Добър ден ви казвам вече. Бъдете здрави.Моя стара максима е, че като изключиш невъзможното, онова, което остава, е истината, колкото и невероятна да изглежда. Знаете вече от кого е. Прегръдки, луди фенки. 

питам: Не е ли нормално модераторът да се свърже първо с потребителя, чийто коментар намира за проблемен? Да бъде обяснено с две изречения, кое е в разрез с правилата на форума, които вчера си направих труда да прочета. Не ли най-нормалното въпросният потребител да има възможност да редактира коментара си?
и аз го забелязах вчера, беше точно след поста на Слънчицето със сторито на Керем, че винаги има надежда
Mного странно ми стана.
Затова и след това реагирах 

)

... ала Керем, Ханде и актьорите след "Почукай на вратата ми"? Щом може да има 5 теми за Чаатай, защо да няма поне 2 с името на Керем?
Мен информацията, която другите слагат за каста като Линдето и Азисия, не ме притеснява. Ако искам да пиша нещо за двамата, да си копирам поста от едната тема в другата ли? Ако трябва, ще го правя. Колко му е?

Пречат ли ни снимките на Мая, Мави, новината, че Анъл се е сгодил, Башак в Присъда, Башак и Чагри? 
“ Лично аз не искам. Не ми се занимава със сто теми, цензура и т.н. Написах го само, защото усещам накъде духа вятърът и искам всички да са доволни и повече спорове да няма, да не ни обсъждат по другите теми и да не ни трият коментари, че накрая да не изтрият цялата тема, както е тръгнало…
Аз се влюбих в тях. Не съм и толкова на ти с bg-mamma. Не бих могла да ги разделя, макар и те да решат това. Лично аз предпочитам да пиша за тях в една тема. Ще ми бъде трудно да скачам от клон на клон. Мнението ми е лично и не ангажирам никого с него. Не бих искала да слагам в скрит текст. Пък и определено вече си мисля, че здраво ни пързалят по пързалката /каквото и да са решили/. 
Препоръчани теми