Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 113)

• 47 507
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Е, много хубав мъж е Керем. Загубих ума и дума! Пу, да не са му уроки… Heart Eyes

Снимката, която сподели в профила си, е страхотна. Нямам забележки. Подмладен, красив, във форма. Мъж, та дрънка. Heart

# 586
Честита Баба Марта!

Страхотен подарък от Керем с тази фотосесия. Убавец какин Laughing

Ханде и тя се показа, колкото да не я забравим как изглежда. Сега в задачета се пита, дали ще отрази някоя негова публикация или пак фандома ще гадае по погледи, три косъма и пейзаж на заден фон.Rolling Eyes

# 587
Здравейте, прекрасни момичета!
Честита Баба Марта!
Бъдете здрави! Бъдете щастливи! С надежда за всички за мирен, спокоен и съзидателен живот!

Млади и красиви! Пожелавам им да съхранят индивидуалността си, учейки се да съвместяват личен и професионален живот.
Спокойна вечер!

# 588
Честита баба Марта! Бъдете здрави и … щастливи 😜
Една специална мартеничка ви скривам, че да не ме изтриват после 🤣

Скрит текст:
Не мога да избяга от себе си, сори.

Вярно, че Керем е като абитуриент на тези снимки… ни брадичка (както преди), ни косичка 🧐

# 589
  • Dupnica
Flowers Cherry Blossom Честит месец март, момичета! Green Heart
Да сме живи и здрави  във ведри и мирни времена! Flowers Four Leaf Clover

Фотосесията на Керем е страхотна, изглежда супер подмладен с нова визия - уаууу Sparkling Heart

Дано всичко да се нареди според мечтите им, да са добре с нови професионални успехи и лично щастие, изпълнено с много любов. Sparkling Heart

Спокойна вечер, с ведри мисли! Nature Sparkles

# 590

Лайк, емотикон, няма ли нещичко за абитуриента? Smirk

П.П. задавам неясно въпроса, защото знам, че ще ми прочетете мислите:)

# 591
  • София
Ох… чок якъшъклъ Керем, а и снимките са в любимата ми цветова гама… Обаче и аз като Марги се питам - защо нашите не показват никаква близост. Съвсем загубих надежда, че са заедно, да ви кажа. Не се държат като двойка. Според мен всичко е бити и е въпрос на време да го обявят. Уж се настройвам отдавна, ама не съм готова. Cry

# 592
Аз всъщност съвсем сериозно попитах, но то пък ако имаше нещо все щяхте да споделите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Много се надявах тяхната история да не приключи в нищото скоро след като е започнала, но времето ще покаже...
Бро, и аз като теб не обичам да гадая по погледи, изражения и да се вглеждам в отражения, но този път ще си позволя да кажа, че на последните снимки ми се струва нещо се е позагубил блясъка в очите и при двамата...

# 593
Bell Дойде и моят ред да се разпиша. Прекрасна фотосесия. Обаче ме впечатлиха отговорите на Керем. Очаква го Америка. Нови срещи, нови предизвикателства. Почти съм сигурна, че ще се върне в Турция, но семейството си е семейство. Запази мълчание, не каза нищо почти 2 месеца. Дали мина през болката сам, дали се довери на някого, няма да разберем, но и Мелиса каза, че е негов ред да им дойде на гости. И ако подреждам пъзела, нещата  /за мен/ започват да вървят в друга посока. Не ми се иска да го пиша, но вятърът на промяната се усеща. Как само се лутам...
Bell Ханде се завърна. И разбира се при семейството - нейният спасителен пояс. Пиша го за втори и последен  път, но сторитата на сестра й ми идват в повече. Не зная причината за тези 2 седмици "взета" почивка. Изложба, нов проект, обучение...времето ще покаже. И нещо, което не вярвах, че ще напиша /то е продиктувано от това, че тя първа изтри снимките/ - тя има нужда от човек, чийто свят да бъде. Керем и го показа, но...Не зная...Дано не съм права, но понякога и любовта уморена си тръгва.
Bell Не очаквам изненади. Очаквам мълчание. Единственото, в което все още вярвам е, че са решили да избягат от ХанКер и да обърнат внимание на идващото ново. /макар и да ми звучи почти като временна заблуда/
Bell Бих искала тази приказка да има щастлив край. И все пак вярвам в тях, но вече повече в себе си и усещането, което имам. Снимката е за надеждата, че всяко нещо може да се поправи и да започне оттам, от където е свършило.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 07:20 от st_ina

# 594
Влизам в ролята на Линдето и ви показвам, че имат блясък в очите…

Скрит текст:
Е, добре, до очите, под очите… ама при зуумване се вижда 😜
… та, версията е такава - Керем е позагубил форма по празниците и семейния живот с Ханде, затова му се е наложило да влезе във форма като не излиза от фитнеса 24/7… месец, за да изисти нюню мазнинката, да дооформи релефа по ръце, баклава, бабек и луканка… казал е на Хандето, че ще се отдели малко, за да се концентрира за фотоседията.
Туй то. Спор йок, раздяла йок, ашк вар, всичко е шукар…

Мечти, знам 😉

# 595
Визия МКДж 👌🖤
Винаги е като пушка но сега никой не му дава над 30 г...😏

Съгласна на 1000 %. Изглежда много по-млад и е адски секси. С тази късичка брада и късо подстригана коса направо убива. МкДЖ е топ и тези снимки са неговия тип определено 😇

# 596
Една спешъли мартеничка с хубаво момче пареща
Ако имаше видео от фотосесията бих ползвала нея ,но исках да съм актуална.

# 597
  • София
Диди, моля те да ни подготвиш една хубава анимирана шапка за следващата тема! Hug
Сега имаш доста материал, ползвай кадри от новата фотосесия, че Керем е огън. Nature Boom

# 598
Диди, моля те да ни подготвиш една хубава анимирана шапка за следващата тема! Hug
Сега имаш доста материал, ползвай кадри от новата фотосесия, че Керем е огън. Nature Boom

Дано да хванем фотосесийка,но и да има и материал в нея до тогава ще подаря една шапка за темата защо не...
Хубаво качество на снимки да има също най-вече ,че само с едначка не става работата.

# 599
  • София
Най-точният източник на истината са децата. Едно видео за песимистите.   

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1498777361692700674

Вижте, кой е харесал днешните прекрасни снимки на Ханде и Керем. Приятелката на Керем Ясемин не е пропуснала да ги лайкне. Прекрасна си Ясемин, че ни подаваш жокери.  

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 01:40 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт