Керамична преса за коса - 9

• 81 138
  • 827
  •   1
Отговори
# 105
1. За Ремингтън не мога да ти кажа защото, не съм ползвала такъв тип, може би е по-лесно заради извитите плочи и не се налага да се върти толкова. За качествата на самата преса, тоест плочите й не знам. Имала съм други ремингтъни и съм била доволна от тях. Но щом имаш възможност и за по-скъпа преса, по-добре вземи професионална.
2. Нямам наблюдения за тази преса на Бейбилис, но смятам че ще се справя еднакво добре с Елипсиса. Общо взето къдренето с преса е въпрос на техника, а не толкова каква е пресата. Можеш да се накъдриш с всякаква преса, стига да умееш!
3. Във втората точка отговорих и на този въпрос! Показваш различни преси, явно не можеш да избереш каква да е! 🙂
 4. Не съм рискувала да слагам вода в резервоара, а и не ми е необходимо, аз я поръчах точно, за да си вкарвам кератин, а не влага в косъма. Не съм доволна от Стиймпод аз, може би и заради това въобще не съм се замисляла да я пробвам с вода.
Не знам кой е написал това, че при суха коса кератинът ще я направи метла, напротив, изтощената коса при вкарване на кератин се съживява. Моят опит е такъв. И пак казвам не я ползвам ежедневно, да речем 2-3 пъти в месеца, че и по-рядко.

# 106
4. Не съм рискувала да слагам вода в резервоара, а и не ми е необходимо, аз я поръчах точно, за да си вкарвам кератин, а не влага в косъма. Не съм доволна от Стиймпод аз, може би и заради това въобще не съм се замисляла да я пробвам с вода

Благодаря ти много! Ето точно това болднатото много ми помогна да взема решение, защото се двоумях за Джойко, но на мен по-скоро ми трябва влага в косъма. От стиймпода съм изключително доволна аз. Когато се изправя косата ми става като с фотошоп от реклама и ми държи наистина до следващото изправяне. Но е много обемна и просто за къдрене мисля, че не става. Двойката имам аз. Моята коса е изрусена, тънък косъм. Когато ползвам от време на време шампоани с кератин, леко ми се втвърдява (съвсем приятно разбира се) и получавам повече плътност и обем. По принцип протеиновите и кератиновите шампоани леко втвърдяват косата, а хидратиращите я правят по-мека и гладка. Аз се разбирам повече с хидратиращи и предвид това, може би ако взема Джойко, кератинът има възможност да ми я прави по-твърда, а аз не целя това.

Насочих се като че ли към тази на Babyliss: https://vivian-cosmetics.com/uredi/presi-za-kosa/presa-za-kdrene … a-curl-bab2071epe

Плочите са ѝ по-късички от Елипсис и може би ще е удобна. А и нали все пак е Ultra CURL... В YouTube има ревю как къдрят с нея: https://youtu.be/fr9sAtyryfk

Обаче имам едно леко притеснение - формите ѝ не са заоблени като при Елипсиса, а отсечени и като захвана и извия, за да направя къдрицата, дали тези отсечени форми няма да ми правят "ръбове" (черти) по косата, особено около корена, където се захваща за да се завърти кичура? Само заради това не съм сигурна.

# 107
Здравейте, днес пристигна пресата, която си поръчах, но се чудя не трябва ли да има някаква приставка, която да я държи затворена. Старата ми преса си имаше механизъм за затваряне. Може би затова ми е странно.

# 108
Няма ли залючващ плъзгач?
Мислех че има. Аз не я притежавам, но бях останала с това впечатление. Нека който я има да сподели.

# 109
Няма ли залючващ плъзгач?
Мислех че има. Аз не я притежавам, но бях останала с това впечатление. Нека който я има да сподели.

Става въпрос за тази преса:

https://divapro.co.uk/product/diva-pro-styling-precious-metals-t … htener/?radius=25

Мисля, че е супер неудобно да няма как да се затвори...

# 110
https://www.technopolis.bg/bg/Mashi/Masha-PHILIPS-Moisture-Prote … ad20-41af0c980cb8

Мнение за тази маша? Или поне за други от същия тип?

# 111
Valentina мислех че сте поръчала форумния любимец Елипсис. Нямаше как да позная че е друга преса, а и не бяхте посменали модела при първата публикация. Моята преса е Corioliss C3 и също като вашата не се затваря и няма механизъм. Варианти имате 2. Да следите Базар или ОлХ за калъф или като мен да си намерите пад на който да я поставяте. Моята има ластик и с нея я "закопчавам". Имам я от предишната преса. Бях харесала страготен каъф на Лореал Стиймпод. Продаваха го за 30 лева. С цип, красив, голям, но уви свърши преди да се наканя. Все оше търся и следя обявите, не съм се отказала.
Успех и на вас. Дано да намерите.

# 112
Здравейте! Днес си получих Елипсис-а /от Амазон/, но нещо не съм впечатлена. Като за 200 лв очаквах някак повече. Имам Ремингтън, който се справяш перфектно, но с времето вече по-дълго време ми отнема изправянето с него, и ефектът държи по-малко. Мислех, че тази новата по-бързо ще изправя, но не. А може и аз нещо да не правя като хората, знам ли.... Обмислям да я върна. Ако не е в разрез с правилата тук - ако някой има желание - склонна съм да се разделя с нея за сумата, която съм платила - 200лв.

# 113
Разбира се, че е възможно на някой да не му хареса пресата. Simple Smile
Каква ти е косата? Пробвай да изправяш по-малки и тънки кичури. Simple Smile

# 114
Косата ми е гъста и твърда, трудно се изправя, само на максимум градуси и изправянето държи до следобеда само Laughing Затова и явно надеждите ми бяха, че с тази преса всичко ще е по бързо и дълготрайно. Пробвах и на малки кичури, но пак трябваше по n-пъти да минавам, т.е никаква разлика с досегашната ми /Remington shine therapy на няколко години/. Освен това няколко пъти се и опарих по кожата заради нагряващия се връх. Абе не се харесахме взаимно явно.... Върнах я вчера и сега обмислям да поръчам червената на Р.

# 115
# 116
Много са й парите, а е Филипс ..

# 117
  • София
Аз съм доволна много от Елипсиса .Трайно и бързо изправяне .Само се дразня от миризмата която се отделя от термозащитита вероятно.

# 118

Използвам сешоара-страхотен е , заслужава си всеки лев. Пресата обаче не е хубава. Само съм я пробвала , фризьорката ми, ми препоръча сешоара, но а пресата не е очарована и аз също.

# 119
  • София
Коя е най-добрата марка преса за коса? Вие каква използвате и доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт