Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 113)

• 47 521
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Не е само твоя, Яси.
Мой, на Бърборанка и Налбантова също ги няма. А аз така исках онова, което написах да го прочете човека, към когото беше насочено.
Без заяждане и обиди, наричаме нещата с истинските им имена. Ама явно не може...

Ако и този пост ми изчезне отивам да питам какво става и кое правило сме нарушили.

# 166
  • София
Че какво лошо бях написала, че пак ме изтриха??? Не мога да повярвам. Модераторите да четат малко по-внимателно и да трият това, което трябва, а не наред. Няма да се хабя да го пиша втори път, едно ще ви кажа - цялата тази “драма” ме отказва да пиша вече. Може би това е целта. Затова, момичета (знаете кои), нека спрем да обръщаме внимание на провокациите и да си гледаме кефа, както е било винаги. Подминавайте определени коментари и не влизайте в тона им. Това е моят съвет. Ако ще ме триете пак, давайте! Wink

# 167
Какво става пак освен на лични да се разбираме всички в един чат то това просто е...

# 168
  • Плевен / София
Не е само твоя, Яси.
Мой, на Бърборанка и Налбантова също ги няма. А аз така исках онова, което написах да го прочете човека, към когото беше насочено.
Без заяждане и обиди, наричаме нещата с истинските им имена. Ама явно не може...

Ако и този пост ми изчезне отивам да питам какво става и кое правило сме нарушили.
От 35 тема до 113 са 78 теми, откакто пишем за ХанКер и сериала им, в които ако не ме лъже паметта няма нито един изтрит пост, а сега в тази 113 станаха ли 10 А сме само на 12 стр...
Налбантова, като най скоро учила "смятане" моля да каже колко ще станат до 50 стр....За един приятел питам...
И един вампир за безопасност....

# 169
Тъкмо щях да кажа, че вече е прекалено. Всеки ден спорове, триене на коментари, възмущение..
Дами, стига вече! Хубавата ни тема ще замине на кино, ако продължаваме с постоянната размяна на реплики..

# 170
Магийке, не знам кога си пусна “сериала”, но всичко започна с изказване на .. някой друг. Никога не е било проблем, когато дойде някой и си изкаже мнението. Било то негативно, но направи ли се по културен начин, няма кой да тръгне да те захапва. Дадохме си едната буза, сега и другата ли да даваме?  На мен не ми пука за коментарите, яд ме е, че балонът се спука.

Гости, щом на Бро коментара с Керем замина, нищо безопасно вече няма 🤣 Иначе, като изключа този коментар, има-няма 300 остават, но с тази скорост на триене, вероятно по нова година ще я стигнете 😉

# 171
А Налбантова колко му е да сложим по няколко поста със снимки, както е вървежно в някои други теми, където пишат трима-четирима на кръст. До довечера сме я преполовили тази.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 20:43 от midnight__sun

# 172
Вече сериозно си мисля, че Ханде и Керем правят това със снимките в Инстаграм, нарочно,  за да докарат нервен срив на Бирсен, Акиф и ... компания Joy
Заедно ли са...., не са ли,... Stuck Out Tongue Winking Eye  Ще побъркат хората, а и те семейства хранят ... Wink
Преди малко Керем също си възстанови снимката от Малдивите и минута - две по-късно пак я архивира. Wink

Gift Heart

# 173
Аз бях половин час в Инстаграма, не видях такова нещо 🤔

Ето една информация

Маркетинговият директор на Under Armour Turkey потвърди, че записват следващата реклама за марката заедно с Керем, като фотограф ще бъде Корай Парлак

# 174
  • София

Маркетинговият директор на Under Armour Turkey потвърди, че записват следващата реклама за марката заедно с Керем, като фотограф ще бъде Корай Парлак

Което май значи, че Керем си е в Истанбул?! Rolling Eyes Ако снимките и сторито на Керем и на Гюнфер са с инфо от днес, разбира се Sunglasses

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 16:07 от Dilemi

# 175
Което май значи, че Керем си е в Истанбул?! Rolling Eyes Ако снимките и сторито на Керем и на Гюнфер са от днес, разбира се Sunglasses

Но пък Лондон е на 3 часа със самолет, ако Ханде е разбира се там. Satisfied
Днес, на нищо не им вярвам и не ми е скучно. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 20:42 от midnight__sun

# 176
Керем в Истанбул и снима / работи/, Ханде в Лондон се обогатява духовно за да не скучае .  

Много не съм в час със социалните мрежи, не се занимавам с тях, но възможно ли е да са хакнати профилите им? И става ту има, ту нема ...

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 16:15 от Slawena

# 177

Което май значи, че Керем си е в Истанбул?! Rolling Eyes Ако снимките и сторито на Керем и на Гюнфер са с инфо от днес, разбира се Sunglasses

Днешно е. Тя Гюнфер винаги в реално време пуска сторита, ако се снима реклама, фотосесия или др. нещо.

# 178
  • София
На Керем не му представлява трудност да се връща в Истанбул за работа и пак да отива в Лондон. Дори самата Ханде беше казала по повод евентуалното й заминаване в Америка, че Керем ще ходи от време на време при нея.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 16:32 от БлагаВест

# 179
Здравейте, мили момичета,Sparkling Heart

Преди малко влязох да прочета новите постове и започнах да се чудя! Няма логическа връзка - прочитам коментар на пост, връщам се и не мога да го намеря.

Марги, Мики, Бро, Налбантова, Яси Sparkling Heart са написали нещо, което го няма вече.

Може ли някой да докаже с какво постовете са били обидни? Как можем да разберем дали са докладвани? Кой взема крайното решение за триенето и на какви основание и преценка?

Можем ли да бъдем защитени от злонамерено докладване без причина?

Като стана въпрос за gunfer - тя също е спряла да лайква постовете на Ханде от същото време, както и Керем.

Последният пост, който е лайкнала gunfer е от партито за рождения ден на Гамзе от 18.01.2022 г. Този пост от всички следващи е първият, който Керем не е лайкнал.

Интересно защо gunfer, както и Керем от този момент нататък спряха да харесват Ханде?

Има ли нещо общо със скандала, за който информира Бирсен, свързан с участието на Керем в отказания от Ханде проект?

Май клюките ще се окажат истина, ако се вгледаме внимателно в детайлите.

Дано да греша в логическите си заключения! Дано да е това, което пишат разкошните ни оптимистки!

Хубава вечер на всички!

P.S.

Бирсен е публикувала в Туитър от нейния сайт: https://www.birsenaltuntas.com/magazin/kerem-bursin-ve-hande-erc … ftadir-ayri/4399/ на 26.01.2022 г. следния текст:

"Новината за раздялата на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин беше вярна. Разбра се, че двамата са разделени от три седмици, които започнаха да се влюбват на снимачната площадка на сериала "Sen Çal Kapımı".

Керем Бюрсин даде отговора "Кариера на първо място" на въпроса за брака на церемония по награждаване, на която присъства в края на миналата година.

Беше потвърдено, че двойката, която преживя короната заедно, по-късно се разделиха поради разногласия."

На 24.01.2022 г. Бирсен публикува: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/hande-ercel-o-sahne-yuzunden-veto-etti/4293/
"Disney Plus, който се готви да навлезе като бомба на пазара на сериали и филми на страната ни след Netflix, прави много амбициозни ходове един след друг. Платформата, която добавя движение към възраждащия се след пандемията пазар, поръчва серии на водещите продуцентски компании на страната ни. Една от тези компании е поредицата "Между света и мен" на MF Production, която събра Демет Йоздемир, Керем Бюрсин и Хафсанур Санджактутан миналата седмица.
За проекта беше положен щателен кастинг от самото начало. Първо, Ханде Ерчел и Бугра Гюлсой бяха интервюирани за главните роли. Ханде Ерчел обаче сподели резервите си, когато видя, че в сценария има много амбициозна любовна сцена. Сценаристът Пънар Булут настоя сцената да бъде в сериала. След това продуцентската компания смени главните роли. Тя отиде при Демет Йоздемир и Неслихан Атагюл за жени. Демет Йоздемир най-накрая получи ролята. За главната мъжка роля Дисни беше по-симпатичен към Керем Бюрсин. Сега продължават преговорите за другия водещ мъжки актьор от сериала, който ще се снима на снимачната площадка през март."

На 20.01.2022 г. Бирсен поства следната информация: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/demet-ozdemirin-yeni-dizisin … ldiz-oyuncu/4232/
"Новият проект, който Демет Йоздемир ще заснеме след сериала Ти си роден е твоята съдба и филма Любовна тактика, беше въпрос на любопитство. Беше разкрито, че красивата актриса ще играе главната роля в сериала в последния момент, който MF Production ще заснеме за Disney Plus.

Хюля Гезер, един от нашите успешни режисьори, ще снима сериала с 2 женски и 2 мъжки главни роли. Сценарият на сериала "Между света и мен" е на Пънар Булут, успешната писалка... Разбра се, че Керем Бюрсин е бил интервюиран и за сериала, чиито снимки започват през март.

Хафсанур Санджактутан, една от любимите звезди от последния период, беше договорена за един от главните женски герои в сериала. Санкактутан получи голямо признание за участието си в телевизионния сериал Son Yaz."

Преводът е с Чичко Гугъл. В сайта ѝ и в туитър публикациите, както виждате, стоят.

От 18.01. до 26.01.2022 г. Ханде нищо не е публикувала в Инстаграм, както и Керем.

На 20.01.2022 г. е срещата между Ханде и Бурджу Йозберк, за която се питахме какво ли са си споделяли приятелките? Мисля, че вече знам, проследявайки хронологията на събитията.
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1483923015876362247

На 19.01.2022 г. Бирсен публикува: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/demet-ozdemir-ile-kerem-burs … i-bulusuyor/4225/
"На дневен ред беше Disney Plus, който се готви да стъпи на турския пазар като бомба, ще направи проекти с Халит Ергенч, Пънар Дениз, Ханде Ерчел и Шахан Гьокбакар след Енгин Акюрек, Арас Булут Ийнемли.

Любопитно беше и дали Демет Йоздемир, една от изявените звезди от последните години, ще се заеме на дигиталната платформа. Според новата информация, циркулираща зад кулисите, Йоздемир е в процес на сключване на споразумение със сериала, подготвен от MF Yapım за Disney... Керем Бюрсин, който преди това е имал интервю за проекта с платформата, се споменава за главния мъж на филма. серията."

Много съжалявам, че влязох в ролята на Шерлок Холмс, но отговорите са пред очите ни. Единствено "от три седмици са скарани"на Бирсен не е вярно. Според мен разривът е настъпил на 19.01.2022 г., когато е нейната първа публикация по темата.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:16 от Mira07

Общи условия

Активация на акаунт