💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 209 915
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 2 880
И аз не прочетох, че Краси Радков и жена му ще се състезават с другите двойки. Емо Чолаков ми харесваше с прогнозата за времето, но тук яко доскучава, може би му удрят едно рамо.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 22:36 от Poni69

# 2 881
Аз пък мисля, че може да ги дегизират някак до неузнаваемост.

# 2 882
  • Бургас
Значи може да е полу вип брадър сезон 😆😆😆
Аз искам да пуснат пак Биг/Вип Брадър.
Емо е готин водещ!

# 2 883

Ако ще ги правят неузнаваеми, какъв е смисълът да ги презентират?

# 2 884
Те снимките не са ли почнали вече

# 2 885
  • SF

Тя жена му може и без дегизировка да участва. Не е много узнаваема.
Емо не ми е готин водещ на това предаване. Не знам кой водещ би бил интересен, след като по 10 пъти трябва да изчете едни и същи условия, съответно 10 пъти да поздрави, да зарадва, да обяви резултати. Тромава е самата функция на водещия на този формат. И Емо не е нещо кой знае колко атрактивно. Подвел е леко продуцентите с поведението си от прогнозите и за съжаление през първи сезон той беше печален, но дървеното водене се запази и до трети.

# 2 886
Няма ли обикновени хорица, разочарована съм много. Всички ли ще са "ВИП" или хибридно, ВИП и обикновени? Съжалявам го  Краси, мога да го разбера само, ако е зле с парите, Зуекът най-добре направи, че изчезна от БГ медии далече.
Равностойно ли е известен да се състезава с неизвестен? Толкова ли нямаха 10 двойки на кастинга?

# 2 887
Аз не мисля, че ще се състезават с останалите участници, може би ще бъдат съ-водещи или нещо подобно.

# 2 888
Не пише, че за водещи влизат. Имало много двойки, голям интерес. Явно ще гледаме ВиП Брадър, нямат ли тест на качествата като състезател в еьстремни изпитания в това предаване, или тестът е бил колко си забавен?

# 2 889
  • earth
Краси и по ръката да се почеше, другите ще се заливат от смях...
Защо, може да има и интелигентни хора вътре.

# 2 890
Аз сега открих за себе си,  че много ще се зарадвам на изцяло вип сезон. Реално най-романтичното предаване, всъщност е предаването "Страх" плюс въпроси бързоразводки. На маймуни ги правят двойките. Към ВИП-а не ми е толкова съвестно.

# 2 891
Изцяло ВИП, ама трудно ще понасят височините ми се струва.
Иначе, и аз смятам, че трябва да е изцяло, или изцяло неизвестни, или изцяло ВИП.
На мен ВИП Брадъра не ми беше по-интересен от Биг Брадъра.

# 2 892
Дори и да участва Краси Радков, не мисля, че ще отиде на финал - там освен със симпатии се стига и с игри, а него специално не го виждам много там.

# 2 893
  • Sofia
Аз разбрах,че като водещи ще бъдат с жена му,не участници.

# 2 894
Не е лошо и водеща да има, ама защо точно път тя?
Или ще го играят на влюбени. Ако са водещи, ще е по-добре само Краси, та да подхвърля по някоя смешка на Емо.

Но Краси е свикнал да се лиготи, сигурно  и там ще се изпусне.  И това ще свали рейтинга, или ще го вдигне? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт