🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 574
  • 806
  •   1
Отговори
# 345
Наистина ли не ядат нищо с дни… как някой, който не е ял три дни участва в силови игри?

# 346
Нещо ми липсва от старите сезони, но не мога да преценя какво. Все пак е рано да си изграждам генерални изводи. Между другото за интро музиката Ваня Джаферович казва, че това вече е новата официална музика на Survivor, а не експреримент на BTV.
Аз си предпочитам старата музика,липсва ми. Crossing Arms
И гласът на Владо Пенев зад кадър не ми допада.

Приятно гледане! Simple Smile
И на мен ми липсва музиката.
Някак си ми вдигаше адреналина Simple Smile

Не знам до колко е вярно това, което казва Ваня, защото Австралийския Сървайвър все още използва класическата музика за интрото.

В Американския не може да се каже, тъй като от няколко сезона и интро на епизодите няма вече, защото гледат да използват максимално времето, което имат.

Дори и в "предишният епизод" е вече урязано.

# 347
Tова е Сървайвър, който чаках! Прекрасна игра, Мила Иван и Пейо също бяха прекрасни. Като цяло мисля, че "пълнежа " на каста се падна при зелените, но ми харесва разпределение на племената на случаен принцип.
Както Владо каза в интервю, наистина си личи разликата с посления сезон от техническа гледна точка, невероятна природа.

# 348
  • София
Пейо и Мила направиха доста добри постове.
Ами бяха най добрите. Ако и другите се бяха понапънали....

+1! Взимам си думите назад за Мила!  Тя и ПеЬо ми стават любимци за сега!

# 349
Маргарита ми е неприятна. Мутренско държане, чупене на стойки.

# 350
  • София
Не мога...гледал по дърветата за рапани...🤣🤣🤣

..

# 351
Ех, много яко е разпределението на силите в Бонток към момента. Няколко групички, които се дебнат една друга Simple Smile

# 352
  • Mediterraneo
Много рев, много лична драма, ей това могат да ни спестят!

# 353
  • София
Много драма има във втори епизод, чак нереалистично за третия ден от престоя им. И вече не са ми симпатични всички хора, които ми бяха в първи епизод.

# 354
  • Буркина Фасо
Наистина ли не ядат нищо с дни… как някой, който не е ял три дни участва в силови игри?
не ядат и не си правят труда да търсят храна Smiley

тия намират по-лесно тотемите, отколкото една живинка за хапване.

# 355
Дано се сетят да използват идола още днес и да изгонят Пейо. Да стане малко по - интересно.

# 356
Анелия показва наченки на стратегия. И като цяло това трио Анелия - Мила - Ганка има потенциал.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 22:59 от Bengun

# 357
  • София
Джулиана леко е послъгала:
Интересен малък детайл. Trollface

# 358
Защо не търсят нищо за ядене?Пейо изяде два червея с Драго и четвърти ден ги държи.Вместо тоя ром да им бяха дали една пица/торта.Мила им изнесе играта,тия акъл нямат да гонят Милен.Туй жените са опасна работа.

# 359
Дано се сетят да използват идола още днес и да изгонят Пейо. Да стане малко по - интересно.
Пейо при Ивана на острова. Тия ще се избият там.
Всъщност Пейо ми е симпатичен

Общи условия

Активация на акаунт