,
радвам се, че пак си тук! 
, щом видя ника и ангелчето ти, знам, че ще прочета нещо успокояващо и вдъхновяващо! "Заразен " е твоят оптимизъм и вярата в добрия край!
Добре, че те има! 
Ханде в Лондон, Кирето потъна в зоната на здрача и мрака, а аз изчетох сума ти мисли на Артър Конан Дойл и неговият герой, надживяли времето. Та ето една - "Няма нищо по-измамно от очевидния факт".
Няма само Ханде да се ограмотява, я. Да мислим като англичани.
И нещо от мен - нерде Кирето? Канада, САЩ или...От една седмица в Braveborn нямало никакво движение, никъде не е засичан, всички около него странно мълчат. Ханде не харесва постове дори на сестра си, а вярвам, че наднича в социалните медии. Чат-пат сложат палче някъде, за да има какво да пишем ние.
Ей, повлия ми на мен Шерлок Холмс. Започвам да анализирам малките детайли. /Дали не съм за диагноза? Но пък само вие ме четете и няма да ме предадете./
Добър ден ви казвам вече. Бъдете здрави и "Моя стара максима е, че като изключиш невъзможното, онова, което остава, е истината, колкото и невероятна да изглежда." Знаете вече от кого е. Прегръдки, луди фенки. 

). Влязох и видях 80 непрочетени коментара. Викам си, малеее какво пак стана. Със свито сърце тръгнах да чета. Обичаме, влюбени сме в любовта им както пише Истина
и се надяваме на позитивна развръзка. 

Препоръчани теми