На море в Турция - тема 73

• 75 202
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На 26.02 откриват моста на Чанаккале, за, всички пътуващи към Егейска Турция ще е голямо облекчение. Аз лично нямам търпение да разбера къде излиза, за да прецена междинната нощувка.

18.03.

# 61
Sweat Smile
На 26.02 откриват моста на Чанаккале, за, всички пътуващи към Егейска Турция ще е голямо облекчение. Аз лично нямам търпение да разбера къде излиза, за да прецена междинната нощувка.

18.03.

Аве Валерко? Кат те гледам ставаш за курбан байрама, да знаеш Laughing Страхотен коч си Satisfied
- Дано да се засечем някъде в турско, да пийнем по едно йени ракъ де.

Госпожи и Господа! Цените за съжаление се покачват много, който иска да почива, където и да е, направо резервирайте! Дано, да, съм лош пророк де....

Има ли някой, който да е резервирал в Selectum Luxury - Belek през юни?

# 62
За  Adalya Elite Lara съм писала отзиви 2019та, има го линка на първа страница, препоръчвам го горещо, като изключим наплива на руснаци.

Наистина добър хотел за предпочитане. Поне миналата година нямаше кой знай голям наплив от ватенките.
И през юни и през септември бехме там. Заради детето, че му хареса заради едни негови приятелчета....
Вкусна храна. Избор добър за вносен алкохол. Персонал, който нямаше умора- Страхотни!

# 63
Според мен вероятно цените ще са нагоре. То всичко върви само нагоре. Иначе аз резервирах този хотел в белек новия за юни. Дано има анимация за деца, която да се хареса на синковеца.

Страхотен хотел! Поздравления.
С Роже сте най печелившите Satisfied За съжаление ние вече отдавна резервирахме Селектум Люксюри, а и платихме една сума, като капаро. Е, и нашия не е лош разбира се. И ние сме през юни.
Приятна почивка ви желая!

# 64
  • Пловдив
И аз вече направих резервация за Club Turan Prince, Сиде за края на юни. Сега вече нямам търпение Joy
Честно казано избързах и аз заради покачването на цените. Повечето туристически агенции казват, че даже и другата седмица не се знае какви ще са цените и ще има повишение. Пък и от много гледане съвсем се омотах... Сега започвам да ви следя изкъсо, да се върна и назад и за догодина , живот и здраве, да съм подготвена.

# 65
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали хубав хотел със собствен транспорт, но да е по- близо, примерно в Дидим? Бодрум и Анталия са ми далече за собствен транспорт.

# 66
И аз търся по близко, но в Кушадасъ.
Моите критерии за хотела са да има пясъчен плаж и хубава анимация и за деца, и за възрастни. Лошото е, че можем само август месец, когато цените са....
Били сме в Батихан, Гранд ефе, Пайн бей, Адакуле. Но не искаме да повтаряме.
Та, ако имате предложения, моля!

# 67
Моите критерии за хотела са да има пясъчен плаж и хубава анимация и за деца, и за възрастни. Лошото е, че можем само август месец, когато цените са....

ми ние запазихме в Корумар в началото на Кушадъс до Аква вентъзи,плаж хубав и голям,хотел хубав,нов и голям,анимация хубави отзиви,пързалки за децата и мен големи и дота на брой около 7-8 ги бройх аз ,та вижте го ако Ви хареса,но цените вече са доста нагоре Simple Smile

# 68
Аз съм с голямо дете и детски атракциони не търся. Искам да е по-луксозен. За плажа също не държа да е ситен пясък.

# 69
  • Варна
Честно казано избързах и аз заради покачването на цените. Повечето туристически агенции казват, че даже и другата седмица не се знае какви ще са цените и ще има повишение. Пък и от много гледане съвсем се омотах...

След започналата война между Русия и Украйна всичко е непредвидимо. Ако се срине туристопотока от  Русия и Украйна всичко става ???

# 70
  • Русе

ми ние запазихме в Корумар в началото на Кушадъс до Аква вентъзи,плаж хубав и голям,хотел хубав,нов и голям,анимация хубави отзиви,пързалки за децата и мен големи и дота на брой около 7-8 ги бройх аз ,та вижте го ако Ви хареса,но цените вече са доста нагоре Simple Smile
Дали ще има места в Корумар?
Вижте и Палм Уингс Ефесус. На същият плаж е. С Корумар ги дели Ричмънд Ефесус. Анимацията в Палм уингс беше отлична. Не мога да кажа същото за Корумар.

# 71
  • Пловдив
Честно казано избързах и аз заради покачването на цените. Повечето туристически агенции казват, че даже и другата седмица не се знае какви ще са цените и ще има повишение. Пък и от много гледане съвсем се омотах...

След започналата война между Русия и Украйна всичко е непредвидимо. Ако се срине туристопотока от  Русия и Украйна всичко става ???
Ами,да...за съжаление няма как да предвидим всичко...винаги има едни прецакани, други на далавера...

# 72
И ние сме готови с резервацията на шестте хотела за почивката ни -  2 основни и 4 междинни , благодарение на Роже и Розова маслинка . Остава само и  ваканцията да се осъществи.  Сега предстои да направим плана за отделните дни кога и какво ще посетим . В тази връзка от къде се резервират и колко струват полетите с парапланер от Бабада ? Роже, май ти имаше мерак да изпиташ адреналина?

# 73
  • София
Аз съм с голямо дете и детски атракциони не търся. Искам да е по-луксозен. За плажа също не държа да е ситен пясък.

Seven Seas е точно твоя хотел

# 74

Да, всичко е непредвидимо...
Чудя се как спокойно си пишат тук в темата, кой къде и какво резервирал?
От днес война започва, която ще повлече след себе си високи цени на горива,
това неминуемо ще се отрази и на цената на пакетните почивки с транспорт, даже и за вече резервиралите.
Както и на обезценяване на валути!
Куп други негативни последствия за туризмът!
А и не само, да не съм лош пророк, но дали няма да почнат да фалират хотели?
Това лято е непредсказуемо, със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт