Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 113)

• 47 491
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Нямах намерение да пиша, но идея Керем Бурсин и партньори, щом не искате няколко теми. Първите теми са били за тогава, времената се променят, хората също.
А кой, къде и защо, само времето ще покаже.
Много бих искала да гледам Керем в Ефлатун, от трейлъра ми се струва,  че е нещо различно.

# 121
Аз самата не мога да съм на много места едновременно и съм сигурна, че за никоя от нас няма да е лесно да свикне просто така с нова тема.
Обаче се съгласявам и с Гости, че периодично се случва едно и също. Това сега не е първият случай. Да го обърна на майтап, но нали истинската жена от нищо може да забърка манджа и скандал Joy - подозирам, че няма да е и последният такъв случай.
Като се уталожат страстите ако решите да предприемем нещо, за да предотвратим бъдещи конфликтни ситуации - аз съм с вас.

# 122
Дефне, много често се сещам за теб напоследък. Като една от големите поддръжници на Ханде. Много се радвам да те засека в темата. Надявам се всичко да е наред и да не си се отказала да се включваш. Simple Smile

За който си мисля, се появява след кратък период от време. Wear Tophat

# 123
За протокола....
Поддържам мнението да продължим в тази тема, докато нещата се избистрят и решат по естествен път.

Знае ли се кога е премиерата на "Ефлатун"?

Хубава и спокойна вечер!

# 124
  • София

Знае ли се кога е премиерата на "Ефлатун"?
на 01.02.2022 беше пуснат тийзъра на филма, но поне аз не съм разбрала кога и къде ще бъде премиерата на филма. Thinking Тогава коментирахме, че Керем не го отрази по никакъв начин, само неговата агентка/менажер Gunfer го отбеляза в стори Sunglasses

https://www.instagram.com/stories/gunfer/2764183309455044964/

Скрит текст:
"- Но този часовник не е счупен. Изостава. Може би малко обидена.
- Син.
- Мида.
- Жълто.
- Чадър.
- Няма да свърши, няма да свърши... да се изправи пред истината...
- С каква истина...
- ...
- Добре дошъл, Ефлятун."

Heart Eyes
"Режисьорът на филма Eflatun / Purple - Джунейт Кракуш, благодари на всички, участвали в създаването на филма. Той благодари и на Керем Бюрсин и Ирем Хелваджиоглу, които изиграха главните роли в него. В продължение на две години той събирал екип за този филм, особено внимателно подбирайки актьорите за главните роли, които да съответстват на героите, за да могат да предадат и реализират точно това, което той възнамерявал. Отбелязва приноса на Керем за неговия герой Офлаз, невероятно високото му ниво и уникална аура."

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 19:12 от Dilemi

# 125
Ирем също е много добра актриса очаквам филма с десет очи вече....
Харесах я и с Улаш и със Сечкин който също много харесвам но няма късмет и това е...
За портокала и аз имам изтрит коментар в друга тема не тази изглежда хората си вършат работата и това е...

# 126
  • София
Аз също чакам игралния филм на Керем и Ирем с нетърпение. Струва ми се интересен като сюжет. А и щом е фестивален, очакванията ми са завишени. Филмът на Ханде също трябва да излезе скоро, мисля. Там сюжетът не ми е баш по вкуса, но ще ми е интересно да видя Ханде в такова амплоа. Мисля да гледам и двата филма. Дано ги преведат бързо, ако не на роден език, поне на английски. Simple Smile

# 127
Какъв беше филма с Ханде ? Да се поровя малко за онези времена... макар и инженер,  отминалите времена ме интересуват...когато бях в  тийн годините си мислих,  че съм новия Индиана Джоунс 🤪...

# 128
  • Плевен / София
Какъв беше филма с Ханде ? Да се поровя малко за онези времена... макар и инженер,  отминалите времена ме интересуват...когато бях в  тийн годините си мислих,  че съм новия Индиана Джоунс 🤪...
Исторически филм "Опиянен от любов"/ "Ask Sarhosu" където Ханде Ерчел ще изиграе главната женска роля на Кимя Хатун - дъщеря на известния персийски поет Мевляна. Мисля, че участва  и Ибрахим.

# 129
  • София
Какъв беше филма с Ханде ? Да се поровя малко за онези времена... макар и инженер,  отминалите времена ме интересуват...когато бях в  тийн годините си мислих,  че съм новия Индиана Джоунс 🤪...

Трейръла от филма
https://twitter.com/i/status/1461647439929167875
"Премиерата на филма: февруари 2022 г. Актьорският състав на филма ще замине за Иран за премиерата."
Ханде, Бенсу, Ибрахим и Халит Ергенч, стабилно турско присъствие.
 Ханде играе дъщеря на персийския поет и ислямси философ Руми
/Мевляна Джалал ад-Дин Мухаммад Руми /

Скрит текст:

"В която и посока да вървиш – на изток, запад, север или юг –
мисли за всяко пътуване, което предприемаш, като за пътуване към себе си.
Човек, който пътува към себе си, накрая обикаля света.”

„Ако търсиш подслон за душата, значи си душа; ако дириш парче хляб, си хляб;
ако търсиш капка вода, си вода; ако си по дирите на жестокостта, си тиранин;
ако дириш любов, си влюбен. Ти си онова, което жадува душата ти.”

"Хубавите дни няма да дойдат при теб, ти трябва да вървиш към тях"

Тук има сюжета, но Гугъл е объркан в превода. Satisfied
http://www.sinematurk.com/film/72784-mesti-ask/

Кимия Хатун е на 18 години и е осиновена от Мевляна и Кера Хатун, тъй като е останала без майка и баща на млада възраст. Тя е жена, която се е посветила на учението на Мевляна и е силна по отношение на духовността. Мевляна иска да събере двамата хора, които обича най-много в живота. Кимия Хатун се съгласява да се омъжи за Шамс без въпроси. Колкото повече опознава Шемс, толкова по-голямо е сърцето му, колко висока е неговата духовност и по-смелата му природа от много млади мъже, толкова повече любовта му расте.

https://www.imdb.com/title/tt11281220/

Историята на Руми, приятелството му с Шамс Тебризи, любовта, която изпитваше към него и голямото влияние на Шамс върху него в живота му, неговата поезия и любовта му към Бога.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 19:51 от Dilemi

# 130
Момичета, благодаря!

Още нещо от Руми:

– Какво е Отровата?

– Отровата е всичко, което е повече от това, от което се нуждаем. Това може да е Власт, Богатство, Глад, Его, Алчност, Мързел, Любов, Амбиция, Омраза и всичко останало.

– Какво е Страхът?

– Отказът да приемеш несигурността… Ако приемеш тази несигурност, страхът се превръща в Приключение.

– Какво е Завистта?

– Отказът да приемеш доброто у другите. Ако приемеш доброто, завистта се превръща във Вдъхновение.

– Какво е Гневът?

– Отказът да приемеш, че нещата са извън твоя контрол. Ако приемеш това, гневът се превръща в Свобода.

– Какво е Омразата?

– Отказът да приемеш човек такъв, какъвто е. Ако приемеш човекът безрезервно, омразата се превръща в Любов.

# 131
Здравейте и извинете, че влизам във Вашия свят. Информацията е с руски субтитри и бих се радвала да е от последните дни, но е от 08.02
 https://www.youtube.com/watch?v=O1YlgqTfkzo   Говори се за Керем, Гунфер.  Анализ на събитията.

# 132
Добро утро  . Успешен старт на седмицата момичета.
Ако сте забелязали коментарите на Керем под снимките на Ханде си стоят не са изтрити , какво ли значи?

Те са заедно и може би искат да запазят връзката си в тайна. Искат любовта й да е лична далеч от хорски очи .
Поне така се надявам.
Лек ден....

# 133
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции, добро настроение и усмивки Simple Smile

Gift Heart

# 134
Добро утро! Приятен и усмихнат ден.

Общи условия

Активация на акаунт