🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 585
  • 806
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Оф,пък тези от Войо не качваха ли по-рано епизодите.Сега гледах -има три видеа и за еп2 пише,че ще се качи в 23ч.

# 316
  • София
Илит, привет!

Няма камери навсякъде, нито се снима непрекъснато. По-скоро пресъздават сцената доколкото могат. Територията не е малка и няма как да се покрие с камери, така е и в ИВ, а и сме сред дивата природа образно казано.
Зрителите винаги знаят, все пак предаването се прави за зрителите и да е интересно. Зрителите трябва да знаят какъв ще е ходът на намерилия тотема играч. Дали ще сподели, че го има или ще го запази в тайна и после каква стратегия ще избере.
Не, не може тепърва да го даде на любимата си. Защото тя вече е изгонена. Ако на по-късен етап се върне отново (след няколко победи и решение на продукцията за втори шанс), то да, вече може да я спаси с идола, ако дотогава не го е ползвал.

# 317
Споед мен Марга се различава коренно от Марта.
Да Драгомир 🙂 не, че точно прилича на него, но носи това излъчване и първата ми асоциация беше с него 🤷♀ Дано не се изложи, ще ми стискам палци.
Уф, кой е двойникът на Джордж Клуни? :о
Илиян ли?

# 318
Ето и моя кратък коментар за първи епизод. Хареса ми , не съм и очаквала друго. Зарадвах се, че хората, които ми допаднаха на пръв поглед по описание и снимки се оказаха в едно племе по стечение на обстоятелствата: Bontoc. Харесват ми Карин, Маргарита, Иван Узунов (осъзнах, че има двама руси мъже с едно и също име в това племе, Иван Узунов е пластичният хирург) и студентът по медицина Георги, въпреки че не показа кой знае какви възможности, очаквам да е сред умните участници. Не ми харесва Пейо, а редакторите бяха решили да включват само неговите интервюта в първи епизод. Гледките бяха прекрасни и дори коментарите на Пейо не могат да ги помрачат. Bowtie Не съм фен на Ивана и Ивайло, но употребяването на думата "противна" след по-малко от ден съжителство с някого, намирам за първосигнално, каквато е и самата Мис България, не помня името ѝ.

PS: Втори сезон на предаването все още е достъпен в Dailymotion, дано не го изтрият (дори се чудя дали е удачно да го споменавам, в случай, че темите се преглеждат от телевизията).

Уплоудът там е мой, и дори бях забравил за него, но се сетих че по време на последния сезон (мисля) някой го търсеше и единствено той липсваше в онлайн пространството от българските.

Занимавах се досто време да го качвам, тъй като дете още го бях записал на дискове, които по чудо уцеляха, но пък не бяха в добро състояние и процесът на възстановяване беше дълъг.

Дано не ги пипнат, но щом за 7 години седят..

# 319
Да Драгомир 🙂 не, че точно прилича на Джордж Клуни, но носи това излъчване и първата ми асоциация беше с него 🤷 Дано не се изложи, ще му стискам палци

# 320
Mari, златна си!
Дяволче, може ли линковете към епизодите да са на някакво лесно намираемо място?
Благодаря!

# 321
  • Sunshine state
Най-после успях да изгледам епизода. Първо лошо впечатление ми направиха Ивана и Ивайло. Мила не мога да разбера защо с такива очаквания е влязла и сега плаче, че вече имало стратегии. Тя да не си мисли, че отиват на бързи, смели, сръчни? Иначе като цяло съм с ок впечатления от нея за сега. Пейо не ме дразни, забавен ми е. Много хубав старт!

# 322
  • Великобритания
Mила днес от Джакарта  се обясняваше, че е много емоционален човек и след като си изреве мъката се чувствала много по добре
Ами добре , ама според мен просто прегоря , и донякъде чувството , че е в губещия отбор ( аз бих се чувствала по същия начин честно казано )

# 323
На нея й ставало по-добре? А на околните дали им става по-до ре Grinning Аз с възрастта трудно мога да изтрая някой в обкръжението ми да реве така за щяло и нещяло, много натоварващо. Е само детето мога де Grinning

# 324
  • Sunshine state
Не ме натовари, понеже не ми е някоя близка или позната, но просто ме учуди, че така се разплака от такова нещо. Че то до края още колко простотии ще се случат, ехее.

# 325
Здравейте и от мен. Блаодаря за темата. Голямо удоволствие е този формат, откога чаках и броях дните! Уникални гледки, страхотен водещ, хубави игри... Толкова време ни мъчат с тези Игри, които от сезон на сезон зазляват, че сега сякаш още повече се радвам на Сървайвър, струва ми се на космическо ниво.
Аз лично съм доволна от кастинга, само една кифла с подобрения с опит да мяза на Джоли, и веднага я отстраниха!
Мила според мен има потенциал, може би трудно се настройва, ще й дам шанс.
Повечето още не разпознавам поименно, но ще ги науча. Надявам се да няма простотии, а само стратегии, здрави психики и физики и много хъс за победа  Trophy

# 326
А къде ще се излъчват материалите заснети от Джаферович разбрахте ли ?

# 327
  • София
А защо се снима в чужбина? Само заради екзотични гледки ли?
Може да сте коментирали, но Зоран е мъж на Силвия Петкова, аз днес случайно разбрах.

# 328
  • Великобритания
мен не ме натовари , по скоро малко се разочаровах сякаш , че показва слабост, при положение , че влиза като силен играч и най вече голям фен

# 329
  • София
Явно както и предположих си е излязла мъката. Все пак беше на синхрон, а не пред останалите. Едва ли съплеменниците са видели сълзите и...

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 20:54 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт