💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 210 809
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Мъжът от втората по възрастна двойка ми е доста неприятен.

Чист алкохолик е.

Търновци не ме кефят, жената е по-куха и от Веселина.

# 31
Мъжът от втората по възрастна двойка ми е доста неприятен.
Не мога да определя точно причината,но и на мен. Напомни ми за онова семейство от Биг брадър преди години, в което жената беше като слугиня, а мъжът държеше да изглежда винаги добре и той й избираше дрехите.
И я тунинговаше според своя вкус,а тя,милата,му готвеше и слугуваше в прозрачно пеньоарче.

# 32
Точно и тя беше щастлива Flushed

# 33
По снимки и спомени от предаването по външност първите пет жени класирам в следния ред - Даяна, Поля, Гергана, Веселина и Мария. Останалите жени не бих определила точно за хубави. От мъжете никой не ми харесва.

# 34
Като цяло позитивно съм настроена за този сезон. Ще стискам палци на двойките с по-дълъг стаж. Иска ми се да вярвам,че повечето опит в семейния живот дава и някакво предимство Grinning ...поне в някои отношения хахаха. От младите ми харесват онези от Мездра, защото са искрени и естествени. Иначе двойките с много грим и цвят нещо не ми допадат.

# 35
Тази не е и  такава красавица за каквато той я мисли.

# 36
Така харесваната хижа не е ли на покойният Христо Сираков къщата му за отдих и риболов на Искъра?
Там бяха снимките и на милионера, който си търси жена.
Добре са са сетили наследниците да печелят от наем за тв продукции.
Как ги запомните кой от къде е, с какво се занимава...
Браво на вас.
Аз и не гледах внимателно, но всички са ми тюрлю гювеч.
Ако това предаване ще е на гърба на сървайвър, може би няма да гледам.

# 37
Не знам дали е споменавано, но хижата всъщност е къщата на вече покойния Христо Сираков.
Едно време там беше снимано предаването "Милионер търси съпруга", в което участваше и гореспоменатия.
Явно този къща се отдава под наем вече. По спомен е някъде около яз. Искър (дано не бъркам).

# 38
Тази хижа близо ли е до вилата, където се снимаше досега или са две съвсем различни локации? Чудя се каква им е идеята и различни игри ли ще гледаме за двете къщи всяка седмица Thinking

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 15:10 от Анонимен

# 39
  • София
Ако е на язовир Искър, не са толкова близо. Според мен са в две локации, защото вила Екатерина е твърде малка и едвам ги събираше преди, нямам предвид само двойките, а и екипът. Сигурно и на тях им се налага да остават да пренощуват понякога.

# 40
е, сигурно ще ги обединят, може след първите напуснали двойки.

# 41
  • Великобритания
значи с риск да ми скочат много хора , искам да питам нещо
живея в чужбина от 8 години и съм се прибирала само веднъж за няколко дена , т.е нямам реална представа какво се случва с младите хора .. Но това ли са действително младите хора на Бг в момента .. жените пълни кифли, омазани с грим целите , странни прически ( тез вафлички бяха модерни преди 10ина години ) мъжете се правят на някви батки , и сори ама от прости , по прости
Харесвам предаването и идеята му , но не вярвам от 3-4000 кандидати това да са най- добрите предложения .. или пак важи принципът -сеир да има ..

# 42
Сеира е преди всичко

# 43
значи с риск да ми скочат много хора , искам да питам нещо
живея в чужбина от 8 години и съм се прибирала само веднъж за няколко дена , т.е нямам реална представа какво се случва с младите хора .. Но това ли са действително младите хора на Бг в момента .. жените пълни кифли, омазани с грим целите , странни прически ( тез вафлички бяха модерни преди 10ина години ) мъжете се правят на някви батки , и сори ама от прости , по прости
Харесвам предаването и идеята му , но не вярвам от 3-4000 кандидати това да са най- добрите предложения .. или пак важи принципът -сеир да има ..

Никой няма да ти скочи,не се притеснявай!Аз си живея тук,но имам реални наблюдения върху младите хора в някои други държави.За грима,как да е,навсякъде го "тачат"в различни количества ,но тук съм в пълен потрес как всички дами във формата не си даваха гримовете,а предпочитаха любимият им да ходи без панталони до края на предаването ( за каква любов говорим тук?).За съжаление повечето момичета се придържат към определението "кифла"от най-ранна юношеска възраст,а за момчетата е чест да изглеждат точно като "батки" изпъчили рамене(дано не се сецнат,милите)и с ръце на кръста като буквата Ф. А  и все по-често се срещат момчета тип "кифЪл".

# 44
  • София
И защо пък жените да трябва жертват суетата си да е въпрос на любов, според мен е нормално жените да са по-суетни. Защо мъжете да жертват суетата си да не е въпрос на любов? Мен даже ме учудиха, че всичките мъже решиха да не носят служебен панталон, а да лишат жените. Някаква надпревара за кой е силният мъж го виждам аз. Единственият проблем е, ако този служебен панталон е неудобен и пречи на игрите.

Общи условия

Активация на акаунт