Какво ни подсказва Ханде с "Не остана". Предположения много, но това не е същата лъчазерна Ханде, с която аз "се запознах" в "Почукай на вратата ми" преди почти 2 години.Тъжни са ми снимките. Дали пък не е повлияна от казаното от Керем, че когато е тъжен не може да качва "щастливи" снимки. Всеки се учи, а тя има добър учител.
Нов проект, нов рекламен договор... Дано е нов сериал или филм. Опс...забравих, може пък да е филмът за Руми. И пак времето ще разреши написаното от нея. 
И не може без Керем, устремен към безкрая.

Честит празник!

А любовта ни дава крила да мечтаем.
Нека да няма тъга в очите и да вярваме ,че доброто ще победи!

Мелиса /поне до сега/ не бе писала, че се гордее с "малкия" си брат. Определено го подкрепя в това, което е казал. Сякаш чрез невидимата родствена връзка му дава сила. Керем е сред приятели в Турция, те са неговият личен избор, но семейството си е семейство. Заминавай момче в Америка. Каквото има да става, ще стане. И върни усмивката си. Прегърни тези, които винаги ще те обичат, така, както и ти. 

Добро утро, прекрасни момичета! 

Добро ви утро, слънчеви момичета. Усмихнете се и започете деня си с надежда.
"Казват, че имам красива усмивка... но какво да кажем за очите ми?" /е, може и Керем да го е казал, но не е.../
И все пак продължавам да чакам изненади този месец. Звездите ми го говорят, че кристалното кълбо се бъгна.
Дано да е спокоен денят ни! 
Чакам Ангелчето
и момичетата
за други новини, дано да са хубави!
Препоръчани теми