Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 48 783
  • 520
  •   1
Отговори
# 165
Ползвала съм само Мелуна, затова не мога да сравня. На мен са ми идеални, нямам забележки. Зор е, докато се нагоди начина на слагане.

# 166
  • au bout du monde
Ще изчакам да пробвам lunette  и ако не се разберем, ще взема лили🫣

# 167
Ще изчакам да пробвам lunette  и ако не се разберем, ще взема лили🫣
Аз ползвам големият размер на Лунете, доволна съм много. Вече 4 години. Отваря се лесно, когато чашата е твърда и поставянето е лесно. Само в 2 дни от цикъла ми се налага да я изливам през деня, докато съм на работа. През останалите дни си карам по цял ден, така че според моите критерии е супер 😀

# 168
  • au bout du monde
Голямата е адски твърда. Чак ме заболя като я отворих в ръката 😄 така изплющя. Ще пробвам с малката първо.

# 169
На мен малката ми е много мека 😀 и мнооого малка. Преливаше постоянно, а и не успявах лесно да я разтворя. Иначе първо нея пробвах с идеята, че като е по-мека по лесно ще се поставя, но бързо се отказах от нея.

# 170
И аз имам малка и голяма Lunette. Ползвам ги много рядко, само когато съм забравила да дезинфектирам Лилитата. На мен също са ми твърди и като направят един як вакуум, изваждането е много забавно. Grin

# 171
  • au bout du monde
Замислих се за това Лили🫣

# 172
Аз имам  Lily cup и Lily cup compact, и двете са размер В. Като твърдост не са от най-твърдите, просто материалът е различен.  Между другото в централната аптека на Ремедиум ги има като мостри, може да се видят, ако ви се разкарва до там.

За коя Лили къп говорите? Как е като твърдост.
Аз си взех Lunette. Още не съм пробвала, но си е бая твърда.

https://www.intimina.com/lily-cup

# 173
  • au bout du monde
Оказа се, че съм за големия размер лунет, но е мн твърда. Усещам как ме удря като се разтваря и като я вадя си е наприятно.

Doninka, благодаря. В ремедиум дори е намалена. Б, по-голямата ли е?

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 11:01 от La Libellule

# 174
La Libellule, да, В е по-голямата.

А, дали видяхте до кога е намалението в Ремедиум?

Оказа се, че съм за големия размер лунет, но е мн твърда. Усещам как ме удря като се разтваря и като я вадя си е наприятно.

Doninka, благодаря. В ремедиум дори е намалена. Б, по-голямата ли е?

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 13:40 от Doninka

# 175
  • au bout du monde
Не знам до кога е. Още е намалена.

# 176
# 177
Уау, какви цени. Точно тази розовата си я купих за около 17 евро. Rolling Eyes

# 178
След като 2 години поред ме хваща цикъл на морето, реших да разгледам банските, после бельото и накрая се озовах при чашките в Алито, решавайки да генерализирам проблема. Взех две - С и Л, ама 2 часа избирах, накрая ми писна и цъкнах това, което ще дойде по-бързо като дата. Та, септември ще открия сезона и се надявам да се спогодим за всеобщо добро. Единствено имам малко притеснения относно обърнатата ми матка дали няма да е проблем.

# 179
След като 2 години поред ме хваща цикъл на морето, реших да разгледам банските, после бельото и накрая се озовах при чашките в Алито, решавайки да генерализирам проблема. Взех две - С и Л, ама 2 часа избирах, накрая ми писна и цъкнах това, което ще дойде по-бързо като дата. Та, септември ще открия сезона и се надявам да се спогодим за всеобщо добро. Единствено имам малко притеснения относно обърнатата ми матка дали няма да е проблем.
И аз съм с обърната  ,нямам проблем.
Вече мисля 2 години станаха от както я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт