Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 113)

• 47 491
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
За пръв път не знам откъде да започна...
Създалата се ситуация не е приятна за никого. Но по-притеснително от драмата около раздялата на Керем и Ханде е случващото се в темата. И извън нея. Не съм ходила скоро по чужди, нямаше да разбера какво се  пише и че в очите на другите сме някакви вманиачени фенки. Не ми е важно, но някак не е приемливо да си служи човек с квалификации за други, с които не е влизал дори в пряк контакт и не взема отношение по темата в самата тема. Аз поне не бих. Случвало се е преди и не се гордея с това ...
Не е редно обаче и да се разнасят чужди изказвания насам-натам. (Слънце, сега като се зачудихте с Бро за изтритите коментари това е, което ми дойде на ум. Твоята постъпка се е изтълкувала като създаване на напрежение между потребителите. А поста на Бро изчезна просто защото покрай сухото е изгоряло и суровото). Joy
Но, по мои скромни наблюдения смея да предположа, че метлата идва когато я повикаш. Не соча конкретен човек, всеки на балкона може да е решил да ни спре и докладва, че да не вземем да се изпокараме. Обаче от модератор обяснение не мисля, че ще получите освен ако не попитате на ЛС или в подфорум Правила...

Диди, Лили, Снежка и не знам кой още са създали и поддържали темата в продължение на години. Похвално е, че се е съхранила и към днешна дата. Но всичко се променя, включително и това място. Състава е различен, обсъжданите теми, начина на изразяване. Превърнахме я в това, което е в момента. По-скоро обща за Ханде и Керем отколкото само за Керем. И е нормално създателите и тези, които идват да прочетат за него да почувстват някакво раздразнение или недоумение къде точно са попаднали.

Приемлив за всички вариант си мисля, че ще е създаването на нова тема. Нова тема, но за Ханде и всичко свързано с нея, вкл. Керем. Без обаче той да е включен в заглавието. Лично мнение. Ако и той присъства, някой на който не му е приятна Ханде, а е почитател на Керем ще се изкуши да надникне и ще му създадем неприятно усещане. А престоят във форума трябва да е лек и приятен за всички все пак. Stuck Out Tongue Winking Eye Онзи ден като Магия го предложи, спрях се и се замислих не е ли твърде рано. Явно обаче не е. За да се коментира всичко свободно, без спойлери и притеснения - това е варианта. Просто идея. Нямам за цел да ви запознавам с някакви правила, с които аз самата не съм наясно. Нито пък да упреквам някого за нещо. Ако продължаваме така обаче знайте, че накрая ще остане едно голямо разочарование.

Тема се прави лесно. Веднъж да се пусне, после може да се копира съдържанието на старата. Ако някой изяви желание и има нужда от помощ, насреща съм.
Но докато на Керем успях да изуча биографията, с Ханде не се случи така. Joy И в този смисъл знам, че няма да мога.

Силве, благодаря за милите думи! С малко старание и огромно желание от моя страна, казвате получават се нещата и аз ви вярвам. Sunglasses

Диде, от уважение към мен вчера каза, че не искаш да задълбаваш. Аз реших да върна жеста и да не ви натоварвам впускайки се в ненужни обяснения. Днес почувствах, че трябва.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 18:05 от Margarita N.

# 106
Марги, Heart

Точно това което мисля ти го написа и каза.
Все едно изчетах себе си толкова да сме на едно мнение.И разбира се че няма да задълбавам и ще си премълча знам колко си чиста душа и как се огорчаваш точно като Лили имам уважение крайно към теб и респект знаеш го....

Ето ти един чичек който имам в телефона си...

# 107
Марги, някак си отказвам да се притеснявам, дали в някой ще се създаде неприятно усещане, заради едно име включено в заглавие на тема. Тези някои биха ли се притеснили за нас? Защото аз го правя и искам да намерим решението, което ще ни събере възможно най-много от нас на едно място. Мисля, че е най-добрият вариант да се фокусираме един път върху това, което реално искаме НИЕ. Ние дискутираме, не се караме, нито обиждаме, че да се трият коментари.

Казах си, какво виждам за най-логично. Или нова тема за Ханде и Керем, където да обсъждаме спокойно всичко, от каста, до Мави, кучета, та чак до отражения в огледала Satisfied или да си останем тук.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 14:43 от midnight__sun

# 108
Bell Наистина не разбирам защо се трият постове, защо трябва да се  разделяме, толкова много защо...?
Bell Една група е "жива", докато в нея има пишещи. А когато тях ги няма, тя "умира" от самосебе си. Това ли искаме?
Bell Да опознаваш хората чрез писане си е висш пилотаж. А тук има толкова позитивизъм. Нека не го пропиляваме. Живеем в трудно и объркано време.

В очакване на пролетните ветрове, които ще стопят снега.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 14:40 от st_ina

# 109
  • София
Аз мисля все още да не бързаме. Диди до сега ни изтърпя, така че вярвам, че няма да има нищо против да пишем тук още известно време, докато се разберем.

Хайде един Керем за разтоварване на стреса.

И отговора на Саран от "Саранмагазин" на въпроса за ХанКер дали са заедно.. Казва, че ще се въздържи от коментар. Защо така всички се въздържат?

# 110
Пишат в Туитър за някакво стори на Мая от вчера, на което се чувал гласът на Ханде. Слагам ви линк да прецените сами.
https://www.instagram.com/stories/mayabasol/2777313664647318582/
Аз чувам даже че се вика името на Керем.

# 111
Здравейте отново Hug
Нещо съм се разписала тия два дена и аз. Stuck Out Tongue Winking Eye
От моите наблюдения по други теми имам впечатление, че никой не се ограничава само до професионалния живот на актьора, на който е посветена темата. Пуска се всякаква информация за партньори в личния живот, за партньорите на професионалните партньори, че и за други проекти или актьори, вкл. клюки. Това се отнася и за темата, от която бяха пренесени изказвания тук, прегледах последните 5 страници. Заглавието на тази тема - "Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" допуска обсъждане на Керем и Ханде, доколкото няма налице нов проект на Керем, а и те бяха или са заедно след финала на сериала. Това го има и в другите теми. И аз предполагам, че като се изяснят нещата, интересът ще се насочи другаде. Тогава е възможно да се появи само тема за Ханде, или обща тема за двамата. Това обаче ще стане по естествен начин, сега ще стане някак по принуда.
Що се отнася до обсесиите, те нямат нищо общо със случващото се тук. Те са си сериозни псхиатрични състояния (с които се занимават психиатри, не психолози и психотерапевти), има информация и всеки, който се интересува, може да намери и прочете и популярна литература. Че някои използват този термин на шега помежду си, не е нещо извънредно, нередно е да се използват за трети лица като етикиране. Не е редно, според мен, и случващото се тук да бъде обговаряно в други теми.
Така мисля и затова не предлагам радикални решения в този момент. А и демокрацията все пак е власт на количествените мнозинства. Така че ... каквото реши мнозинството, снощи гледах - 39 човека четяха.

# 112
Това че са изтрити общите им снимки не означава че любовта им е свършила.
Напротив може да са го направили заради жълтата преса за да спрат да се ровят в техния любовен живот. А и никой от двамата лично не е съобщил че са разделени. Защо ли?
А и продължават да се следват в истаграм.
Аз още вярвам че любовта им е жива и те са влюбени даже и повече един в друг.

# 113
Разбрахте ме правилно - и това ми стига Heart

Съгласна съм, Слънце, че редно е да се фокусираме върху онова, което искаме самите Ние. Това е решение касаещо всички. Добре е да се обмисли, да не се бърза, все пак никой не ни гони. И както казва Катето да стане по възможно по-естествен начин, а не по принуда.

Когато се пише в една тема за двама актьори и в същото време заглавната страница е посветена на двамата някак чувството е като за две фирми в една сграда. Може би само при мен е така, де Satisfied Освен останалото, което изтъкнах по-рано като причина това също малко ми обърква представите за нова тема посветена на Ханде и Керем. Иначе аз претенции нямам никакви.

# 114
Никой никого не гони и никой не шутира Блага Вест...какво значи търпяла съм ви? За мен всеки който харесва обича и подкрепя Керем е добре дошъл аз имам опасения които знаят само създателите на тази тема и преди и след сигурна съм че Марги се досеща за какво говоря и какво преживя тази тема така че не искам да става същото и затова съм така крайна в изказванията си защото ме е страх от това че не вие а някой пак ще бъде прокуден да си ходи в Америка ако има раздяла.

Темата на ЗИ моля да не се коментира тук няма нищо общо не отговарям и за това което е писано там но пак казвам Снежка като създател на тази тема е с право на мнение повече и от мен самата а най много ми е болно какво би казала Лили която просто е цветето ни тук и нашата 🐝
Лили дано си добре страшно много се усеща че те няма тук да знаеш причината да не се отказвам от тоя форум беше Кире сега е Ози и Каан но ти знаеш какво си за тази тема както и всяка от вас която е превела и тн и помогнала
Никой никого не гони но както е в дизифилм всички актьори си имат страничка мисля че Ханде я заслужава нейна самичка темичка не да е в ничия сянка и искам да кажа че навремето ми е била адски симпатична бях голяма АлСел фенка но и това много малко хора ще го знаят нали уж не я понасям...

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 15:41 от x BlackRose x

# 115
  • София
Подкрепям предложенията на тези от вас да изчакаме с новите теми. Да не бързаме. Да мине малко време. Да видим какво ще стане. И нещата да се случат естествено, не по принуда. Пак казвам - ще се съглася с мнозинството, но си давам и личното мнение - а то е да изчакаме засега. Защото в момента всички сме много емоционални, а аз решения в момент на афект и емоция не обичам да взимам. Simple Smile

# 116
Bell Просто ми изскочи на стената - Журналист - „Почукай на вратата ми“, много го обичаха, много го следяха. Колко мислите, че вашата химия с Керем Бюрсин допринесе за успеха на сериала?
Ханде - След като прекарахме по-голямата част от времето си заедно, Керем беше този, който ме опозна и разбираше най-много. Това е моят шанс да си партнирам с някой, когото познавате толкова добре и след известно време се разбирате, без да говорите и със сигурност взе друг обрат.
Bell И това е само преди няколко месеца /снимката е от фотосесията/. Е, и без Керем не може. Та той я е опознал доста добре.

Очаквам новите им проекти. И никаква Америка. Всеки има житейски бури през които трябва да премине. На нас да не ни е лесно? Нито знаем къде са, нито с кого са. Влязохме в доста словестни дебати. Ами така де, неизвестността доведе до неказани и премълчани мисли. Ще чакаме.
"...цялата човешка мъдрост се включва в тия две думи: Чакай и се надявай!"

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 16:29 от st_ina

# 117
Директно казвам, нямам желание да се местя в друга тема. Нямам желание в момента и да правим такава, поради натиск. Не искам да се притеснявам и да слагам нещо в спойлер, предвид как върви писането в другите теми. Чуствам, че сме като Ханде и Керем, папараците са ни налазили и ни притискат. Satisfied

Намирам за напълно нормално, да обсъждаме това, което е писано за Керем в друга тема, различна от неговата. Hands Plus1

# 118
  • София
Sparkling Heart
Подкрепям предложенията на тези от вас да изчакаме с новите теми. Да не бързаме. Да мине малко време. Да видим какво ще стане. И нещата да се случат естествено, не по принуда. Пак казвам - ще се съглася с мнозинството, но си давам и личното мнение - а то е да изчакаме засега. Защото в момента всички сме много емоционални, а аз решения в момент на афект и емоция не обичам да взимам. Simple Smile

# 119
  • Плевен / София
Мислех да си , защото не пиша толкова активно, както при излъчването на сериала. Не защото не искам, а защото гледам други сериали в момента и коментирам тях...Но от опита ми в бг мама през годините съм писала в тема/ и още пиша в нея/ в която в заглавната страница има 4 актьора и сме коментирали вътре по три сериала едновременно. Успявали сме, а след приключване на сериалите сме продължавали да коментираме случващото се с техни партньори и следващите им проекти....На който му е любопитно ще намери темата във форума... За това ми е чудно защо периодически се получава едно и също...Никога не съм крила, че съм от "отбора на Еда", познавам творчеството на Ханде преди да открия Керем във Великолепния тандем, но бързо наваксах....Следя личният живот на актьорите дотолкова, че да съм наясно дали са женени или не са... Щом "преживях, че Мурат Йълдъръм и Туба не се "взеха" след "Аси" ще преживея и всяка следваща такава на екранна двойка. Наясно съм, че не всяка сериална любов, завършва с реална такава....И никого не бих пратила да ходи някъде, защото се е разделил с приятелката си...
Малко дълго стана...но исках само да кажа, че всичко е въпрос на желание на пишещите в темата ...

Общи условия

Активация на акаунт