💖"Един за друг"💖 - Сезон 3, тема 1

• 209 889
  • 3 062
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Велико Търново
☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏, е то няма как да изказва мнение от името на някой друг, разбира се, че ѝ е лично. Само че това по никакъв начин не го прави по-малко ограничено. Дори звучи обидно за двойките с брак, които нямат деца. Без значение какви са причините.

Тя е в продукциите на Междинна станция.
Не аз, ти го написа в сегашно време. А разковничето е именно в миналото - участваЛА. Т.е. - нищо не пречи сега да участва в други предавания и в други телевизии.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 23:49 от DamaPika

# 3 046
  • Sofia
Няма как да им е съученичка на И и А,тя е към 55+

# 3 047
Аз приех това й изказване като лично възприятие. За нея е така.
В английско (май по-скоро немско беше) е същата логика - couple vs family / Paar vs Familie. Не наричат "семейство" такива без деца, независимо дали имат сключен брак или не.

# 3 048
И според мен Надежда направи това изказване от позиция на адвокат. Развеждала е семейства с деца и без деца.Когато има дете се започва с попечителства, издръжка, режим на посещения.

# 3 049
И аз така го приех и не ме подразни. Пък и реално тя не каза женените хора не са семейство, думите й бяха нещо от сорта на  " когато сте двама е двойка,като има и дете  е семейство"

# 3 050
А разковничето е именно в миналото - участваЛА.
Пиша го с "е", защото го казвам  по принцип. Тя си участва в техните продукции по дифолт, исках да кажа, че ще е малко странно да се появи в "Един за друг" като психоложка. Обикновено е в отбора на опосумите.
Това издребняване за всяка дума е леко дразнещо.

# 3 051
Leona_, точно така.

# 3 052
Какви отбори? Всичко е бизнес. Ако й предложат хубави пари, какво ще откаже ли?

# 3 053
Не им давайте идеи де, нека и простия народ има ефирни изяви, не само около 500 ,,звезди,, в държавата ни.

# 3 054
Пиша го с "е", защото го казвам  по принцип. Тя си участва в техните продукции по дифолт, исках да кажа, че ще е малко странно да се появи в "Един за друг" като психоложка. Обикновено е в отбора на опосумите.
Защо да е странно? Преди години беше в "Биг Брадър" по Нова, сега е в "Игри на волята", пак по Нова.

# 3 055
  • Велико Търново
Защо да е издребняване? В случая не става въпрос за буква, а за глаголно време. И разбира се, че има значение, че сега не е там, точно защото ти твърдиш, че е. При това - че "обикновено е". Това, че някога е била част от екипа на "Междинна станция" прави ли я крепостна за цял живот? 
Дори напоследък се изявява именно в Нова. Гледам, че и System Error го е потвърдила.
Не гледах накрая тая вечер, ама няма да се учудя, ако все пак и във финалните надписи на Един за друг я изпишат Satisfied

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 00:15 от DamaPika

# 3 056
  • София
Ани Владимирова в била едновременно в Нова и в Бтв и то в конкурентните предавания - Вип Брадър и Фермата, нищо чудно и с ИВ да е замесена сега при подбора на кадрите. Незаменима е тя за всички. 😁

# 3 057
Защо да е издребняване? В случая не става въпрос за буква, а за глаголно време. И разбира се, че има значение, че сега не е там, точно защото ти твърдиш, че е. При това - че "обикновено е". Това, че някога е била част от екипа на "Междинна станция" прави ли я крепостна за цял живот?  
Защото ти обичаш да дебнеш хората и да им цитираш конкретни думи, издребняване до най-последния детайл.
Скрит текст:
Вчера например, когато аз споменах, че твоята таблица за новата програма на БТВ е сбъркана (и че от 20.00 ще дават Мрежа от лъжи, а не Опасно изкушение), но го казах не с цел заяждане, тогава ти го неглижира и един вид... "който се интересува... ще разбере и ще знае". Но ние нямаме право на неточности. Сбъркаме ли, ни се шока канчето публично и постоянно. Говорейки в сегашно време, искам да кажа, че "ПО ПРИНЦИП" Владимирова си участва в предаванията на Иван и Андрей. Предимно и по принцип. Това че в момента, в средата на февруари няма предаване на "Междинна станция" на екран, не отменя това, което съм казал. Грам не ме вълнува къде участва Ани Владимирова, просто отговорих на коментара на пишещата преди мен за евентуално нейно участие в "Един за друг" и ти веднага се намеси, размахвайки пръст, както винаги.  Успя да отровиш атмосферата и днес.

p.s. А по-рано днес БТВ Лейди обявиха, че ще излъчват "Мрежа от лъжи", противно на това, които обявиха дни по-рано. Така че... ето и тук се оказа, че съм сбъркал, а табличката ти ще се окаже вярна.
От промото за утре се видя, че следващите двойки май няма да играят същото... с паркирането. Радвам се, че сменят играта. Това еднообразие  омръзва.

# 3 058
защо да сменят играта, не е честно. Освен ако точките нямат значение за общото класиране. То кога започва всъщност? Ще има ли пари, залози? Или да се готвим за Биг Брадър?
Гледала съм чуждите формати на Един за друг и водещите бяха наистина симпатични. А Краси и жена му , да си отидат някъде заедно, да се видят  и да не занимават България със себе си.
Има ли шоу на Слави? Краси в 7/8 ли е на работа?

# 3 059
  • SF
Нова тема за новия сезон.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1525848.new#new

Общи условия

Активация на акаунт