Кюретаж и забременяване след това - тема 87

• 36 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм на 41 и бих продала душата си да съм на 36. И да не бях попадала на лекари-идиоти.

# 421
Здравейте. Имам една питанка - какъв колаген ще ми препоръчате да пия за шийката на матката?

# 422
  • София
Здравейте. Имам една питанка - какъв колаген ще ми препоръчате да пия за шийката на матката?

Този мога да препоръчам, аз съм го пила, но и приятелки и познати за шийката https://www.zoya.bg/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82-%D1%85%D0%B8%D0%B4% … -140-%D0%B3.12142

# 423
  • Варна
Аз си взимам морски от iherb, но не знам каква е спецификата за да е за матката точно

# 424
  • София
Аз си взимам морски от iherb, но не знам каква е спецификата за да е за матката точно

Шийката, не матката Simple Smile. Помага на шийката да не се скъсява, естествено не е панацея и няма много изследвания, но уж помага. Ако не друго изглажда бръчките Grin

# 425
Момичета, чудех се: имам мисед през 2021 и сега - биохимична. Водят ли се това повтарящи се аборти и значи ли, че има голяма вероятност следващата ми бременност да е отново неуспешна?
Мисълта ми е, нали уж биохимичната е нещо често срещано и доста жени дори не разбират за нея, защото си идва менструацията с леко закъснение или в самия ден, та толкова ли е показателна като миседа?
Какво мислите?

# 426
Момичета, чудех се: имам мисед през 2021 и сега - биохимична. Водят ли се това повтарящи се аборти и значи ли, че има голяма вероятност следващата ми бременност да е отново неуспешна?
Мисълта ми е, нали уж биохимичната е нещо често срещано и доста жени дори не разбират за нея, защото си идва менструацията с леко закъснение или в самия ден, та толкова ли е показателна като миседа?
Какво мислите?
Изследвания правили ли сте Някакви ?

# 427
Абсолютно всички възможни изследвания сме правили и аз и мъжът ми, и съм/бях на терапия преди и по време на бременността.

# 428
  • София
Водят се да. Аз имам в следващата последователност: мисед, БХ, успешна бременност, мисед +мисед.

# 429
Водят се да. Аз имам в следващата последователност: мисед, БХ, успешна бременност, мисед +мисед.
Съжалявам за загубите ти…
Лоша работа, значи няма много смисъл да си правя илюзии с тези загуби и на тези години.
Благодаря за отговорите!

# 430
  • Варна
Hug

Шийката, не матката Simple Smile. Помага на шийката да не се скъсява, естествено не е панацея и няма много изследвания, но уж помага. Ако не друго изглажда бръчките Grin
Oops да, шийката исках да кажа Grinning
Пак да кажа. че метилираните Б витамини също явно са много важни за конкретния случай.
35-ти ден още нямам цикъл. Супер ми е нервно, гадно и всичко. Ако е от дългото пътуване, съчетано с недоспиване, не трябваше ли вече да се нормализират нещата при положение че се прибрахме събота вечер. Днес вече дори неразположението в яйчниците не го усещам. По време на почивката не съм издевателствала над тяото си, хапвах риба, салата, морски дарове, плодове, пиех вечер по една мента със сода. Взимах малки дози NMN (200mg) , Resveratrol (200mg )и Berberine (500mg), но ми свърши NMN-a преди няколко дни. Уж се чувствам добре от приема - имам повече енергия, спя дълбоко по цяла нощ (а преди се будех и не можех да заспя с часове понякога и часовникът ми все отчиташе недостатъчно дълбок сън). Чудя се може ли да са ми навредили на цикъла. Уж ги дават точно обратното - за подобряване на фертилитет. Не знам вече какво да си мисля.
Мацето и преди съм го казвала, но съм ти страшно благодарна за знанията, които споделяш, макар очевидно да са пропити с много болка Heartpulse Hug

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 16:15 от Didi_Bidi

# 431
  • София
Съжалявам за загубите ти…
Лоша работа, значи няма много смисъл да си правя илюзии с тези загуби и на тези години.
Благодаря за отговорите!

Ей виж има и положително, има и успешна бременност Simple Smile

Диди влияе си всичко, аз пък имах 2 дневен цикъл този месец, след 5 дни пак зацапване... може и ковид да е  имал влияние, може и от пътуване, морета, знам ли. Дано пробие при теб скоро и да ти олекне. Добавките които приемаш не ги знам.

# 432
  • На изток от Ада
Елиза,  а абротивен материал изследвахте ли ? Сигурно, не при първия аборт, но аз това се сетих.

# 433
  • Варна
Диди влияе си всичко, аз пък имах 2 дневен цикъл този месец, след 5 дни пак зацапване... може и ковид да е  имал влияние, може и от пътуване, морета, знам ли. Дано пробие при теб скоро и да ти олекне. Добавките които приемаш не ги знам.
На Дейвид Синклер добавките са това.
Дали да не взема някой утрогестан да хапна се чудя

# 434
Елиза,  а абротивен материал изследвахте ли ? Сигурно, не при първия аборт, но аз това се сетих.
Не сме. Лекарката го изхвърли в кофата.

Общи условия

Активация на акаунт