Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 113)

• 47 510
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 601
Най-точният източник на истината са децата. Едно видео за песимистите.   

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1498777361692700674

Оптимист докрай си, Линде. Hands Clap
Но това сякаш е обработено Thinking Останала съм с впечатление, че Мави нарича Ханде тейзе или пък покрай Алекс съм запомнила думата, научи ме да правя разлика между "хала" и "тейзе"...
Не че е изключено малката да я нарича по име, моята племенница също го прави  Stuck Out Tongue Winking Eye

Черногледа съм... Ако бях запазила правото си да гласувам в анкетата, сега отговора ми май щеше да е друг, не третия...

# 602
Най-точният източник на истината са децата. Едно видео за песимистите.   

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1498777361692700674

Оптимист докрай си, Линде. Hands Clap
Но това сякаш е обработено Thinking Останала съм с впечатление, че Мави нарича Ханде тейзе или пък покрай Алекс съм запомнила думата, научи ме да правя разлика между "хала" и "тейзе"...
Не че е изключено малката да я нарича по име, моята племенница също го прави  Stuck Out Tongue Winking Eye

Черногледа съм... Ако бях запазила правото си да гласувам в анкетата, сега отговора ми май щеше да е друг, не третия...
Мави казва "Ханде бракъджам" (отивам при Ханде). Сторито е от инстаграма на Джанер и там клипа е доста по-дълъг. Много по-ясно се чува и Мави го повтаря няколко пъти.
В интерес на истината до сега не са публикували клипове в които Мави споменава Керем. Дори и да го прави, явно не ги публикуват.

# 603
Оппа, значи било истинско. Изказах се малко неподготвена...

# 604
Оппа, значи било истинско. Изказах се малко неподготвена...
Ееее нищо не е станало, все пак обменяме мнения и информация.
Аз следвам с голямо удоволствие профилите на Гамзе и Джанер, като рязко прескачам инфлуенсърските сторита. Обожавам обаче клиповете с Мави, обожавам да я гледам и слушам, усмихва и зарежда положително деня ми. Голяма и хитруша, лисана, умница. Следя я вече от година и нещо и пред очите ми (доколкото показват майка й и баща й, разбира се) порасна, бърбори непрестанно. Понеже репликите не са много сложни, хващам и съдържанието на разговорите. Simple Smile

# 605
  • София
Привет Heart Eyes Дано да е лек денят ни! Heart

Да споделя за фотосесията на Керем Heart Eyes Виждам го много fit,  стегнат, доста отслабнал. Дано само за фотосесията да е така съсредоточен, вглъбен и сериозен,.Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 22:34 от Dilemi

# 606
Привет Heart Eyes Дано да е лек денят ни! Heart
 Мики, благодаря за споделеното за колегите на ТМ. Heart Eyes
Скрит текст:
Дано скоро свърши тази ужасно срамна и отвратителна война. От деня на нападението често се сещам за виликолепната песен "Хотят ли русские войны?" Вече няма да имат право да я пеят, да оплакват и да се гордеят със загиналите си бащи, синове, майки и дъщери. Позор!

Една мартеничка от мен

Скрит текст:
Може ли да не набъркваме чувствата и съдбите на обикновените хора с мръсните игри на политиците. Защото и руските майки също страдат за загиналите си в тази братоубийствена война деца. Ние като народ изключително пострадал от стратегиите на Великите сили най-добре би трябвало да разбираме това!

# 607
  • София
Добро утро момичета!
Пожелавам да имаме един спокоен и мирен ден.

Марги, ще продължавам да съм оптимист, докато двамата официално не обявят, че са разделени.  Всичко друго си е само фенски тълкувания.   

В Аржентина е започнало излъчването на сериала "Този град ще дойде след теб" с участието на Керем. Там обаче се излъчва под името "Пристанище Истанбул". Първа серия е била много добре приета и има завидни 9,6% рейтинг. Чудесно.

# 608
  • Кърджали
Изгледах това стори на Джанер. Не искам да разочаровам Линдето, но Мави не казва никъде Керем ( пак са я пратили за зелен хайвер)
Казва "ще ме оставите при Ханде."
Джанер я пита с кого ще отиде. Мави отговаря "С мама"
След като Джанер ѝ казва че мама я няма вкъщи,излезнала е, Мави казва че ще си прибере обувките .

Иска му се на някой да чуе Керем там, но и К-то от Керем не казва Дребосъчка

Иначе, Марги, правилно си запомнила че има разлика между тейзе и хала. А Мави доскоро наричаше Ханде  "тете" ( от тейзе - леля, сестрата на майката). Явно сега е на вълна да в нарича по име

И аз да си кажа мнението, че ми харесаха новите снимки на Керем. С по-къса коса си е по-хубав

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 10:24 от Aлекcандрa

# 609
Изгледах това стори на Джанер. Не искам да разочаровам Линдето, но Мави не казва никъде Керем ( пак са я пратили за зелен хайвер)
Казва "ще ме оставите при Ханде."
Джанер я пита с кого ще отиде. Мави отговаря "С мама"
След като Джанер ѝ казва че мама я няма вкъщи,излезнала е, Мави казва че ще си прибере обувките .

Иска му се на някой да чуе Керем там, но и К-то от Керем не казва Дребосъчка

Иначе, Марги, правилно си запомнила че има разлика между тейзе и хала. А Мави доскоро наричаше Ханде  "тете" ( от тейзе - леля, сестрата на майката). Явно сега е на вълна да в нарича по име

И аз да си кажа мнението, че ми харесаха новите снимки на Керем. С по-къса коса си е по-хубав
Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1
Който не знае (аз) си съчинява. Кой да се сети, че "брак" е "оставИ, оставям", а не "отивам" (май беше гидиджам) и оттам "бракъджам" - "да ме оставите" или "да остана". Даже и Леля Трансли не питах Tired Face
Толкова е сладка Синята сладурана Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 610
  • София
Здравейте, дами!
Прочетох интервюто, преведено на испански. Хубаво е. Има доста въпроси на спортна тематика, питат го за социалните мрежи и за отношенията му с феновете. Казва, че сега има работа в Турция, след което ще замине за Америка. Много ме впечатли отговорът му на тема “социални мрежи” - че не може да споделя снимки, че е щастлив, ако не е. Че не обича да е лицемер и споделя само неща, които го вълнуват и според моментното му настроение. Ако става нещо лошо в света или в неговата родна страна, не може да споделя щастливи сторита и т.н. Говори за конкретния проблем. Споделя също, че понякога не влиза с дни. Но уважава социалните мрежи и иска да ги използва смислено. Питат го и за 8-ми март, но няма нищо романтично в отговора. Казва, че е един много важен празник за него и започва да говори за правата на жените. Wink
Желая ви усмихнат ден! Flowers Four Leaf Clover

# 611
Здравейте още една снимка споделена  от Керем

# 612
  • София
Да, Керем обеща 3 поста и радва феновете. Hands V

Линде, не очаквам вече изявление, нито имам нужда от такова. Постъпките им са красноречиви. Прекалено много станаха съвпаденията. За съжаление, това е, което е. Раздялата е факт. Поне на този етап. Не те ангажирам с мнението ми, знам, че си непоправим оптимист. Но в ситуацията аз предпочитам да съм реалист.

Да ви споделя нещо, което ме изненада - снощи сънувах, че журналистите са причакали Ханде на излизане от някакъв ресторант и я разпитват. За Керем тя отговори следното: “Не искам да коментирам Керем, не знам какво се случва с него и не ме интересува. Други въпроси, на друга тема имате ли?” Влязох в темата и тук всички бяха с минорно настроение, защото този отговор не само потвърждава раздялата, ами и намеква за това, че не са в добри отношения след нея. И докато се вайкаме тук, Ханде го изтри от Инстаграм. Спря да го следва. И коментирахме дали Керем също ще спре да я следва. Тогава се събудих. Смятайте колко са ме развълнували, че чак ги сънувам и то такива неща. Scream

# 613
Керем явно казва това, което усеща и думите му не се разминават с действията. Поне в случая със социалните мрежи. Не се прави на щастлив ако не е... Обаче тийзъра на Ефлатун е вероятно сред нещата, които го вълнуват. Защо не сподели нищо, той си знае. Може би заради моментното му състояние. Broken Heart

# 614
  • София
Да, имам чувството, че в този му отговор за социалните мрежи имаше огрооомен намек за случващото се. Като имам време ще го копирам и преведа тук. Мисля, че на всички ви ще е интересно да го прочетете. Simple Smile

Редактирам се, за да поместя отговора му относно социалните мрежи:

“Опитвам се да използвам социалните мрежи, бивайки откровен. Споделям социални кампании, в които вярвам и ме интересуват, също така рекламни кампании, в които участвам, и марките, които обичам, в които вярвам и с които искам да бъда (да се свързва името ми един вид). Социалните мрежи в момента създават едно важно пространство, което уважавам. В началото не разбирах много от тях. За мен е важно да бъда откровен. Ако не съм щастлив, не публикувам снимка, на която съм щастлив, просто не мога. Да се държа така все едно нищо не се случва (в смисъл да се прави, че всичко му е наред, когато не е), за мен означава да не съм откровен. Ако не е добър момент за света или за нашата страна (има предвид Турция, нашата - на него и на журналиста, който взима интервюто), нямам голямо желание да споделям каквото и да било, и ако ще споделям нещо, е важно то да бъде свързано с тези събития, за да привлека вниманието на хората върху случващото се. Въпреки че е едно важно пространство, се опитвам да не съм твърде зависим от социалните мрежи. Има периоди, в които не влизам въобще в социални мрежи. Но каквото и да става, в крайна сметка се забавлявам като потребител, който ги използва. Смятам, че е важно социалните мрежи да се използват разумно и да даваш на хората позитивни и смислени съобщения.”

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 12:03 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт