple Smile
    MORNING GRIND…RISE N SHINE
    https://twitter.com/i/status/1495663647263436802

Gift Heart

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 10:09 от mi_si

# 137
    Добро утро
    ето това е цялото клипче
    https://twitter.com/i/status/1495655350825103361

# 138
    • София
    Юху, Керем публикува нещо! Така ми се струва или изглежда много ядосан на крушата за бокс?? Grinning

# 139
    • София
    Добро утро момичета. Пожелавам ви лека и ползотворна седмица.

Керем е спокоен. Обичайната му тренировка.

Слагайте розовите очила на БРО. Всичко е наред около нашите бонбони. Не ги мислете.

"Антите" да се качват в техният си автобус.

Ханде не е в любовни отношения с Атасай, нито Керем има нова изгора, както сега се опитват да пласират такива версии някои недоброжелатели.

Керем няма да заминава за Америка.

Успокойте се и чакайте.  Всичко е под контрол.

# 140
    Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Бро, иска да отнесе главите на "доброжелателите". Satisfied И аз искам! Trollface Възможно ли е да се готви за нова реклама на Under Armour? Гледам ги е отбелязал и хаштагът е сложил, а скоро не го беше правил. Thinking

По-традиция, без нов проект, половин година след последния, покрил се от социалните мрежи, но в тренда.

# 141
    • София
    Издигай се и блесни...

И реакцията на Бамби...

Скрит текст:

# 142
    Защо във всеки поглед на Ханде се търси тъга, зад всяка усмивка се " вижда" мъката и 🤨. При Керем същото, ядосан, тъжен... хора са, емоциите не са им чужди,  да не забравяме и актьори... 😶

# 143
    • София
    Това е споделено от Гюнфер преди 20 мин. Възможно е Керем да снима реклама за Under Armour в момента. Wink

И Ханде е активна днес. Сподели стори от музей в Лондон + пост - кадър от фотосесията й за Nocturne. Simple Smile

Животът за нашите любимци продължава. Те си знаят какво им е в момента. Аз мога само да им пожелая здраве, щастие, мъдрост да се поучат от грешките си, да си вземат поука и да вземат най-доброто решение един за друг. Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 11:32 от Бърборанка с розови очила

# 144
    От стори на Ханде

https://www.instagram.com/p/CaO_prItS7W/

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 11:38 от midnight__sun

# 145
    • София
    Сега… къде на шега, къде наистина… питам - Ханде и Керем предварително ли се наговарят кога да бъдат активни в Инстаграм или мениджърите им в момента притежават телефоните им и постват от тяхно име?? Или просто е случАЕност, че са активни по едно и също време. Телепатия, ‘дет се вика. Wink

Ханде: Керемджъм, първо ти ли ще постнеш или първо аз?
    Керем: Не знам, Мий. Сега ще питам Гюнфер.

След 30 минути…
    Ханде: Добре. Ти показваш какво правиш. Гюнфер намеква, че съчетаваш работата с удоволствието. Тогава и аз така.
    Керем: Ще публикуваш клипче от снимките на сериала ни ли??
    Ханде: Ъъъ?!?!
    Керем: Ами спомена съчетаване на работа и удоволствие… Rolling Eyes

Не ми обръщайте внимание, просто си тракам по клавиатурата. Simple Smile

# 146
    Тъкмо идвах да ви кажа, че Ханде върна една от снимките и докато я свалям - пак я архивира ...

Stuck Out Tongue Winking Eye и един Керем за баланс Wink

# 147
    Значи не са изтрити снимките и може реална раздяла да няма?!

# 148
    Извинявам се много, но това започва да прилича на толкова евтин ПР, че чак нагарча. От Керем специално не го очаквах, за Ханде съм по-склонна, нали трябва да трупа последователи.

# 149
    • София
    Ще напиша нещо, което не съм очаквала от себе си - предпочитам всичко да са мениджърски тактики, ПР или както искате го наречете, но реална раздяла да няма. Grinning

В интерес на истината ние не познаваме шоу бизнеса такъв, какъвто те го знаят. Така че всичко е възможно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт