Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 48

• 21 116
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • София
~Tony~, прочетете първия пост на тази тема - много е полезен и изчерпателен. Тук в темата има момичета, които с режима нормализираха и кръвна захар и инсулин. Успех !

# 271
Аз ходя в Цибалаб, ползвам тази в една от репродуктивните болници, защото обикновено съм без направление, а там няма болни и е пълно с диванчета. За Синево знам, че пишат една и съща стойност на тестовете за антитела..

# 272
Таис, в Бодимед имат един пакет за 66 лв.
Пълен пакет за ковид. В Синево почти същите неща са за почти 100 лв.
А в Цибалаб е 63, но някои неща са изключени. Клоня за Бодимед.
Ще мисля, имам 2 дни.

# 273
Елора, ако се чувстваш добре, не ти трябва пълен пакет, а само д димер, заради цикъла.
Разбира се, това е само мое мнение, ти ще си прецениш. Чела съм момичетата в онази тема, които са в чужбина, и една Вики 75 в щатите. Никъде не ги пращат след ковид на толкова подробни изследвания. То е ясно, че след боледуване има отклонения, особено след лечение с тежка артилерия, но влизат в норма с времето.
Но пак казвам, че аз така процедирам, заради мои лични неудачи с доктори и неправилни диагнози и неправилни лечения, съм крайно мнителна към цялата медицина у нас и я докосвам само в краен случай.

# 274
  • Пловдив
Аз ползвам Синево, Бодимед, понякога Писанец, които моята АГ не обича. Не съм имала повод за съмнение в тях, единствено в Бодимед бях разочарована служител, който ме убеди, че урината ми може и да не е стерилна, е оказа се че трябва да е именно такава. Но това не влияе върху качеството на изследването.

# 275
~Tony~, прочетете първия пост на тази тема - много е полезен и изчерпателен. Тук в темата има момичета, които с режима нормализираха и кръвна захар и инсулин. Успех !

Благодаря ти! Надявам се за 3 месеца да нормализирам стойностите!

# 276

Надявам се да не прозвучи гадно това дето ще го напиша ама... 3 месеца са само началото. Не че това е повод да се отказваш де, то ще вземе даже и да ти хареса като започнеш да се чувстваш по-нормално.
Просто не си създавай прекалени очаквания, за да нямаш чувство за провал като не стане толкова бързо. Това е последното което ти трябва, спести си го.

# 277
  • София

~Tony~, под режим визирам НВ-ВМХ. За Зоната не мога да дам мнение.

# 278
Така е, настроила съм се да вървя само напред по пътя към здравето. Никакво отказване, не искам повече да се чувствам като парцал..

# 279
Здравейте от мен, бях на доктор и както и предположих, може да имам скрит диабет. Изписа ми добавка и препоръча другия месец отново да направя обременяването и в друга лаборатория. Каза, че гликирания е много добре, и на фона на изследванията се чуди защо глюкозата на 120 мин ми е толкова висока. Чудя се може ли да е някаква грешка? Или по скоро така ми се иска. Само едно не ми хареса, като видя изследванията и каза Ужас, аз се изплаши естествено.  И сега дори не искам да ходя вече при нея. Искам да ви попитам има ли малка възможност тази стойност на 120 мин. - 13.6 да е  причинена и от скорошен Ковид, а имам и бактериална инфекция? Или по - скоро си е скрит диабет... На някой случвало ли му се е такова нещо... На 0 мин 5.4/ 60 мин 8.4/ на 120  13.5

# 280
Инсулин май липсва. Така картинката не е пълна.

# 281
И инсулина е важен, не само кз. Не се научиха да го пускат. Не е пълна картинката така.
С право се е шашнал. Възможно е клетките ти вече да не възприемат инсулина.
Но може и грешка да е.
Може и от ковид.
Неведнъж тук са идвали момичета на режим и след ковид имат драма с кз и инсулин, а какво остава за хора, които ядат редовно В.
5,4 на гладно не е хич хубава кз.
Минавай на режим веднага.

# 282
А гликираният колко е?
Ти от колко време си на режим ?

Да, не мога да повярвам, че е пила глюкоза само заради кз.

Взех да се замислям да си направя ли обременяване с трикратен инсулин на своя глава, защото лежа на кълка, че се подобрявам, а може да е измамно

# 283
Стана ми любопитно коя ще да е тая мощна добавка дето на стойности каращи лекаря да възкликне "Ужас" ще помогнат повече отколкото ако назначи нещо по-конвенционално... Не че съм за хапчета от раз, не ме разбирай погрешно, ама нещо сбъркано има в цялата работа тук.
След ковид скорошен, че и с активна инфекция в момента, не знам доколко са надеждни стойностите точно в този момент де. По-скоро не много, особено ако гликираният наистина е с прилична стойност.

# 284
И инсулина е важен, не само кз. Не се научиха да го пускат. Не е пълна картинката така.
С право се е шашнал. Възможно е клетките ти вече да не възприемат инсулина.
Но може и грешка да е.
Може и от ковид.
Неведнъж тук са идвали момичета на режим и след ковид имат драма с кз и инсулин, а какво остава за хора, които ядат редовно В.
5,4 на гладно не е хич хубава кз.
Минавай на режим веднага.
Това са стойностите от миналата година и от сега а добавката  е гликолевел. На режим съм от 8 месеца. Тогава глюкозата ми беше 7 на гладно.

Общи условия

Активация на акаунт