Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 113)

• 47 512
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Нещо ме жегна ,като прочетох думите на споделената от Керем снимка, много са  двусмислени: The Only Way Is Through .  Thinking
Но се оказа, че това е нещо като мото/девиз на последните клипове на Under Armour Sunglasses

Under Armour Призиви /обръщения/,  валидни не само за спорта и спортистите:  Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Success isn’t supposed to be easy. There are no shortcuts. No cheat codes. No quick fixes. It’s only work

Успехът не трябва да е лесен. Няма преки пътища. Без кодове за измама. Без бързи поправки. Това е само работа

No one owns the game. It belongs to all of us. That’s why we’re committed to breaking down the barriers that many athletes face—like not having a team, gear, or the right support—by creating opportunities in sport for millions of youth by 2030.

Никой не притежава играта. Тя принадлежи на всички нас. Ето защо ние се ангажираме да разрушим бариерите, пред които са изправени много спортисти – като липса на екип, екипировка или подходяща подкрепа – чрез създаване на възможности в спорта за милиони младежи до 2030 г

The strength of your game comes from the strength of your mind. Train to push yourself past your limits, and don’t stop there. Every game is a mind game.

Силата на вашата игра идва от силата на ума ви. Тренирайте, за да надхвърлите границите си и не спирайте дотук. Всяка игра е игра на ума.

превод с чичко Гугъл

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 12:08 от Dilemi

# 616
  • Кърджали
Марги, неведнъж Керем е споделял че това проточване на излизането на Ефлатун го е накарало да губи вълнението си по евентуална промоция, че няма никаква информация вече за филма.. Не помня вече къде, но беше казал нещо от сорта че вече му е все тая ще излезе ли или няма този филм.
Та не ме учуди пълното му мълчание и по този повод.

# 617
  • София
Вчера бащата на Ханде е спрял да следва Керем. Wink

# 618
Здравейте! След люшкане ту в една, ту в друга посока, последните ви постове и снимките от фотосесията на Керем ме карат да си мисля, че краят на връзката им е факт. Аз видях един обновен човек, загърбил миналото и зареден с нова енергия. И един много качествен мъж и човек. Желая му успех в новите му начинания, а на Вас хубав ден и успех! 🌺
.

# 619
  • София
От едни снимки за рекламна фотосесия, как може да се разбере дали има или няма сърдечна връзка Керем. Това са професионални снимки, а не лични. Целта на тези снимки е съвсем друга.

Бащата на Ханде не следва и Гамзе. А Керем продължават да го следват цялото семейство на Ханде и нейните Дилара и Нилайко. Следват го и дъщерята и зетя на леля Белма. И най-важното, двамата продължават да си се следват.

Всеки се е задълбал да търси доказателства дали двамата са заедно или не. Точно от това двамата бягат. Точно това се опитват да променят. Нормално е докато те не го потвърдят да ги приемем, като двойка. Когато преценят, че трябва да ни се разкрият и кажат, че са разделени, тогава мога да приема този факт, независимо дали ми харесва или не.

# 620
  • София
Аз също желая много успехи и щастие и на двамата. На Керем му предстои пътуване - споменава, че има да свърши някакви неща в Турция и след това ще замине за известно време в Америка. При Ханде не се знае, но и тя обича да пътува, кой знае къде ще я отвее вятърът. И за двамата предстоят нови проекти, когато са готови за тях. Пожелавам им пътищата им отново да се пресекат и този път приказката им да има щстлив край. Heart

Каквото и да е обаче, ще съм щастлива и за двамата. Стискам палци следващите им партньори да си заслужават - и екранни, и романтични. Wink

Линде, бащата на Ханде си следва и Гамзе, и Джанер, и Ханде. Преди следваше и Мурат. След раздялата му с Ханде, спря да го следва. Вчера е спрял да следва Керем. Проверих, така е. Фактите са си факти. А всеки може да си ги тълкува, както иска. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 13:04 от Бърборанка с розови очила

# 621
  • София
Както винаги Керем е със социална позиция.

# 622
Алекс, мерси, че разясни. В такъв случай е разбираемо на Керем да му се е изпарил всякакъв ентусиазъм за филма...

Линде, ти действително си непоправим оптимист. Не ми се сърди ама за момент си представих ти или Азисия как ни пускате Бяла роза и пишете "нашата маса поздравява вашата" Satisfied Satisfied

# 623
  • София
Алекс, мерси, че разясни. В такъв случай е разбираемо на Керем да му се е изпарил всякакъв ентусиазъм за филма...

Линде, ти действително си непоправим оптимист. Не ми се сърди ама за момент си представих ти или Азисия как ни пускате Бяла роза и пишете "нашата маса поздравява вашата" Satisfied Satisfied
Марги, защо трябва да съм песимист. Да си причинявам болка, при положение, че нищо не е ясно. Какво ни е ясно до този момент около Ханде и Керем. Нищо. Защо непрекъснато трябва да ги разделяме и отписваме. Нека те да ни го кажат официално.
Аз следвам правилото, че не мога да обявя някой за починал, докато не му издадат смъртният акт. Имам случай на много близък мой човек, на когото преди години лекарите бяха отредили едва 5% живот. Чакаха го до ден-два. Всички го бяха отписали, само аз не исках да повярвам. Е, сега този човек е жив и здрав. Успя да изуми медицината.
Затова не искам да мисля предварително за лошото. Когато дойде, тогава ще го мисля. Не ми се натовара излишно.

Относно клипчето с Мави не само аз, но и много други техни фенове чуваме името Керем. Но както и да е. Това не е най-същественото.

Докато има такива приятели на Керем, като Ясемин, които продължават да харесват и Ханде, надежда има. А тя, както са казали хората,  умира последна. Същата тази Ясемин се отписа веднага от Серенай, когато двамата с Керем се разделиха. Засега тя все още следва Ханде.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 17:03 от БлагаВест

# 624
Гаранция за достоверност няма  ( от арабите с Гугъл), но и те нещо минорно започнаха да го раздават Stuck Out Tongue Winking Eye
От рубриката „Един блогър каза…” Wink
„информацията ни е от приятел на Керем.
Керем лети за Америка в средата на март. Купил е два билета. Единият е дал на Ханде и е поставил нещо като ултиматум, да реши какво иска – да са заедно като двойка или всеки да поеме по пътя си.  Към момента отношенията между двамата са обтегнати. Керем много пъти в последните 2 месеца се опитва да си оправят отношенията и да се померят, но резултат няма. Явно и на него му писна и с този ход оставя всичко в ръцете и.
Тя решава – ще тръгне ли с Керем или ще остане в Истанбул. Иска ли да са заедно или – не. До края на развръзката не остава много ….. 
засега не сме оптимисти”
Та явно кулминацията е близо ...... Flowers Four Leaf Clover

# 625
  • Кърджали
Линде, по принцип, човек понякога чува това което иска да чуе .
Но няма да спорим..Вярно, че Мави говори много по бебешки още. Аз просто казах какво всъщност казва. А ти и други какво искате да чуете, е вече друг въпрос.
Не е с лошо, наистина.
Аз приемам случилото се с връзката им съвсем спокойно . Разделили са се? Ами не са деца, взели са това решение. Не трябва да се обясняват на никого. Живота си е техен. Който казва че ги обича и уважава, трябва да приеме това им решение без " ама защо, ама как". ( А безсмислиците които четох в пространството от типа " ние ви обичаме, дължите ни да продължите тази любов" са ми направи смешни). Нито искам те да потвърждават или отричат нещо. Аз като човек, който ги харесва и уважава тихо и кротко ще приема решението им, то на друго и право нямам.
За мен лично е по-добре да запазят мълчание, отколкото в болката и разочарованието си от приключилата връзка, някой от тях да каже нещо, което би засегнало другия.
Кой знае, може би след месеци може да се сдобрят. А може всеки да продължи живота си, напред към нова любов.
Живи, здрави да са, да постигат успехи в кариерата си, за да им се радваме . Пък каквото е рекла съдбата

# 626
  • София
Всъщност сега ми е интересно да прочета коментара на Славена в отговор на арабите. Joy

Иначе аз големи надежди нямам. Развръзката ще бъде - Керем заминава сам за Америка. Ханде остава в Истанбул. Обичат ли се още, скарани ли са, обидени… никой не знае. Wink

Алекс, + 1. Simple Smile

# 627

За мен лично е по-добре да запазят мълчание, отколкото в болката и разочарованието си от приключилата връзка, някой от тях да каже нещо, което би засегнало другия.

Ох, това не искам и да си го помислям. Тяхно право е да си мълчат и отклоняват въпросите, просто да не изричат нещо от което другия ще го заболи.
Като са се разделили, разделили са се. Това не ги прави врагове. Дано запазят уважението помежду си.

Линде, направих си ги прибързаните изводи. Stuck Out Tongue Winking Eye Но ти не спирай да вярваш в чудеса, такъв хубав пример от живота даде, на който си станала свидетел...

# 628
  • София
Дали Ханде ще замине с Керем в Америка, това въобще не ме вълнува. Той и без това си пътува навсякъде без нея. И до Италия и до Испания той беше сам. Доколкото разбрах на Керем му предстои да сключва някакъв договор в САЩ и това ще е основната причина да пътува. Но все пак там са неговите родители. Не е пътувал повече от две години до там. Не е виждал и сестра си и племеника си. Нека да отида да си ги види. Дали заедно или не, Ханде пак може да не е в състояние да пътува с него. Зависи какви са ангажиментите й в Турция. Тя има доста сключени договори. Затова нека не го обвързваме с техните лични взаимоотношения. Ще почакаме и времето ще покаже.

# 629
Каквото и да кажем, във всяка една връзка предпочитам човек да запази мълчание, вместо да избълва един милион излишни думи.. Някак си изглежда по-достойно.. И демонстриращо уважение - към себе си и към партньора си /макар и, да кажем, бивш/. Дори и да са скарани, уважението е нещото, което, поне смятам, че са запазили. Интелигентно не са поставили ТОЧКАТА публично в отношенията си, а са я превърнали в тихичко МНОГОТОЧИЕ...  Оф, много обичам аз многоточията... Дори и така пиша принципно.. Остават ми усещането за недоизказаност, за различна гледна точка, за надежда, за евентуална промяна, за очаквано продължение, за последващо ново начало, за възраждане на незагаснали чувства... За предстояща възможност, възпламеняващ старт и стремителен полет...  Като на оная птица, възродила се от пепелта.. Ами.... и лексикално, и граматически, все още не сме свидетели на ТОЧКАТА, която винаги може да се превърне в МНОГОТОЧИЕ, скъпи дами... Какво толкова... Формално погледнато, само още две точици след нея и нещата стават различни... Животът е непредвидим и в това е неговото очарование... Затова не се косете, просто приемете...

Общи условия

Активация на акаунт