Онзи ден като Магия го предложи, спрях се и се замислих не е ли твърде рано. Явно обаче не е. За да се коментира всичко свободно, без спойлери и притеснения - това е варианта. Просто идея. Нямам за цел да ви запознавам с някакви правила, с които аз самата не съм наясно. Нито пък да упреквам някого за нещо. Ако продължаваме така обаче знайте, че накрая ще остане едно голямо разочарование.
И в този смисъл знам, че няма да мога.

или да си останем тук.
Наистина не разбирам защо се трият постове, защо трябва да се разделяме, толкова много защо...?
Една група е "жива", докато в нея има пишещи. А когато тях ги няма, тя "умира" от самосебе си. Това ли искаме?
Да опознаваш хората чрез писане си е висш пилотаж. А тук има толкова позитивизъм. Нека не го пропиляваме. Живеем в трудно и объркано време.

Освен останалото, което изтъкнах по-рано като причина това също малко ми обърква представите за нова тема посветена на Ханде и Керем. Иначе аз претенции нямам никакви.
Просто ми изскочи на стената - Журналист - „Почукай на вратата ми“, много го обичаха, много го следяха. Колко мислите, че вашата химия с Керем Бюрсин допринесе за успеха на сериала?
И това е само преди няколко месеца /снимката е от фотосесията/. Е, и без Керем не може. Та той я е опознал доста добре.

Препоръчани теми